Clinique Pop Lip Colour

Een prachtige lipstick, een selfie-kit (met snoepjes die er meteen aangingen ;-)) en als laatste ingrediënt was de mooiste glimlach nodig… voor diegenen die mij een beetje kennen is dat al wat lastig voor me want het enige wat er dan bij mij opkomt zijn funny-faces maar ook funny-faces mogen gezien worden met deze Clinique Pop Lip Colours! Bij een speciaal event laatst in de Bijenkorf Amsterdam kon je testen en filmpjes laten maken, helaas redde ik het deze dag niet meer om er bij te zijn maar ik kreeg alsnog de cerise-rode kleur 08 Cherry Pop opgestuurd om te testen en vandaag mijn look met deze lekkere zomerse knaltint!

top

Wat belooft deze lipstick

Dit nieuwste product Clinique de Clinique Pop is een lippenstift in volle kleuren + een gladmakende primer ineen. De collectie bestaat uit 16 vrolijke, uitdagende kleuren met een ingebouwde primer die de lippen gladmaakt, contour geeft en voedt, zodat ze de hele dag verzorgd blijven. De langhoudende finish is fluweelzacht en de kleur vervaagt niet.
3

Over de Clinique Pop Lip Colour

Clinique Pop Lip Colour + Primer bevat sheaboter en murumuruboter. Samen vormen ze een flexibele mix van polymeren waarmee de vochtbalans van de lippen optimaal op peil wordt gehouden. Deze priming heeft bovendien als voordeel dat de kleur bij het aanbrengen glad en fluweelachtig over de lippen wordt verspreid. Daar komt nog bij dat dankzij de flexibele polymeren de langhoudende kleuren de hele dag levendig en helder blijven. Je lippen worden volledig bedekt en zien er gladder en voller uit.

4

De verpakking is echt prachtig! Strak en toch elegant en I loveeee het fluweelroze “tasje” met spiegeltje. 2 eyecatchers! Handig, de dop van de lipstick kun je ook als spiegeltje gebruiken 🙂

7

Wat vind ik van deze Clinique Pop

Het eerste wat me opvalt is dat als ik zo naar de lipstick zelf kijk lijkt ie behoorlijk rood maar als ik ‘m vervolgens aanbreng, is het meer de cerise kleur. Wel handig dat wanneer je ‘m besluit te kopen je wel even test of de kleur de juiste is voor jou.
11

Het is zeker een lipstick die heerlijk smeert, romige structuur en mijn lippen voelen verzorgend aan. Bij zo’n tint breng ik mijn liplijnen wel met een kwastje aan, bijwerken gaat dan vervolgens wel gemakkelijk. Mijn lippen zien er absoluut ook mooi en verzorgt uit. Blijft het lang zitten? Dat wel, het is uren blijven zitten, echter gaf de kleur overal aan af. Mijn drinkglas was ook gekleurd met deze mooie tint en na een avondmaaltijd merkte ik wel dat het iets uitgelopen was, toch zeker wel een paar kleine minpuntjes. Ook een tip om zeker de vingertruc te doen, anders is de kans groot dat het op je tanden is beland.

Qua kleur vind ik ‘m echt geweldig! Echt prachtig nu voor de zomer!

10

In het licht glanst de lipstick heel mooi, ik vind het een semi-achtige glans maar met zo’n tint mag dat juist wel. De lichtere tinten uit de collectie zullen hierdoor ook mooi overkomen. Een gezonde glans op je lippen.

 

14

Hierboven de volledige look met ook 2 eye shadow tinten van Clinique, de duo Pink Slate, daar zit nog een klein verhaaltje aan vast…

Tijdens mijn tienerjaren wilde ik 1 ding… mijn moeder was schoonheidsspecialiste en wat wilde ik… visagiste worden (of course), liever make-up dan geprul met maskers etc. Ik knipte destijds (want internet was toen nog in z’n beginfase) alle mooie plaatjes uit elk magazine die ik maar kon vinden en dan het liefste natuurlijk de high-end merken. Ik stond vaak voor alle make-up schappen te turen en kon uren zoet zijn op mijn kamertje met make-up.

Op een gegeven moment werd dit wel minder en ook al na alle opleidingen ontdekte ik ergens eind mijn twintigste dat er weinig make-up over was gebleven in mijn laadje. 3 nagellakjes en de hoognodige producten als eyeliner, mascara en ogenschaduw dan wel van Chanel, Dior en ook Clinique. Door het bloggen is dit wel veranderd (nu een kast vol… ahum) maar speciaal voor dit artikel heb ik 1 doosje tevoorschijn gehaald. Van dit palette heb ik er heel wat versleten en nu denk ik “jee wat saai, echt heel erg nude” echter bij deze poppende kleur is het palette echt perfect!

 

5

Deze lipsticks zijn er in 16 prachtige kleuren, van wat ik heb gezien, allen even sprankelend. Prijstechnisch een lipstick die niet heel goedkoop is maar zeker wel zijn geld waard als je het mijn vraagt.

Deze NIEUWE Clinique Pop Lip Colour + Primer zijn verkrijgbaar op www.clinique.nl en bij alle Clinique- verkooppunten voor een adviesprijs van € 21,45.

 

De zoete promo is het zeker nog even waard om naar te kijken, er zijn verschillende tinten met elkaar gecombineerd. Een erg leuk idee!

Wil je meer van deze lipsticks zien (en de leuke filmpjes) kun je via Instagram zoeken op #cliniquepopnl ook als jij zelf een leuke foto van jou Clinique Pop tint hebt, kun je deze hashtag gebruiken 🙂

Wat vind jij van deze poppende kleuren en spreekt de kleur die ik mocht testen, de Cherry Pop je aan?

liefs Heidi

3 Comments

 • Deb
  jun 23, 2015 at 21:03

  Rood staat je super mooi!! Qua textuur doet hij me een beetje denken aan UD Revolution lipstick in 69. Ik had deze lipstick de hele dag gedragen vandaag (naar kantoor nota bene!!) door jouw comment bij mijn artikel kreeg ik toch wat meer lef en nog complimentjes erover ook 😉 Leuk die gekke-bekken foto’s van jou!

 • priscilla
  jun 23, 2015 at 16:04

  Oeh wat staat deze kleur jou geweldig zeg! Zelf heb ik er 3, waarvan ook deze kleur. Ik vind ze geweldig <3

 • Kiss & Make-up
  jun 23, 2015 at 15:44

  Waauw, wat een mooi kusmondje 🙂 De kleur staat je goed! Zelf heb ik er vier en ben er echt dol op, de formule is heerlijk vind ik.

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com