Bobbi Brown | The Perfect Nude Lipstick | Review

Ik ben van jarenlang een echte lipgloss-fan aan het veranderen in een lipstick-fan. Er is ook zoveel mooie de laatste tijd te verkrijgen! Tijdens mij bezoek afgelopen zaterdag aan het mooie Amsterdam, was ik (uiteraard) even gaan rondstruinen in de Bijenkorf. Het viel me op dat het verdacht veel op de Lafayette in Parijs is gaan lijken… maar dat even terzijde… ik was beland bij de Bobbi Brown counter en liet me dus verleiden tot een prachtige lipstick, de Beige 2.

7

 

Ik nam bij de counter plaats is de stoel waar een vrij jonge lieve dame 2 lipsticks aanbracht, deze en een donkerdere. Als je ze zo zag leken ze precies op elkaar maar eenmaal aangebracht een behoorlijk verschil. Ik merk ook met de foto’s van de lipstick zelf dat de kleur anders lijkt dan wanneer ik ‘m draag zoals je op de onderste foto’s kan zien.

Ik ben echt dol de blog Nikkie Tutorials, de make-up van Nikkie is altijd echt zo geweldig (absoluut een tof wijf ook als ik het zo mag zeggen, ik moet altijd om haar lachen ;-)) en zij draagt vaak mooie nude-tinten.

De dame die ze aanbracht had nog nooit van Nikkie gehoord, überhaupt niet echt van bloggers (huh, hoe kan dat nou dacht ik nog) haar collega wel en raadde me deze tint aan, die lijkt veel op wat Nikkie vaak draagt, veelal met een roze tint.

 

5

Nu heb ik dan wel een hele andere huidtint als zij en wilde ik liever net een tintje donkerder dus koos ik dan ook voor deze kleur. Een nude tint kies je uit qua kleur op die het meeste overeenkomt met je lippentint. Je kan voor wat lichter of net wat donkerder gaan. Als je een nude lipstick gaat kopen, put on your smile want je wilt wel dat je tanden optisch witter lijken.
6

 

De structuur van deze lipstick is heerlijk romig en een beetje semi-mat. Hij brengt erg makkelijk aan, ik heb dan ook geen kwastje gebruikt. Het is echt zo’n fijne lipstick die je altijd in je tas hebt voor als je net een beetje kleur wil op je lippen en ze zacht en verzorgd zijn. De geur is licht en neutraal (echt zo’n lipstick geur). Dit is mijn eerste product van Bobbi Brown en van mij krijgt ie een dikke 10!

4

De Lip Color Beige 2 kocht ik voor € 26,00 en is te koop bij de Bobbi Brown Cosmetics counters van de Bijenkorf en bij Douglas. Voor meer producten van BB kijk je op de site.

Heb jij al eens producten van Bobbi Brown geprobeerd en welke is voor jou een echte musthave?

 

5 Comments

 • Crystal
  nov 20, 2014 at 10:58

  ik heb echt een zwak voor nudes dus klik deze pagina nu snel weg 😉 hij staat je fabulous!

  • Heidi
   nov 21, 2014 at 09:18

   Hahaha! Das goed hoor 😉 Thx sweetie!

 • Deb
  nov 2, 2014 at 18:20

  Oh wow, wat een mooi kleurtje. Echt het perfecte nude kleurtje voor bij jouw huidskleur!

  • Heidi
   nov 14, 2014 at 13:09

   Dank je Deb! Ja echt een groet favoriet!

 • Dhini
  nov 1, 2014 at 21:40

  mooi kleurtje. Staat mooi bij jou

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com