2016: Nieuwe ronden, nieuwe kansen en nieuwe voornemens!

Ten eerste wil ik al mijn lieve lezers een waanzinnig en FABULOUS 2016 toewensen! Dat al jullie wensen mogen uitkomen!

Het is best raar als je er over nadenkt, 31 december is niet anders dan 1 januari en toch vind ik het altijd een punt van een soort bezinning. Wat mag er anders in het nieuwe jaar en wat mag er absoluut lekker in het oude jaar blijven. Als ik daar dan buiten sta met een glas champagne in mijn hand, kijkend naar de spetterende lichtshows in de lucht, dan sla ik weer een zucht van “hèhè, nieuwe ronden, nieuwe kansen”. Voornemens op deze datum zijn altijd wel wat cliché als je het mij vraagt maar stiekem maak ik ze toch ook zelf wel weer. Een goed voornemen kun je altijd wel mee beginnen, daar hoeft het geen 1 januari voor te zijn maar na heel wat familiebezoekjes, oliebollen en andere vettige en zoete etenswaren verder, ben ik altijd lichtelijk uit mijn gewone routine en mede door een terugblik op het voorgaande jaar merk ik dat ik toch mooie voornemens creëer. Vandaag deel ik ze met je en zou ik het ook leuk vinden als jij in de commentbox achter laat wat jouw voornemen is of wellicht welke je al eerder aan begonnen bent. Misschien is het ook leuk om zo nu en dan een update te plaatsen en jullie ook over de vorderingen vertellen, maar voor nu mijn voornemens, lees je mee?

Happy woman on the beach

 

 

Nieuwe baan

Zakelijk ben ik afgelopen jaar (eigenlijk jaren) voor wat uitdagingen komen te staan. Het fenomeen #tegendebakker is mij iets te bekend helaas. Vanuit huis werken is leuk maar ik mistte het toch om met mensen te werken en heel de dag op je gat zitten is nou niet bepaald denderend voor je lijn. Ik zag een vacature staan voor een mooi dameskleding merk en heb daar op gereageerd. Ik werd vrijwel direct aangenomen voor 24 uur per week. Het zal eigenlijk maar voor 3 maanden zijn maar dit werd al naar 5 maanden getrokken en nu heb ik een contract gekregen voor 15 uurtjes in de week. Ik heb veel plezier in het werken voor dit mooie merk (ik zal hier apart een keer over gaan schrijven, mits ik toestemming krijg want het is echt de moeite waard) en heb veel plezier met mijn collega’s. Het heeft mij dusdanig aan het denken gezet en kwam aansluitend de vraag of ik nog wel volledig voor mezelf wilde werken als grafisch ontwerpster. Momenteel ben ik op leuke banen aan het solliciteren enne fingers crossed voor 1 te gekke baan als Digital Marketing Specialist voor een prachtig center.

 

IMG_5717

Nog gezonder en bewuster gaan leven… en… 10 kilo afvallen

Ik ben al bewust bezig als het gaat om mijn gezondheid en voeding, uiteraard blijf ik de drive hebben om dit steeds weer te verbeteren. Ik eet niet teveel vlees en koop in ieder geval mijn vlees en melkproducten bij de bio-boeren hier in de omgeving. Ik drink geen frisdrank of gekochte sappen, zeer matig met suiker en maak (bijna) alles, als het om eten gaat, zelf. Ik sta dan ook overal op etiketten te turen wat er aan ingrediënten in zit. Mijn speurtocht naar goede voeding maar ook beauty en lifestyle producten blijft doorgaan en ben de afgelopen tijd flink aan het verzamelen geweest qua merken en bedrijven.

En ja.. die 10 kilo… die moet er nu toch onderhand wel weer een keer af :-). Afgelopen jaar heb ik al een lichte ingreep laten doen (CoolSculpting) en daar wil ik je het eindresultaat van gaan laten zien. Ik ben dit jaar weer begonnen met sporten (deze week al 4 keer naar de sportschool geweest) en ben lekker bezig met fitness en funkick (op muziek flink uitleven op een bokspaal). Ik kreeg laatst een mooie uitnodiging om met een nieuw programma te starten met als gevolg gewicht te verliezen, meer te bewegen en tevens met geestelijke ondersteuning, want ook je geest speelt hier een grote rol bij. Snel daar meer over! Ik post op mijn instagram met regelmaat foto’s over mijn bezigheden, ik zal het leuk vinden als je me volgt!

 

Lezen en talen leren

Ik zal zo graag meer talen willen leren of beheersen, het lijkt me gewoon heel erg handig en ook goed voor mijn ontwikkeling. Ik ben al wel aan het kijken naar hoe je dit het beste kunt doen, het liefste niet schriftelijk maar echt lessen volgen. De volksuniversiteit heeft een ruime keuze maar mocht er iemand tips hebben, graag!

Ik ben dol op boeken maar gun mezelf niet de tijd ze te lezen, daar moet dit jaar toch ’s verandering in gaan komen. Ik zal meer over gezondheid en filosofie willen lezen én boeken in de trant van Dan Brown. Heb je tips, uiteraard weer heel erg welkom!!

shutterstock_74085415 kopie

 

Bloggen, bloggen en nog eens bloggen

Ik neem me dit zo vaak voor, dan begin ik weer goed en na een korte tijd komt er zoveel tussendoor dat ik steeds mijn blog “op hold” zet. Zo jammer maar het is/was niet anders. Door het vele werken en mijn verhuizing ben ik ook nog ’s erg achter geraakt. Ik vind wel dat het geen must moet zijn maar iets waar ik veel plezier aan beleef en ook leuk moet zijn voor mijn lieve lezers. Ook heb ik lang nagedacht om toch meer een thema aan de blog te hangen. Ik blog over alles wat ik leuk vind maar ik wil dat dit in teken van een thema komt te staan. Daar ben ik nu (eindelijk) uit! Ze zal het langzaamaan gaan zien.

Ieder gaatje wat ik heb wil ik dus echt aan de blog spenderen en waar ik me in verdiep (en de laatste tijd in heb verdiept) wil ik graag in de blog gaan verwerken. De layout is eind vorig jaar al wel lichtelijk veranderd zoals je misschien gemerkt hebt 🙂 iets rustiger en overzichtelijker. Ik blijf er aan werken! En bij bloggen blijft het toch ook wel: nieuwe ronden, nieuwe kansen!

Last but not least: Genieten en gelukkig zijn! Dat is het allerbelangrijkste en is niet altijd veel voor nodig, just the right mindset! 

Mijn vraag aan jou, welke goede voornemens heb jij? Wat zal je willen verbeteren en heb je nog leuke tips?

liefs Heidi

6 Comments

 • Deb
  jan 9, 2016 at 20:21

  Alsnog de allerbeste wensen Heidi en dat het een spetterend mooi en gelukkig 2016 mag worden voor jou! Hopelijk dat we elkaar in dit nieuwe jaar nog eens live treffen.

  Gefeliciteerd met je nieuwe baan (en succes met het solliciteren op de andere 😉 ik zal voor je duimen) Ik ben heel benieuwd naar het kleding merk. Hopelijk krijg je een GO om er wat over te mogen vertellen.

  Wat betreft de voornemens. Ik heb ze eerlijk gezegd niet. Wel heb ik als voornemen om een certificaat te halen zodat ik mij met recht een Lean Sensei mag noemen. Meer lezen wil ik ook!! Ik lees nu van Nicci French Dinsdag is voorbij en kan je hun echt aanraden, houd je van wat meer ‘heavy sh*t’ dan zou je eens moeten kijken of een Huis in de Hemel van Amanda Lindhout je (ook het thema ervan) aanspreekt. Adembenemend maar heel heftig boek. Welke taal wil je gaan leren? Zelf zou ik mijn Spaans willen perfectioneren, maar ik vrees dat ik daar de tijd niet voor zal vinden. En wat betreft de kilo’s, hier mogen er zeker ook minimaal 5 af!! Ik hoopte deze week op de nieuwe sportschool te starten, maar ben niet helemaal lekker dus wil er maandag weer tegenaan. Leuk als je af en toe een update plaatst waar je staat met je voornemens, ik ben benieuwd!
  Deb onlangs geplaatst…Christian Faye Purple Smokey eyes paletteMy Profile

 • Mariska
  jan 7, 2016 at 23:42

  Heel fijn dat je zo’n leuke baan hebt kunnen vinden! Die andere doelen gaan helemaal goed komen dit jaar!

 • Yvonne
  jan 7, 2016 at 16:16

  Ik ga drastisch ruimen.
  Geen idee of ik de 40 vuilniszakken ga halen, maar ik ga het zeker proberen!!

  • FabulousHeidi
   jan 7, 2016 at 17:29

   Heel goed voornemen Yvonne! Die kan ik er eigenlijk ook wel bijzetten haha!

 • Linda
  jan 7, 2016 at 15:02

  Mijn goede voornemen voor dit jaar is hetzelfde als ieder ander jaar; Niet aan goede voornemens beginnen! Ik ga vanzelf zien wat het nieuwe jaar voor me in petto heeft 😉
  Linda onlangs geplaatst…Gado GadoMy Profile

  • FabulousHeidi
   jan 7, 2016 at 17:30

   Dat is natuurlijk ook het mooiste, normaal denk ik er ook zo over maar nu had ik zoets van, ja… ik ga het anders doen dit jaar 🙂

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com