Clinique | Chubby Sticks | Cheek Colour Balm & Baby Tint Moisturizing Lip Colour Balm

Heerlijk die nieuwtjes over make-up! Af en toe stroomt de mailbox binnen met persberichten met allerlei pracht en praal en dat brengt weer een goede dosis hebberigheid met zich mee! Zo ook van de nieuwe chubby sticks van Clinique. Het eerste beeld met yellybeans spreekt dan ook meteen weer aan… 🙂 Ik ben inmiddels al echt fan geworden van dit soort sticks, ze zijn werkelijk ideaal! Clinique heeft dan ook weer voor een mooie aanvulling gezorgd en daar worden wij als make-up liefhebbers dan ook weer blij van. Clinique had al 2 andere varianten van de Chubby Sticks, 1 voor de lippen en 1 voor de ogen en komt nu weer met 2 nieuwe varianten; Cheek Colour Balm & Baby Tint Moisturizing Lip Colour Balm, beide in 4 verschillende tinten.

 

Top

 

De populaire, speelse Chubby Stick-formule van Clinique gaat op de persoonlijke toer met de introductie van de nieuwe Chubby Stick Baby Tint Moisturizing Lip Colour Balm. Met een serie van vier transparante tinten, variërend van oranje en roze tot rood en paars, is er voor elke vrouw een unieke en persoonlijke kleur die de natuurlijke teint van de lippen versterkt.

De Chubby Stick Baby Tint Moisturizing Lip Colour Balm beïnvloedt de natuurlijke vrouwelijke chemie en zorgt voor een verfrissende uitstraling die de lippen exact de benodigde hoeveelheid kleur geeft. Elke tint past zich aan de draagster aan en ziet er bij elke vrouw anders uit. Na het aanbrengen komt de kleur tot bloei en verkrijgt ze precies de juiste intensiteit. Elke tint heeft dan ook een naam die dit bloesemeffect omschrijft: Poppin’ Poppy, Coming Up Rosy, Budding Blossom, Flowering Freesia.

Deze formule met vitamine C, sheaboter, mangopitboter en jojobaolie hydrateert de lippen rijkelijk, waardoor ze zacht en soepel aanvoelen. De Chubby Stick Baby Tint Moisturizing Lip Colour Balm laat de individuele schoonheid van elke vrouw stralen dankzij een perfect gave tint die speciaal op haar is afgestemd.

Verkrijgbaar in 4 kleuren exclusief op www.clinique.nl 

Indicatieve verkoopprijs: € 20,00 euro

 

Clinique_beelden

Veel vrouwen zijn voortdurend onderweg, en zijn dan ook gebaat met beautyproducten die snel het gewenste resultaat opleveren. Clinique biedt een totaal nieuwe manier van opmaken: de Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm en Chubby Stick Eye Shadow Tint for Eyes. 

Om nog beter te voorzien in de behoeften van de drukbezette vrouw lanceert Clinique nu de nieuwste telg in de Chubby Stick-familie: de Chubby Stick Cheek Colour Balm. Deze doorschijnende, romige crème geeft je wangen de perfecte blos en is geschikt voor iedere teint.

Met zijn gebruiksvriendelijke, koepelvormige ontwerp glijdt de nieuwe Chubby Stick Cheek Colour Balm soepel over de rondingen van je wangen. Die verkrijgen zo een stralende, lang houdende tint zonder droog te worden. Het product kan in laagjes worden aangebracht voor de gewenste kleurintensiteit en dekking, variërend van een natuurlijke gloed tot een meer intense blos.
De Cheek Colour Balm is verkrijgbaar in de tinten: Amp’d up Apple, Plumed up Peony, Robust Rhubarb en Roly Poly Rosy. De colorstick is eenvoudig omhoog te draaien en op de wangen deppen.Vervolgens vervagen met een foundationkwast, een sponsje of warme vingertoppen.
Verkrijgbaar in 4 kleuren vanaf nu bij alle Clinique-verkooppunten en via www.clinique.nlIndicatieve verkoopprijs: € 25,00 euro

Clinique_beelden2

 

De producten zijn op allergieën getest en 100% parfumvrij.

Worden jullie ook zo blij van dit kleurige nieuwtje?

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com