Bonbon/zeepdoosjes

Zoals jullie misschien gelezen hebben, ben ik werkzaam in (ons familiebedrijf) een drukkerij. Ik ben daar verantwoordelijk voor de DTP afdeling (mijn titel voluit: desktop publisher ;)) en hier en daar vind ik het af en toe heel leuk om iets te “ontwerpen” zoals bijvoorbeeld stukjes van mijn eigen site (logo en header): www.fabulousfeeling.nl en maak ik af en toe wat kaartjes (verjaardag, kerst, enz.), uiteraard maak ik voor klanten van ons bedrijf verschillende lay-outs van briefpapier, enveloppen, visitekaartjes en brochures.

Enige jaren geleden hebben voor diverse bedrijven bonbondoosjes gemaakt die als presentje werden uitgedeeld en waar 1 of 2 bonbons in gingen, vervolgens maakte we ze ook voor trouwerijen en voor kraamfeestjes/bezoekjes. Ik ben dit weer een beetje op gaan pakken en heb wat verschillende voorbeeldjes gemaakt. Inmiddels hebben we ook weer geboorte- en trouwkaarten in de collectie, maken we wierookdoosjes, placemets, servetringen, bierviltjes, deurhangers en noem maar op! Het leuke is dat de bedrukking op maat gemaakt kan worden en je ze ook in kleine oplages (bv. van 10 tot 100 stuks) kunt bestellen.
Zelfs de bonbons, zeepjes, badbruisballetjes, wierook (duurzame soort), lippenbalsems en wellicht in de toekomst meerdere vullingen ook mee te bestellen zijn.


Binnenkort zal ik meer concepten toevoegen en zal alles ook duidelijk zijn op de site van onze drukkerij (die is nog druk in de renovatie) www.rhiendruk.nl zichtbaar zijn.

Ik zou het heel leuk vinden als jullie een reactie willen achterlaten wat jullie van de doosjes vinden!

xoxo Heidi

Tags:

4 Comments

 • Kim
  sep 24, 2010 at 20:48

  Geweldige doosjes! En een geweldige blog! I follow you

  xx

 • Heidi
  sep 24, 2010 at 15:14

  Thx Ladies voor jullie lieve reacties!

 • Kim
  sep 24, 2010 at 15:02

  Ik vind de doosjes heel erg mooi!

 • Tatjana
  sep 24, 2010 at 14:20

  Ah, wat leuk zeg!
  Ik vind de doosjes erg mooi, vooral heel erg leuk bij een geboorte of trouwerij!
  Wat een ontzettend leuk idee.

  X

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com