5 Beautyproducten 2 love

Kastenvol beautyproducten en eigenlijk pak ik altijd diezelfde favoriete producten… herkenbaar? Ik heb 5 van deze favo’s op een rijtje gezet voor jullie.

Niet alle producten zijn perfect uiteraard, ik heb dus wel de pro’s en con’s vermeld.

 

Top

First of all de nachtcrème eigen merk van de Kruidvat (50 ml). Echt een budgettopper voor als je toch wat verzorging voor de nacht wil.

Ik ben uiteraard al 3 jaartjes in de 30 dus sjaa… toch maar die Q10. Gezien ik niet tegen heel veel producten kan omdat ik een gevoelige huid heb, is dit een fijn product waar ik geen last van heb.

Pro’s:

– Low budget (nog geen 4 euro)

– Lekkere geur, doet me denken aan een geurtje van Chopard.

– Vrij neutraal, ik krijg geen uitslag en mijn huid ziet er toch een stukje beter uit.

Con’s:

– Ik heb niet het idee dat ie supervoedend is en uhhh.. die rimpels verdwijnen er niet mee hoor.

– Ik gooi altijd meteen de kartonnen verpakking weg dus ik kan niet meer zien wat er in zit (lekker handig van me).

6

 

De Spirig Excipial Repair handcrème is ideaal voor als je ruwe handen hebt, het hersteld je huid. Er is nog een variant die tegen vocht beschermd de Excipial Protect.

Bevat onder andere: glyerine, teunisbloemolie, vitaminen en squalaan (zorgt voor betere opname van de ingrediënten en voor vochtbehoud). Het is ideaal voor mensen met eczeem. Het beste kun je ‘m voor het slapen gaan gebruiken.

Pro’s:

– Niet heel erg duur voor een handcrème, dit schatje kost zo rond de 6 euro voor 50 ml.

– Prettige en schone verpakking.

– Mijn handen worden er heel zacht van en trekt (redelijk) snel in.

 

Con’s:

– Ik vind de geur niet superlekker, je ruikt de teunisbloem en daar ben ik niet zo kapot van.

-Het is wat lastiger verkrijgbaar, ik kocht deze in een kappersgroothandel.

5

 

De Zarqa Multi Active Foot Cream is zeker een aanrader als je droge voeten hebt. Nu we langzaamaan de zomer in gaan en je voetjes aan allerlei schade wordt blootgesteld. Denk aan teenslippers, viezige zwembaden, etc. is deze crème echt top! Het minimaliseert de kans op (zwemmers)eczeem. Hij kost zo’n 9 ,- en bevat 75 ml. Het merk Zarqa is voor mij al jaren een favoriet omdat ik lang te kampen heb gehad met eczeem. Heel soms heb ik er nog steeds last van.

Het bevat extracten uit de dode zee, Tea Tree, vitamine E, Aloë vera en eucalyptus.

Pro’s:

– Het helpt tegen zweetvoetjes en heeft een aangename geur, we don’t like smelly feet.

– Doet wat hij beloofd, mits je het ook echt bijhoudt.

– Lekkere geur en trekt snel in.

– 100% parfum en conservering vrij.

 

Con’s:

– Eigenlijk heb ik niets aan te merken op dit product maar ik kan het weleens vergeten te smeren.

Het gemakkelijkste is dat je het op ’s morgens (meteen hop die sokjes in) of ’s avonds voor het slapen gaan smeert.

 

4

 

Van Rituals Touch of happiness word ik zoooo blij! De naam doet zijn eer aan! Het is een zalige body cream met zoete sinaasappels en cederhout. Ik vind dit de lekkerste body cream van Rituals. Ik blijf ‘m ook subtiel ruiken heel de dag door. Hij is te koop voor 15,- en bevat 200 ml

Pro’s:

– Heerlijke geur, fris en toch zoet.

– Trekt snel in en dat voor een rijke crème.

– Het is een gladde en zachte substantie, niet alle body creams van Rituals zijn zo, die zijn soms wat stijf.

– Mooie luxe verpakking, ook de quote op de deksel vind ik echt heel mooi.

 

Con’s:

– Ik vind het altijd zo’n gegraai in een pot, ik ben niet zo’n persoon die alles met een spatel netjes eruit lepelt.

– het bevat phenoxyethanol, wat de huid dus weer uit kan drogen en irriterend kan werken… best raar eigenlijk.

3

 

Last but not least, de Macademia Deep repair haarmasker, voor droog en beschadigd haar. Voor diegene die het product kennen hoef ik denk ik niets uit te leggen. Een fantastische, rijk aan macadamia olie haarmaskertje.

Pro’s:

– Wat zo fijn is dat dit masker dus ook in een klein formaat in tube verkrijgbaar omdat het een prijzig maskertje is. Ik betaalde zo’n 15,- (kappersgroothandel) voor 100 ml. Gelukkig zijn de producten van Macadamia tegenwoordig wat gemakkelijker te verkrijgen.

– De geur is top, lekker fris!

– Je haar wordt er echt mooi van en het voedt goed.

– Het is parabenen en alcohol vrij.

– Hij is niet supervet, je kunt ‘m gerust na het wassen van je haar een nachtje erin laten en de dag daarna alleen uitspoelen.

– Ideaal voor ladies met extensions (like me).

 

Con’s:

– Het blijft prijzig, want ik doe niet lang met zo’n tube.

– Het bevat dimethicone wat toch voor sommige huidirritatie kan opleveren.

2

 

Wat zijn jullie favoriete (5) beautyproducten van dit moment?

 

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com