And the winner is…..

Eindelijk hebben we gekozen.. het was lastig maar we hebben een juiste en passende keuze gemaakt en we zijn er uit!


In het vorige artikel kon je meedoen aan een winactie en daarvoor moest je een naam verzinnen voor onze nieuwe bedrijfje 🙂 het was lastig.. er waren toch erg leuke namen binnengekomen, dat we echt toch wel getwijfeld hebben, maar er kwam er 1 toch uit die we allemaal erg leuk vonden en zeer passend… het is geworden… *tromgeroffel*…… Drukstijl!! Verzonnen en ingezonden door Natascha van Beautytas 😀

Gefeliciteerd meid!! Mocht je al een ontwerp hebben dan mag je ‘m naar me mailen maar ik zal sowieso even voor de specificaties contact met je opnemen!

Heb je niet gewonnen, niet getreurd, in de toekomst ga ik vaker leuke winacties weggeven (met iets makkelijkere opdrachten wellicht ;)) er staan er in ieder geval 2 in de planning dus stay tuned! Bedankt iedereen die mee heeft gedaan!

 

10 Comments

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong en sinds kort mag ik mij een NederBelg noemen. Ik schrijf dan ook voor de Nederlandse en Vlaamse lezers! Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over beauty, lifestyle en food. Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Abonneer je op FBLS Blog

Populaire berichten

FBLS on bloglovin

Follow
MAYPAYDAY-336X280.jpg

Blogger voor Social Deal

BlogSociety

mytastenld.com