Aziatisch Restaurant Xin & Hao | Review

Ik vind het een hele eer, ik ben geselecteerd als blogger voor Social Deal! In mijn omgeving Roosendaal – Bergen op Zoom zijn er een tal van leuke restaurantjes te vinden die met de hulp van Social Deal op de kaart worden gezet door middel van leuke aanbiedingen en kortingen. Social Deal heeft per regio dagelijks een tal van leuke aanbiedingen! Aan mij dus de eer om de leukste voor je uit te lichten en uiteraard te testen. Als eerste van de test-gelukkigen was Aziatisch Restaurant Xin & Hao in Steenbergen waar ik voor een All-You-Can-Eat sushi diner ging. Nu kun je mij al wakker maken voor sushi dus je begrijpt, dit was geen straf! Vandaag vertel ik je mijn bevindingen! Watertand je mee?

Aziatisch Restaurant Xin & Hao | Review

Het restaurant ligt eigenlijk heel ideaal, gratis parkeergelegenheid voor de deur, genoeg zitplaatsen en mocht je een dagje Zeeland inplannen dan zit Xin & Hao mooi op de route. Vaak trek ik toch naar de grotere steden als Breda of Rotterdam om sushi  te eten en eerlijk gezegd had ik niet verwacht dat je ook hele goede sushi kan eten in een gezellig dorp als Steenbergen wat ook nog redelijk vlakbij Rotterdam is. Het restaurant ligt in het centrum en tevens dichtbij de jachthaven, mooi centraal dus!

SocialDeal_Xin&Hao_Steenbergen_16

In de deal van Social Deal zit een lekkere welkomstcocktail bij inbegrepen, een Disaronno Sour (tevens alcoholvrij te verkrijgen). Lekkere frisse cocktail om mee te starten en de eetlust nog wat op te wekken!

Je hebt 2,5 uur de tijd om lekker te genieten van de All-You-Can-Eat. Per ronde mag je 5 gerechten uitkiezen welke je heel gemakkelijk besteld via de tablet die ter plekke voor je wordt geïnstalleerd en uiteraard een goede uitleg bij wordt gegeven. Je kunt hier alleen de gerechten op bestellen en niet de drankjes, deze bestel je bij de ober/serveerster wat het nog dat leuke persoonlijke tintje geeft.

SocialDeal_Xin&Hao_Steenbergen_15
SocialDeal_Xin&Hao_Steenbergen_2

Wat ik een leuk detail vind, is dat je de keuken in kijkt vanaf je zitplaats. Je ziet hoe de koks de sushi en alle andere gerechten bereiden en hoe hygiënisch er alles aan toe gaat, heel goed dus!

SocialDeal_Xin&Hao_Steenbergen_12

We starten de eerste ronde met een aantal favorieten; California Maki, Spicy Tuna Maki. Daarnaast de huis-sushi “Xin & Hao Maki”. Wat me meteen al opviel is dat er weinig rijst wordt gebruikt waardoor je dus meer van de vulling kan genieten. Ik houd niet van dikke rijstlagen, zeker een dik pluspunt!

Naderhand vertelde de eigenaar dat doordat hij bij verschillende sushi restaurants in de grote steden heeft gewerkt aandachtig heeft gekeken wat er nou goed in de smaak viel en zijn sushi heeft geperfectioneerd aan de hand van de wensen van de klant.
SocialDeal_Xin&Hao_Steenbergen_5

 

Een aantal andere favorieten mochten natuurlijk niet ontbreken: Sake, Maguro, Flamed Sake, Flamed Maguro en Cheese Salmon (verse rauwe zalm en tonijn), ohhh mag ik weer!? Yum yum!

SocialDeal_Xin&Hao_Steenbergen_6

 

Ook heel smaakvol en een aanrader: Salmon Cheese. Alleen al een lust voor het oog!SocialDeal_Xin&Hao_Steenbergen_8

Nog even een andere cocktail uittesten, hoe kan het ook anders… een Cosmopolitan! Sushi & Cosmo’s, hele goed combinatie ;-).

Ik nam een salade met garnalen (Ebi Sarada), je merkt aan zo’n gerecht echt dat er met goede en verse producten wordt gewerkt. De garnalen zijn lekker van smaak en stevig, ik houd namelijk niet van van die smaakloze “watergarnalen”.

SocialDeal_Xin&Hao_Steenbergen_9

 

De noodle soep met garnalen (Ebi Udon) is ook heel goed te doen, niet te groot qua kom, niet teveel noodles, vers maar… ik blijf altijd kliederen met de lepel en de noodles haha! Kan ook aan mij liggen hoor 😉SocialDeal_Xin&Hao_Steenbergen_13

 

Sjaaaaa mijn allergrootste favoriet kon niet ontbreken (2 keer maar liefst), de Gyoza ofwel vleespasteitjes. 3 stuks per gerecht en dit blijft altijd een grote verassing of ze goed zijn, niet te zout etc. maar… yesss helemaal goed! SocialDeal_Xin&Hao_Steenbergen_10

Er is feitelijk voor ieder wat wils. Of je nou vis, vlees, vegetarisch, warme gerechten, koude gerechten of een frietje of Chinees gerecht wilt, de kaart is zeer uitgebreid! Ik denk dat daardoor de drempel voor een restaurant als dit zeker verlaagt wordt en je gemakkelijk doordeweeks gaat. Het viel me op dat het erg druk was voor een dinsdagavond en het is echt een groot restaurant met veel zitplaatsen.
SocialDeal_Xin&Hao_Steenbergen_11

Voor mij ook anders dan andere sushi restaurants is dat je 3 nagerechten per persoon kan kiezen. Ik koos voor de groene thee ijs, vers fruit en crème brûlée. Ook die crème brûlée vond ik echt goed!
SocialDeal_Xin&Hao_Steenbergen_14

Misschien als je mijn review leest denk je wat een lof! Maar ik was hier ook echt over te spreken! Goede en vriendelijke bediening en knijpen een oogje toe als het om de 2,5 uur gaat. Verse producten en echt goed van smaak en bereiding. Uiteraard heeft ook een restaurant als dit zijn schoonheidsfoutjes, als ik heel kritisch ben mag de sushi strakker gerold worden want er vielen zo nu en dan stukjes rijst in de sojasaus.

Ik ben echt heel dik tevreden en ga hier zeker naar terug! Aziatisch Restaurant Xin & Hao krijgt niet voor niets een 8,9 als recensie van haar gasten. Na wat rondvragen aan Sushi-liefhebbers in mijn omgeving dachten zij er net zo over!

Wat houd de deal van Social Deal precies in:

• Voor deze deal betaal je € 19,50 per persoon i.p.v. € 29,80 (korting van € 10,30 p.p.).

• De deal is geldig vanaf de aankoop t/m dinsdag 8 augustus 2017.

• Uiteraard drankjes buiten de welkomstcocktail zijn niet inbegrepen.

• Per ronde 5 gerechten per persoon.

• Via de overzichtelijke app van Social Deal die je kunt downloaden is het arrangement heel gemakkelijk te bestellen. Je hoeft bij Xin & Hao geen voucher uit te printen, je laat bij het afrekenen de vouchers in de app scannen en klaar!

Ben jij al bekend met Social Deal?

Liefs Heidi

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com