Boek “Opening Night van Yolande Schyns”


Je zal het boek wellicht al vaker zijn tegengekomen.. ergens op een site of een review (ik in ieder geval wel) en eergisteren kreeg in de tip van Angel (The Beauty Bakery) dat een vriendin van haar dit boek heeft geschreven en dat ik het echt moet lezen.. “Het is een heerlijk boek, I promise, met een liefdesverhaal om van de smullen en de nodige spanning. Echt een boek voor in bad dus je kunt er mooi gelijk een bathbomb bij keilen (ik heb een heel pakket van Angel gekregen om te reviewen so stay tuned for that ;))” aldus Angel.


De omschrijving:


Loulou (25) woont met haar vriend, Maurice, in Maastricht en werkt als fotografe in een fotostudio. Loulous leven verandert drastisch als ze verliefd wordt op Serge (36), een rijke, charismatische man, die bovendien de stiefvader is van Maurice. In diezelfde periode krijgt ze op haar werk een nieuwe collega: Tanja.. Als Loulou en Jane op een vrijdagochtend in de studio aankomen, ontbreken er twee dure apparaten. Tanja is spoorloos. De politie heeft het sterke vermoeden dat Loulou iets met de verdwijning te maken heeft! 


Na enkele reviews te hebben bekeken, werd ik eigenlijk nog enthousiaster! Ik zal enkele voorbeelden aanhalen van enkele lezeressen “Heerlijk boek om te lezen. Beetje te vergelijken met Saskia Noort, Simone vd Vlught en Suzanne Vermeer.”, “Het verhaal heeft iets ‘glamorous’ wat ik heel verrassend vind voor een Nederlands boek. Toch is het herkenbaar en zo dicht bij huis geschreven dat het jezelf ook zou kunnen overkomen. Jammer dat het zo snel uit is.” “Direkte stijl, met vaart geschreven, verrassende wendingen en onderhoudende dialogen. Mooie spanningsboog tot aan het eind.Yolande is een geboren verhalen vertelster; een Noort in de dop.” en “In één woord: GEWELDIG.”

Ik heb dus uiteraard het boek besteld ook omdat het me dus enorm aanspreekt! Hou van dit soort boeken! Binnenkort dus mijn review van het boek!

Je kunt het boek online praktisch overal kopen en tevens in de boekenwinkels à € 14,95

Wil je meer over de schrijfster Yolande weten, dan kun je haar volgen op twitter en op Facebook

Hebben jullie haar boek al gelezen? 

See you soon! Liefs xoxo Heidi 

6 Comments

 • Sacha
  feb 20, 2011 at 18:11

  Ik heb het boek nog niet gelezen. Lijkt me wel een heel goed boek.

 • Liesewiesje
  feb 19, 2011 at 00:43

  Wilde dit boek een tijdje terug al lezen, de kans nog steeds niet gehad, haha 🙂

 • Beautista
  feb 19, 2011 at 00:02

  Ik kende het ook niet.. Die lange jurk op de foto rechts is echt geweldig!

 • femketje
  feb 18, 2011 at 12:15

  ik kende het boek nog niet 😀

 • Sylvia
  feb 18, 2011 at 11:54

  Whahahaha ik zou bijna enthousiast worden om een boek te gaan lezen …..maar nee …..na de verplichte boeken van mijn boekenlijst circa 50 stuks heb ik nooit meer een leesboek aangeraakt …de lol was er vanaf en komt niet meer terug.Wens jou alvast veel leesplezier ( hen hier drie leesverslaafden om me heen hoor) en hoop dat je hem voor het weekeinde nog in huis hebt om lekker te ontspannen.
  liefs, Sylvia

 • Kayla
  feb 18, 2011 at 11:53

  Ik heb het boek nog niet gelezen, maar het lijkt me wel erg leuk om te lezen!

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com