Benefit Browzings | Review en swatch

Ik had al even een wenkbrauw “kit” op mijn lijstje staan en een poos terug was ik bij de Douglas aan het snuffelen… ohhh zo fout, je kunt nooit weg met lege handen… en daar kwam ik oog in oog met de mega grote wanddisplay van Benefit… ok nog erger als je beauty-addict bent… LOVE BENEFIT! En om het nog gezelliger te maken kwam daar de vreselijk lieve verkoopster naar me toe… yesss daar ging ik! “Ga maar even lekker zitten dan dan breng ik ‘m voor je aan” gefriemel” aan mijn gezicht en haar is al iets waar ik voor zwicht en uhhh zwichten voor deze prachtige Benefit BROWzings kit deed ik ook meteen.

8

Het mooie mat zwarte doosje en glanzende letters vind ik alleen al prachtig! Ik houd van mooie verpakkingen.

Het doosje past gemakkelijk in een klein make-up tasje zodat je ‘m altijd mee kunt nemen. Het beloofd zuinig in gebruik te zijn en ook long lasting. Dat klopt eigenlijk heel goed!

Het handige van het doosje is dat er meteen een spiegel, 2 minikwastjes en een goede tweezer in zit. Handig voor als net dat ene rothaartje in de weg zit.

7

Ik kocht de kleur medium. Op dat moment had ik nog donkerder haar (ombre-look) en was dit de perfecte kleur.

Links de wax en rechts de poeder. De poeder is goed gepigmenteerd en de wax is ook heel zuinig in gebruik.

4

Hoe gaat het in zijn werk:

Modelleer je wenkbrauwen met de wax en “vul” je wenkbrauwen dan op met de poeder.

Ik gebruik hier toch altijd een apart kwastje voor en borstel eerst mijn wenkbrauwen in model.

Ik gebruik echt maar heel weinig omdat het al snel te donker voor mij wordt. Ik vind het een heel mooi en natuurlijk effect geven. Het blijft echt goed zitten en werkt heel erg prettig. Je moet wel even oefenen voordat je de juiste hoeveelheid en manier te pakken hebt. De dame van de Douglas mengde ze het bij elkaar, het is maar net wat je prettig vindt.

1

Ik heb uiteraard de look wel afgemaakt 🙂

2

De BROWzings shaping kit is te koop voor € 33,00. Niet heel goedkoop maar je doet er wel heel erg lang mee. En het is het zeker waard!

De inhoud van de poeder is 2.65 gram inhoud van de wax is 1.7 gram.

Het bevat wel parabenen en siliconen maar voor zo’n “klein” oppervlak waar je het voor gebruikt vind ik het niet storend.

Voor alle producten van Benefit ga je naar benefitcosmetics.com, koop je online bij Douglas of bij een Douglas winkel.

Heb jij ‘m al in je bezit of uitgetest?

 

3 Comments

 • Emeral
  nov 9, 2014 at 16:52

  Je kunt je wenkbrauwen ook tekenen, intensifiëren of opnieuw definiëren met aqua brow van Mufe. Online verkijgbaar bij EBC http://www.extreme-beautylife.nl

 • Deb
  sep 16, 2014 at 09:10

  Wat een mooi en natuurlijk effect! Ik krijg het zo mooi als jij niet voor elkaar, maar volgens mij heb jij van jezelf al mooie brows. Ik ben ook een Bene-addict.. die verpakkingen zijn altijd om te kwijlen dus ik snap als geen ander dat je gezwicht bent 😉

  • Heidi
   sep 16, 2014 at 09:14

   Lief! Thx Deb! 🙂 Ik vind jouw brows ook prachtig! Ik ben echt al jaren bezig geweest om ze te perfectioneren. Vroeger had ik van die dikke zwarte lijnen haha! Jaaaa echt he… vind heel de uitstraling van het merk top!

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com