CoolSculpting | Laat je vetcellen voorgoed verdwijnen zonder operatie

I’m so excited! De dag is aangebroken dat ik naar Rotterdam mag om een bezoek te brengen aan de kersverse CoolSculpting kliniek aan de Westersingel. Ik ben er vandaag niet alleen maar voor een bezoek maar voor een behandeling, echt superspannend! Vorige week ben ik voor een intake geweest en wat ik echt een eer vind… ik ben de eerste blogger die in Nederland hierover mag gaan schrijven! Hoe cool is dat! Helemaal onbekend is de techniek niet, Kim Kardashian, Heidi Klum en vele vrouwelijke en zeker ook mannelijke celebs in the USA en Duitsland zijn me al voor gegaan. Wat het precies is, vertel ik je in een notendop want uiteraard zal dit niet het enige artikel zijn die ik erover schrijf!

5

Inmiddels zijn er al meer dan 1 miljoen behandelingen wereldwijd uitgevoerd en aangetoond veilig te zijn. Hardnekkige vetcellen zijn verleden tijd en dat zonder operatie, hersteltijd of tijdverlies. Je kunt je voorstellen dat wanneer ik dit hoorde en werd uitgenodigd door de kliniek, ik vreselijk nieuwsgierig was. Eenmaal aangekomen in het prachtige pand want nu een maand in gebruik is, was mijn eerste indruk meteen goed! Ik kreeg een uitgebreid uitleg van een specialiste die over was gekomen vanuit Duitsland en tezamen met de 2 specialisten die deze kliniek leiden (voor de heren kan ik je zeggen, bij hen wil je in de stoel liggen).

Deze dames hebben een achtergrond in de chirurgie en weten precies wat ze doen en hebben inmiddels veel ervaring en kennis van deze techniek opgebouwd. Alleen bij de CoolSculpting behandeling wordt gebruik gemaakt van gepatenteerde Freeze Detect® en heeft het belangrijke FDA keurmerk.

12

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maar wat is “CoolSculpting” nu eigenlijk? 

Door gericht vetcellen te kristalliseren (bevriezen,) sterven deze af en worden binnen zo’n 16 weken door je lichaam afgevoerd. Je kunt heel specifiek de delen op je lichaam laten behandelen op de zones waar jij je aan stoort. Die love-handels waar je, zelfs met een speciaal eetprogramma en sporten, niet vanaf komt kun je met deze techniek compleet laten verdwijnen. Een speciaal apparaat met opzetstukken voor elke area van je lijf zuigt als het ware je huid op. Vervolgens gaat het apparaat de vetcellen detecteren en bevriest ze. Vetcellen zijn de enige cellen in je lijf die hier gevoelig voor zijn en verder wordt er niets aan getast en zal je huid niet beschadigen. Het enige wat je voelt is het opzuigen van je huid wat ietwat gevoelig kan zijn en na de behandeling een wat verdoofd en beurs gevoel. Feitelijk een veel veiliger en beter alternatief voor liposuctie, liet ik me vertellen én waar geen mes of verdoving aan te pas komt. Je kunt daarna gewoon weer aan de slag, hebt geen hersteltijd als bij een operatie met een veel mooier resultaat. Het woord zegt het al, sculpturen. Je kunt lichaam zo naar wens laten aanpassen en dat mooie zandloper figuurtje of T-Bone (voor de heren) toch creëren.

3

Voor mij, waar ik als jonge meid al last van had ondanks dat ik superslank was, is mijn maag. Bij de intake bepaalden ze wat ze gaan behandelen en mijn buik is nauwelijks op te pakken, mijn maag daarentegen wel. Ik ben de laatste jaren langzaamaan iets voller geworden, het laatste half jaar door diverse factoren een 7 kilo aangekomen en waar ik het me het meeste aan stoor is mijn maag. Ik ben echt heel dankbaar dat hier iets aan gedaan zal worden vandaag!

Je kunt me vandaag volgen via social media (twitter en instagram) om direct op de hoogte te blijven. Uiteraard zal ik in een apart artikel meer over deze behandeling en ervaring vertellen en uiteraard zal er een update komen over het resultaat. Er worden 3D foto’s van me gemaakt en zal ik gewogen en gemeten worden. Spannend!!!

46

 

 

 

Wil je alvast meer weten over deze kliniek en CoolSculpting, neem dan een kijkje op de website >>> link

Ben jij ook nieuwsgierig naar de behandeling en het resultaat en spreekt het je aan?

Handtekening

3 Comments

 • CoolSculpting Kliniek Nederland
  mrt 19, 2017 at 13:13

  CoolSculpting Kliniek Nederland heeft niet alleen een vestiging in Rotterdam, maar óók vestigingen in Amsterdam en Den Bosch. Tevens worden er binnenkort nieuwe locaties geopend. Bezoek de website voor meer informatie.

  085 – 2 730 730
  http://www.coolsculptingkliniek.nl

 • Jamey - Beauty Unboxing
  aug 24, 2015 at 16:51

  Ik ben erg benieuwd naar je ervaring. Ik ga namelijk donderdag en ben MEGA nieuwsgierig!

 • Esther
  jul 16, 2015 at 11:37

  Oh wauw, klinkt interessant! Ik ben mega benieuwd hoe jouw ervaring zal zijn!

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com