BB Creams, nieuwe trend in lifestyle en cosmetica land!

 Onlangs werd ik gewezen door Wieger van XpertMarketing op een voor mij onbekende site met ook merken waarbij ergens wel een belletje ging rinkelen. Ik nam een kijkje op de site en mijn eerste indruk was echt goed. Er staat mooie foto’s met een duidelijk omschrijving op van de artikelen. Naast huidverzorging, is er ook make-up verkrijgbaar bij www.bbcreamshop.eu. De eerste insteek is uiteraard de naam zeg het al “BB Cream” Een schitterend uitgebreid merk met mooie chique verpakkingen.

Wat achtergrondinformatie over BB Cream:


BB Cream is de nieuwe trend in lifestyle en cosmetica land. Een multifunctionele crème die doet wat normaal gesproken bijna onmogelijk lijkt: Huidverzorging en make-up combineren in een product. BB Cream – of Blemish Balm Cream zoals het voluit heet – is een relatief nieuw product. In Nederland is het nog nauwelijks verkrijgbaar – er is één verkopende partij gevonden: www.bbcreamshop.eu. De creme komt tegenwoordig uit Korea, hoewel BB Cream oorspronkelijk een stuk dichterbij huis is ontwikkeld. Van origine komt BB Cream namelijk uit Duitsland. In Duitsland schreven chirurgen na ingrepen waarbij een laserbehandeling plaatsvind op de huid deze crème voor. Zo kon de huid door de verzorgende eigenschappen herstellen en werden dankzij de make-up functie de oneffenheden en vlekken in de huid gemaskeerd. Doorontwikkeling van de crème vond later plaats in Korea. Op met name Aziatische markten zijn BB Creams dan ook al heel lang populair. Ook vanuit de daar heersende opvatting over schoonheid kan dat als redelijk voor de hand liggend worden betiteld. De populariteit blijft echter niet beperkt tot Azië, maar waait inmiddels ook over naar de Verenigde Staten en Europa. De reden dat BB Creams zo populair aan het worden zijn ziet Mark ’t Hart, eigenaar van bbcreamshop.eu vooral in het multifunctionele aspect. “Wanneer je kijkt naar de prijzen van lotions, moisturizers en dergelijke producten en die afzet tegen de prijzen van BB Creams, is het ook een prijsbewuste keuze. Ook worden producten vaak in kleine hoeveelheden aangebracht die al voldoende zijn voor het gewenste effect”. Een andere reden die wordt aangevoerd is dat de producten vooral gemaakt zijn van natuurlijke ingrediënten. Bij BBCreamshop.eu worden bb creams van diverse merken gevoerd: Dr. Jart+, Etude House, Hanskin, SkinFood, SKIN79, Missha en Innisfree


Een een productenlijn waar echt over na is gedacht, tot de verpakking aan toe, ik vind opvallend mooi! Ik kreeg ook nog eens de vraag of ik een crème wilde uitzoeken en deze uit wil testen. Nou uiteraard doe ik dat met alle liefde en plezier. Ik heb inmiddels de crème ontvangen en ik ben erg benieuwd of deze net zoveel beloofd als hoe ie eruit ziet 😉 


Ben jij al bekend met de een BB Cream of 1 van de andere merken van www.bbcreamshop.eu?5 Comments

 • Agnetha
  aug 21, 2011 at 19:14

  Ik ken alleen de site, nog nooit gebruikt en hoop dat ooit wel te doen. De verpakking ziet er gaaf uit, maar de producten zelf lijken mij ook heel erg fijn.

 • Evelien
  aug 1, 2011 at 19:06

  Echt een mooie webshop! BB Cream lijkt me zo enorm fijn 🙂

 • Kayla
  aug 1, 2011 at 17:21

  Ik heb ook al veel gelezen over BB creams, heb ze eigenlijk nog nooit geprobeerd! Toch maar eens gaan doen want het lijkt me erg fijn..

 • Mitchin
  aug 1, 2011 at 16:20

  Ik heb veel gelezen over BB cream, maar snapte toch niet helemaal waar het over ging =)) Nu wel, dank je wel voor dit artikel =)))
  En toch durf ik het voor een of andere reden niet te gebruiken 😉

 • Sacha
  aug 1, 2011 at 15:51

  BB cream lijkt me heel fijn. Ik wil het nog altijd een keertje uitproberen.

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com