Catrice Glamour Lashes

Heb jij deze bling bling lashes al in huis voor de kerst? Ik zag ze liggen bij de kruitvat en ja ik kon ze niet laten liggen, als valse-wimper-fan! 
Ik heb voor jullie even een “how to”artikel gemaakt… 🙂 
*Om te beginnen haal je de wimper voorzichtig uit de palette, beginnende bij de glitterwimpers. Je kunt ze het beste met een pincet (het liefst met een pincet die gebogen punten heeft, zie de foto) en leg je ze vast op de bovenkant van je hand (zie foto).
*Vervolgens pak je de wimpers op met een normale pincet, hou in je andere hand de tube lijm en doop het wimpertje in de lijm zodat je een mooi klein bolletje aan je wimpertje hebt.
*Glij vanaf de aanzet van je wimper een klein stukje met de wimpers mee en duw ‘m voorzichtig weer terug, zodat het wimpertje bijna tot aan de aanzet is. Nu ligt het wimpertje mooi vast op je wimpers. 
*Verdeel de glitterwimpertjes over je gehele wimperrand van je ooglid. Als laatste plaats je de overige wimpers er tussen…
*Laat af en toe even wat droogtijd tussen het zetten van de wimpers. Je kunt evt een cocktailprikkertje in de lijm dopen en je onderste haartjes van de wimpers aan de nepwimpertjes vast strijken.
Morgen komt er een eyelook online in combinatie met make-up, dan komen de wimpers prachtig tot zijn recht 🙂
Ik hoop dat je de tips nuttig vindt! Let me know of je ze ook gekocht en evt uitgeprobeerd hebt!
Liefs xoxo Heidi

5 Comments

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com