Bij de The Body Shop geshopt :-)

Vroeger was ik echt maf van The Body Shop! Na jaren er niet meer te zijn gekomen en er toch zo af en toe weer wat over te zien en te lezen, is mijn liefde weer teruggekeerd 🙂

Ik was van het weekend even er lekker tussenuit gegaan (aangezien ik in de afgelopen 2 jaar, 6 dagen vrij heb kunnen nemen en zo af en toe wel een weekendje weg ga ;-)), was deze keer de keuze gevallen op Amersfoort, zo een leuke omgeving! Ik zal er binnenkort even een verslagje van maken :-).

We zijn afgelopen zaterdag dus gaan “shoppen” in Hilversum en ben daar even the Body Shop ingedoken…

Ik had al een handcrème via ebay gekocht, die zaterdag bij de post lag, en ik heb in de winkel een leuk pakketje en een deo meegenomen….

In het pakketje zit een puff, een bodybutter en een douchegel van “Cranberrie Joy” ik vind het zelf echt een heerlijke geur! Ik had al zin in de feestdagen, nu dus nog meer! Mmmmmm…. Eerst ff lekker een douche nemen met een schuimende puff van de douchegel en vervolgens je huidje lekker insmeren met de bodybutter…! De bodybutter smeert goed uit en maakt mijn huid weer zacht… Een lekker zoet geurtje blijft er achter… al blijft de geur niet heel lang hangen bij mij….

The Body Shop heeft ook een aantal deodorants in hun assortiment, genaamd “DeoDry” met drie lekkere geuren “Chilled and Breezy”, “Cool and Zesty” en “Fresh and Floral” ik heb voor de laatste gekozen, omdat ik die toch het lekkerste vond ruiken 🙂 Het zijn rol-deo’s en daar moet je van houden, maar ze zijn zeker het proberen waard! De deo’s liggen tussen de 5 en 6 euro.

En ten slotte de handcrème.. ik heb toch altijd al last gehad van eczeem, hoewel het vrijwel weg is, blijf ik een droge huid hebben… ik hang ook vaak in de chemicaliën dus dat doet ook geen wonderen 😉 maar een handcrème waar ik dan geen jeuk van krijg en die ook nog eens zijn werk doet, is lastig te vinden… Ik moet zeggen dat ik deze heel fijn fijn vind, de “Hemp Hand Protector”, heel lekker vind ik ‘m niet ruiken, maar het kan ermee door 🙂 hij trekt vrij snel in en maakt mijn handen weer aanzienlijk beter 🙂

Nu heb ik natuurlijk mijzelf dit cadeau gedaan (jeeej :-)) maar het is ook leuk om als een cadeautje voor de feestdagen weg te geven! Het pakketje kost rond de 9 euro en is in verschillende varianten verkrijgbaar…
Have fun shopping!
xoxo Heidi

Tags: ,

6 Comments

 • Kayla
  nov 12, 2010 at 12:57

  Hele leuke producten heb je gekocht! The Body Shop is zo’n fijne winkel!

 • Priscilla
  nov 11, 2010 at 07:52

  Leuk dingen idd, ik ben echt fan van de body butters van TBS! Heerlijk!

 • Heidi
  nov 10, 2010 at 22:37

  Thanks girls!

  xoxo

 • Mitchin
  nov 10, 2010 at 19:33

  Leuke aankopen! Pakketjes zien er schattig uit =))

 • Samantha
  nov 10, 2010 at 18:01

  Je hebt leuke dingen gekocht! 🙂

 • Anonymous
  nov 10, 2010 at 16:52

  Leuke producten heb je gekocht, die deo wil ik ook nog hebben trouwens 🙂

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com