ADVERTEREN

Fabulous Feeling Blog is sinds begin 2014 actiever geworden en groeit langzaamaan uit tot een “feel fabulous” online magazine met als hoofddoelgroep vrouwen tussen 25 en 60 jaar. Dagelijks worden er nieuwtjes en tips geplaatst omtrent beauty, food en lifestyle. Alles voor de bewuste en levensgenietende vrouw!

Er zijn verschillende samenwerkingen mogelijk, van product placement, winacties, contentrealisatie, ambassadeurschap, sponsored posts via social media en advertorials tot aan het delen van ervaringen met horeca en reizen. Omdat elke samenwerking maatwerk is kan je het beste contact opnemen voor meer informatie en het bespreken van de mogelijkheden en de tarieven.

Uiteraard is het wel van belang dat ook ik me kan vinden in de producten die aansluiten bij mijn filosofie en website.

Ik hou mij bij samenwerkingen altijd aan de regels van de Reclamecode Social Media, waar bloggers onder vallen. Er zal bij een samenwerking dus altijd een vermelding zijn dat een bepaald artikel gesponsord, een samenwerking, betaald of een advertorial is.

 

 

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com