Culinaire creatieveling Rachel Khoo

Wat ik erg graag doe is koken en heb dan ook al een aardige verzameling aan kookboeken verzameld… Ik kan ook altijd erg genieten van de schrijfstijlen van een aantal schrijvers met name de boeken van Nigella Lawson en sinds nog niet zo lang een nieuwe aan mijn reeks van Gizzi Erskine.


Ik ontving gisteren een persbericht van een nieuw boek met een veelbelovende schrijfster genaamd Rachel Khoo, ik wil dit even met jullie delen en het gehele persbericht hier onder geplakt…
Who? Rachel Khoo! Onthoud die naam, we gaan namelijk nog veel horen van deze fun loving foody. De talentvolle Britse Rachel is foodstylist, runt het kleinste restaurant van Parijs, heeft vanaf maart haar eigen kookprogramma op de BBC en komt in april met haar boek Chez Rachel. Rachel is leuk, grappig, hip en ze kan fantastisch koken. Dit nieuwe talent is simpelweg onweerstaanbaar.


Rachel is een veelzijdig culinair talent. Ze volgde bij Le Cordon Bleu in Parijs een patissieropleiding. Als foodstylist organiseert Rachel culinaire evenementen over heel de wereld. Of ze nu in Frankrijk, Italië, Engeland, Duitsland, Argentinië of Australië is, Rachel geeft elk bord een vleugje van haar speelse originaliteit, prachtige presentatie en meesterlijke uitvoering. Elk bord is een eetbaar sprookje. Daarnaast runt ze La petite cuisine à Paris: het kleinste underground restaurant van Parijs. In haar eigen keuken heeft ze dagelijks plaats voor slechts twee gasten.In het boek Chez Rachel dat 17 april verschijnt, deelt Rachel haar avonturen en recepten uit haar kleine Parijse keuken. Met haar frisse kijk op de Franse keuken en een uitzonderlijk gevoel voor smaak, kleur en compositie wordt Rachel al de nieuwe Julia Child genoemd. Haar recepten zijn onmiskenbaar Frans, maar niet moeilijk: elke kok kan ze thuis maken. Of het nu gaat om een Provençaalse stoofschotel, een authentieke kippensoep of een quiche Lorraine, de recepten van Rachel smaken naar meer! Rachel Khoo is een culinaire creatieveling met een frisse kijk op alles wat eetbaar is.
Nieuwsgierig? In april brengt Rachel een bezoek aan ons land. Dit geeft Nederland de mogelijkheid om persoonlijk kennis te maken met deze fun loving foody. Als je niet zo lang kunt wachten, kun je alvast een kijkje nemen op haar website: http://www.thelittlepariskitchen.com/ of blog: http://www.rkhooks.net/

Chez RachelAuteur: Rachel Khoo
Prijs: € 24,95
ISBN: 9789021551371
Verschijningsdatum:
3 april 2012
Voor meer info over Rachel, kijk op: http://www.rachelkhoo.com/
Zijn jullie ook zo dol op dit soort boeken?

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com