CHANEL nail polish ‘RIVA’

Na de ‘407 JADE’,  ‘505 PARTICULIÈRE’ en ‘509 PARADOXAL’ komt Chanel nu met de prachtige limited edition pastelblauwe tint de ‘277 RIVA’! Een ware musthave voor je nagellak collectie voor dit najaar en winter… volgens de fashionista’s 🙂
De trendnuance uit de collectie “Côte d’Azur Cruise” heeft een mooie pasteltint met een zilveren metallic glans. De nagellak was al gespot dit voorjaar op de catwalk in St. Tropez. De collectie is geïnspireerd door de zomers aan de Franse Riviera en de naïeve charme uit de jaren 70…. aldus Peter Philips, Creative Director bij Chanel.

Ik moet zeggen dat ik ‘m er erg mooi uit vind zien! Hij is niet goedkoop, maar dan hebbie ook wat 😉 
Qua prijs loopt het een beetje uiteen (wat ik kan vinden dan) maar zal zo rond de € 25 euro liggen en de beperkte oplage van deze prachtige lak, zal vanaf 1 december bij de Chanel winkels en de exclusievere parfumerie verkrijgbaar zijn.
Ben benieuwd wat jullie van de kleur vinden!

xoxo Heidi


9 Comments

 • Mitchin
  nov 8, 2010 at 16:58

  Zelf vond ik Nouvelle Vague veel leuker, “baby blue” past niet zo bij me =))) Maar als u Riva toch koopt dan willen we natuurlijk de swatches zien, hihi

 • Heidi
  nov 4, 2010 at 21:09

  Wat een leuke reacties weer! Thx ladies! Ik moet ook zeggen dat ik ‘m prijzig vind hoor… maar wel errug mooi!

  Love pasteltintjes (ook al draag ik vaker roze ;-))

 • Samantha
  nov 4, 2010 at 00:56

  Heel erg mooi! Ik hou van lichte kleurtjes! 🙂

 • Anonymous
  nov 3, 2010 at 22:37

  Wauw, ziet er als een mooi kleurtje uit 😀 bedankt voor de informatie 🙂

 • Daniëlle
  nov 3, 2010 at 20:35

  Mooi kleurtje, maar ik zou het niet vaak dragen. Ik hou meer van roze tinten.

 • Tatjana
  nov 3, 2010 at 15:47

  Super mooie kleur! 🙂

 • Elsemiek
  nov 3, 2010 at 12:56

  Mooie kleur, maar niet voor mij. Door pastelkleurtjes lijk ik op een lijk! 🙂

 • Evelien
  nov 3, 2010 at 12:40

  Mooi! Maar helaas erg prijzig. 🙁 Liefs

 • Lynsey
  nov 3, 2010 at 12:35

  Wat een mooie kleur!
  Maar denk dat ik hem zelf niet zou halen.
  Heb veel lakjes en ik vind €25 toch wel duur voor een lakje.
  Maar misschien, als ik het kleurtje op me nagels zie dat ik overtuigd ben!

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com