CONTACT

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen? Wil je persinformatie of producten toesturen? Contact opnemen voor één van de zakelijke mogelijkheden? Je kan Fabulous Feeling Blog bereiken via heidi@fabulousfeelingblog.nl.


Fabulous Feeling Blog
+31(0)6 2438 6910
heidi@fabulousfeelingblog.nl 

2 Comments

 • Daan
  jul 12, 2017 at 09:47

  Beste Heidi,

  Na het leven van je blog ben ik zeer enthousiast geworden. Bij ParfumCenter bieden wij een ruim assortiment aan geurtjes en huidverzorging. Ik vroeg mij af of je open staat om een stukje content te realiseren voor onze Dior parfum. Zo ja, wat zijn de kosten hiervoor? Graag hoor ik van je!

  Met vriendelijke groet,

  Daan

  • Daan
   jul 12, 2017 at 09:49

   Beste Heidi,

   In additie op mijn vorige mail heb ik nog wat aansluitende informatie. Graag zou ik in het stukje content ook een linkje willen plaatsen naar de pagina voor Dior parfum voor dames op onze website. Is dit ook mogelijk?

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com