Boots Make-up No7 | Review en Look

Een leuk bericht van een prachtig PR bureau: Wil jij de make-up van Boots testen? Maar natuurlijk wil ik dat was mijn antwoord en was meteen benieuwd. Een paar daagjes later kwam het pakket binnen met een uitgebreide selectie aan producten van de No7 lijn van Boots. Ik had een tijdje terug al op een beautydag van dit PR bureau enkele producten van de merken van Boots voorbij zien komen maar nu ik me er wat meer in verdiepte viel me op dat ze erg mooie lijnen in hun assortiment hebben. Ik ben vrolijk aan de test gegaan met deze No7 lijn, van sommige producten ben ik wat minder fan maar andere juist meteen favoriet en vandaag laat ik zien welke producten ik kreeg en welke ik zelfs in mijn dagelijkse routine heb toegevoegd! Uiteraard heb ik swatches èn een look mee gemaakt, kijk je mee?

topIk kreeg een getinte dagcrème, poeder, blush stick, 2 lip producten en 2 ogenschaduw producten toegestuurd. Een mooi pakketje dus van dit merk No7 en dit is nog maar een greep uit het grote assortiment wat No7 biedt. Van huidverzorging tot aan nagellak en make-up. Een goede prijs/kwaliteit verhouding als je het mij vraagt maar daar vertel ik je uiteraard meer over.

Over No7:

No7 gelooft dat het optimaliseren van je eigen schoonheid begint met je huid en dat wanneer je huid er op haar best uitziet, jij je fantastisch voelt.  No7 beschikt over een volledige lijn van huidverzorgingsoplossingen, waarbij het de allernieuwste wetenschappelijk beproefde producten combineert met eerlijk advies en informatie.

No7 is het Nummer 1 huidverzorgingsmerk in het Verenigd Koninkrijk. Alle No7 huidverzorgingsproducten zijn hypo-allergeen, dermatologisch getest en ontworpen om zelfs de meest gevoelige huid te verzorgen.

17

No7 R Stay Perfect Oogschaduw  

Deze hypo-allergene quad heeft een prachtige pigmentatie en ook de kleuren vind ik erg mooi. Een perfect doosje om een smokey look mee te maken maar net zo goed voor een wat zachter look. Voor de foto’s zet ik het altijd wat krachtiger aan omdat het altijd wat wegvalt op de foto’s. Met een primer eronder merkte ik dat het nog langer bleef zitten en ook de pigmentatie nog krachtiger naar voren komt. De quads zijn in 4 verschillende kleurcombinaties verkrijgbaar. Ik kreeg de Quad Choc Fondant toegestuurd. Qua ingrediënten zie ik sheaboter en anti-oxidant voorbijkomen.

6G € 11,95

8

6

 

16

No7 R Triple Protection Tinted Moisturiser 

In 2 tinten verkrijgbaar. Ik kreeg de  Fair/Medium toegestuurd, helaas niet de goede kleur voor mij (ik voel me met een te donkere kleur een beetje een worteltje :-)) maar hopelijk in de zomer wel. Ik kan er dus niet echt een goede mening over geven al vind ik voor een getinte dagcrème dat ie best goed dekt en inderdaad een gehydrateerde look geeft. Er zit dan meteen ook een factor 15 in voor UV-bescherming. Minpuntje: minerale olie en siliconen, daar ben ik geen fan van maar dit is uiteraard persoonlijk.

50ML € 14,95

18

No7 R Perfect Light pressed Powder 

Dit was meteen een favoriet! Ik heb ‘m dan ook aan mijn dagelijkse routine toegevoegd. Het nadeel wat ik vaak ondervind met poeders is dat ze een droog en echt poederig effect geven, dat is bij deze totaal niet. Een mooie matte finish met een lichte tint, ideaal voor als je even geen foundation of dergelijke wil dragen maar ook heel mooi over je foundation heen. Ik breng het gewoon met een grote kwast lichtjes aan en merk dat ik niet veel nodig heb. Ik kreeg de kleur Medium Perfect Light toegestuurd. Het bevat Vitamine E, provitamine B5 en Hyarulonzuur. Helaas wel siliconen.

10G € 13,95. Verkrijgbaar in 3 tinten.

19

12

No7 R Blush Tint Stick 

Een product wat echt bij je moet passen, de blush stick. De tint is heel mooi, matte finish en niet vet. Voor mij moet ik heel eerlijk toegeven een product waar ik niet goed weet wat ik er mee aan moet. Ik ben dan toch meer een persoon van de “traditionele” blushes al is dit wel handig voor in je tas als je even snel wat kleur wilt aanbrengen. Ik bracht ‘m met zowel mijn vingers als kwast aan en ik had er moeite mee dit mooi egaal te verdelen. Ik gebruik ‘m nu op mijn lippen want deze Blossom is wel een mooie zachte kleur. De stick bevat vitamine E en provitamine B5, daar wordt ik wel blij van 🙂 Verkrijgbaar in 3 tinten. Hieronder in het midden de blush stick.

3,5G € 10,95.

13

 

14

No7 R Stay Perfect Smooth Oogschaduw

Weer een heuse favoriet! Op de swatch is ie links te zien. Deze oogschaduw met aplicator ben ik helemaal verliefd op! De kleur, het aanbrengen en het blijft enorm goed zitten gedurende de dag. Het is niet vet en breekt niet. Ik breng het op mijn bewegend ooglid aan en iets in de arcade boog, vervolgens met een blendingkwast vervaagd. Dit hoeft niet persé, je kunt het ook met de aplicator mooi verdelen. Ik kreeg de kleur Iridescent Purple toegestuurd. Een mooie grijs/paarse kleur met schimmers. Love it!

4ML € 10,95

15

No7 BB Lips Beauty Balm

 

Een mooie lippenbalsem met 3 eigenschappen: verzorgen, beschermen tegen UV en je lippen een mooie tint meegeven. Dat laatste is zeker waar (de eerste 2 ook ;-)), de kleur is heel zacht, geeft een mooie glans met een lichte nude effect. Het is een lekker vettig product en gelukkig plakt het niet. Ik kreeg de Blush Coral toegestuurd. Het bevat anti-oxidanten en een factor 15. Deze BB Lips is in 6 verschillende tinten verkrijgbaar.

Hieronder draag ik de BB Balm op mijn lippen, een swatch zat er niet in omdat dit nauwelijks te zien is.

11ML € 10,95

4

 

11

No7 High Shine Lip Crayon

Ook een supermooi lipproduct is deze High Shine Lippotlood. Ik kreeg de kleur Delicate Pink toegestuurd. In eerste instantie denk je wauw wat een knalkleur maar zoals je in de onderste foto en op de swatch (rechts) kunt zien is het een hele zachte transparante tint. Het heeft een romige structuur en geeft een mooie glans. Ik ben inmiddels echt dol op deze brede lippotloden met zachte structuur. Ik mocht er al verschillende testen en deze komt zeker ook weer goed uit de bus. Handig en mooi! Ze zijn verkrijgbaar in 5 verschillende tinten.

2.7G €9,95

5

10

Als laatste de complete look. Voor deze foto’s heb ik de getinte dagcrème niet gebruikt. Wel beide oogproducten, de blush, de powder en de lippotlood. Qua kleuren past het echt bij mij. Ik houd van deze oogkleuren en ook de roze tint op mijn lippen. Ik heb voor de foto geen primers gebruikt.

9

 

Helaas zit er geen Boots bij mijn in de buurt maar gelukkig is het allemaal wel online te bestellen op: nl.boots.com

Heb jij al eens iets getest van deze No7 lijn en welk product trekt jou aan?

Liefs Heidi

 

2 Comments

 • Deb
  jun 5, 2015 at 20:26

  Helloooo gorgeous!! Wat een prachtige oogkleur heb jij toch! En wat een mooie look!! Ik ben op zich wel bekend met het merk Boots, maar ik heb er zelf niks van in mijn stash. Vooral van de lipproducten ben ik onder de indruk

  • FabulousHeidi
   jun 10, 2015 at 09:53

   Ahhh lieverd, thx! Is ook niet een merk die als eerste bij mij op zal komen, puur ook omdat er niet een Boots bij mij in de buurt zit. De lip producten zijn zeker erg fijn.

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com