24Kitchen&Cottages | Culinair Vakantieweekend

Op deze maandagochtend begin ik fris en fruitig ben een leuk uitje voor het aankomend weekend. Heb je dan nog geen plannen dan is dit zeker een aanrader voor jou en je familie! Tijdens het weekend van 17 t/m 20 april 2015 kunnen kookliefhebbers voor de allereerste keer genieten van 24Kitchen&Cottages. De Nederlandse chefs van 24Kitchen heten kookliefhebbers welkom voor een heel weekend lang lekker eten, koken, inspiratie opdoen en entertainment. Center Parcs De Eemhof wordt daarbij volledig omgetoverd tot een gastronomisch paradijs. Het is de allereerste keer dat een dergelijk culinair vakantieweekend wordt georganiseerd in Nederland.

1

Primeur

24Kitchen is de enige food tv-zender van Nederland met 24 uur per dag programma’s over alles dat met eten en genieten te maken heeft. Nu organiseert 24Kitchen het alle-eerste foodentertainment weekend van Nederland. Tijdens 24Kitchen&Cottages krijgen bezoekers de kans om 24Kitchen-chefs als Rudolph van Veen, Roberta Pagnier, Giovanni Caminita en Danny Jansen persoonlijk te ontmoeten. Maar er gebeurt nog veel meer.

Gevarieerd programma

Het hele weekend is er een uitgebreid programma verspreid over het hele park. Van informatieve seminars tot kookworkshops en foodfilms. Van een delicatessenmarkt tot vragenuurtjes met 24Kitchen-chefs en muzikale intermezzo’s. Er is voor iedereen wel iets unieks te beleven. Bezoekers kunnen tijdens dit culinaire vakantieweekend ontspannen doordat ze blijven slapen in één van de gezellige cottages op het park, terwijl ze genieten van al het lekkers dat de chefs van 24Kitchen te bieden hebben. Een perfecte combinatie voor elke lekkerbek en levensgenieter.

Op beide dagen is er een programma vol workshops en kookcolleges. Rudolph van Veen, Giovanni Caminita, Danny Jansen, Angelique Schmeinck, Roberta Pagnier, Estée Strooker, Andy McDonald, Corria Houthuizen, John Gerdsen en Mounir Toub staan te popelen om hun kookgeheimen te delen met andere kookfans. Zij halen alles uit de kast om de gasten van 24Kitchen&Cottages een onvergetelijk en smakelijk weekend te bezorgen.

Klik hier voor het volledige programma.

2

Foodlovers festival

Het weekend vindt plaats in Center Parcs De Eemhof in Zeewolde. Een prachtig gelegen park met cottages van 2 tot 12 personen. Gezellig met je partner, vrienden, vriendinnen of je kookclub drie dagen en avonden tot in de kleine uurtjes genieten van food en entertainment. Het kan allemaal tijdens het allereerste kookweekend van 24Kitchen.

Rudolph van Veen: “Ik ben enorm trots dat ik, samen met mijn collega-chefs van 24Kitchen, de host mag zijn van het allereerste culinaire vakantieweekend van Nederland. We gaan er alles aan doen om er voor foodlovers een onvergetelijk weekend van te maken.

Cottage zijn te huur vanaf € 169,- per persoon (€56 p.p.p.n.). Prijs is inclusief een uitgebreid culinair programma en de gebruikelijke Center Parcs faciliteiten. Boeken kan via www.24kitchenandcottages.nl.

Wil je exact op de hoogte blijven van dit event? Kijk dan op de speciale Facebook pagina.

Ik ben er dit weekend bij om verslag te doen, ik ben uiteraard reuze benieuwd! Er zijn nog enkele tickets en cottages te reserveren dus wees er nu nog snel bij! Misschien zie ik je dan!

Liefs Heidi

 

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes die ik via social media deel? Volg me op Facebook, Instagram en Twitter.

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com