Bowling & Resto-Lounge Bergen op Zoom | Review

Het leek alsof het een eeuw geleden was dat ik die zware ballen over een baan heb gerold, ik was vergeten hoe leuk dat dat was! Ik heb het natuurlijk over bowlen. Ik mocht voor Social Deal weer op pad en letterlijk de “foute” bowlingschoenen aantrekken, op een redelijk nieuwe en prachtige locatie in Bergen op Zoom, gevolgd door werkelijk een heerlijk 3-gangen keuzemenu. Vandaag vertel ik je er alles over en uiteraard omschrijf ik je de deal en hoe jij hier ook gebruik van kunt maken. Kijk mee naar mijn Bowling & Resto-Lounge Bergen op Zoom | Review

Bowling & Resto-Lounge Bergen op Zoom | Review

 

De oude suikerfabriek “De Zeeland” aan de Markiezaatsweg in Bergen op Zoom is sinds 2015 omgetoverd tot een prachtig winkelcentrum en uitgaansgelegenheid. Ik moet zeggen dat ik er nog niet eerder was geweest, ik vind het serieus een imposant gebouw! Net als de bowlingbanen, dit centrum komt dus goed tot zijn recht hier.

Op de 2e verdieping bevindt zich het bowlingcentrum. 12 “White lanes” bowlingbanen met LED verlichting die steeds veranderen van kleur. Op de schermen achterin de bowlingbanen zijn de nieuwste muziek videoclips te zien, gelukkig leidde het niet af, eyes on the price haha!

 

Heel sfeervol ingericht, dus als je tijd over hebt kun je hier lekker relaxen met een drankje en een hapje.

 

 

Het was toch nog even spannend, deze race tegen mijn familie… maar… sjaa er kan er maar 1 de winnaar zijn! Ik dus 😉

Er is ruime keuze aan ballen, want ja helaas kan ik die zware kogels niet de baan op rollen maar het is me toch gelukt! Je voert voordat je begint de namen van de spelers in op de display, voor de fanatiekelingen onder ons kun je een foto bij de spelers maken en je spel delen op Facebook. Ik hou van die snufjes!

De schoenen worden na gebruik gereinigd, heel prettig!

 

 

Een hapje en een drankje horen er toch wel bij, tussendoor lekker genieten en de anderen toejuichen!

Je kunt bij deze deal van Social Deal kiezen voor een diner met 1 uur bowlen, als je met z’n vieren een beetje doorgaat kun je 2 rondes halen, wij haalden het niet niet maar mocht de pret niet drukken. Wel is het zo dat je echt met minimaal 4 personen kunt reserveren, daar moet je wel rekening mee houden.

 

 

Op naar het diner! Naast de bowlingbanen is er een afgesloten eetgelegenheid wat “In de Zeeland” heet. Een gezellige ruimte wat ruim is opgezet en een speciale kinderhoek heeft.

 

Bij deze deal is dus een 3-gangen menu inbegrepen, wat je eigenlijk niet zal verwachten van een bowlingcentrum is dat de kwaliteit zo goed was, we hebben echt heerlijk gegeten! Ik heb een aantal foto’s van de gerechten gemaakt.

Ik koos zelf voor gerookte zalm, zalig! Daarnaast kan je kiezen voor rundercarpaccio, huisgemaakte tomaten- of groentesoep of toast champignons. Een mandje met brood wordt er bij geserveerd.

 

 

Als hoofdgerecht koos ik voor de kogelbiefstuk. Je hebt ook de keuze bij dit gerecht welke saus je gereserveerd wilt hebben, ik koos voor champignon roomsaus. Goed stukje vlees, had van mij iets minder doorbakken mogen zijn maar wellicht een goed tip om dit van te voren erbij te vermelden.

Daarnaast kun je kiezen voor gebraden varkenshaas, slibtong, gebakken zalmfilet, spareribs, saté van varkenshaas of 2 vega-gerechten pasta en Mexicaanse vega-burger.

 

 

De slibtong zag er ook echt goed uit, het scheen ook net zo goed te smaken… ondanks dat de keuze beperkt is vond ik het nog moeilijk kiezen!

 

 

Groente, friet en aardappeltjes worden ook bij de gerechten geserveerd. Je zult niet met honger de deur uitgaan. Na zo’n flink potje bowlen wordt je maagje goed gevuld. Ik zat propvol! Echt goede porties!

 

 

Als nagerecht koos ik (als je me een beetje kent, zie je ‘m al aankomen) voor de crème brûlée. Deze heb ik goed zitten uitlepelen. Niet te koud en het mooie laagje suiker was precies dun genoeg. De smaak was top! Een bolletje vanille-ijs erbij en het feestje was compleet.

Je kunt ook nog kiezen tussen dame blanche (zag er goed uit!) en de sorbetijs frambozen.

 

 

Van deze mooierd heb ik ook nog genoten, heerlijk frambozenijs met sausje en slagroom. Mmmm… ik krijg weer trek!

 

 

Op een paar kleine puntjes na, maar eigenlijk geen grote dingen vond ik dit echt een topdeal! Heel de avond vermaak met heerlijk eten. Echt een aanrader!

Nog even een kiekje van de oude suikerfabriek. Echt een prachtig gebouw!

 

 

Wat houd de deal van Social Deal precies in:

• Voor deze deal betaal je € 18,00 per persoon i.p.v. € 37,00 (korting van € 19,00 p.p.).

• De deal is geldig vanaf de aankoop t/m zaterdag 30 september 2017 (ook in het weekend).

• Uiteraard zijn de drankjes zijn niet inbegrepen.

• Maximaal 6 personen per baan. Reserveren vanaf 4 personen. Je reserveert telefonisch.

• Alle details van deze deal kun je terug vinden onder het kopje “Highlights”.

• Via de overzichtelijke app van Social Deal, die je kunt downloaden, is het arrangement heel gemakkelijk te bestellen. Je hoeft bij Bowling & Resto-Lounge Bergen op Zoom geen voucher uit te printen, je laat bij binnenkomst de vouchers in de app scannen en klaar!

Wanneer was voor het laatst dat jij op de bowlingbaan hebt gestaan?

Liefs Heidi

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com