Dierendag!

Morgen is het weer de dag dat dieren in het middelpunt staan!

Natuurlijk is het niet alleen de dag voor je huisdier maar ook voor alle dieren! Ik heb even de leukste en lekkerste goodies voor je huisdiertje bij elkaar gesprokkeld! 

Pet Head:
De man achter het merk Tigi • Bad Head stoorde zich er mateloos aan dat er geen enkele goede en lekkere verzorgings producten waren voor zijn viervoetertje. Daarom heeft hij een verzorgingslijn neergezet voor de hond en kat, waaronder: shampoo’s, crème spoelingen, spray’s en een bijzonder shampoo die je op een washand sprayt en waar je vervolgens de haren van je kat mee kan “wassen”./ Alle producten zijn speciaal gemaakt om de vetten van de huid in tact te laten en de haren reinigen met de heerlijke bekende Bad Head geur! Ze zijn niet goedkoop maar wel fantastisch! De lijn van Pet Head is verkrijgbaar bij diverse dierenwinkels en op: http://pethead.nl/Hondenknuffel/speeltje:
Van Scratchettede de vlooi kunnen de hondjes geen genoegen krijgen! Heel fijn; deze vlooi bijt niet.. 🙂 Dit geweldige speeltje met pieper is van heel zacht fleece materiaal en kan in de was.


Het speeltje is verkrijgbaar in het groen, roze en blauw en is ongeveer 22 cm hoog.
Verkrijgbaar bij: Hondenboetiek Babs en Milo in Breda, heel fijn ze hebben ook een webwinkel, kijk op : http://www.babsenmilo.nl/
Kattenmandjes:
Dit is weer eens iets anders dan een gewoon kattenmandje! Schatttttttig! De mandjes zijn net de bek van een kip of varken en zijn heerlijk zacht, perfect voor de echte “wegkruipers” 🙂

 

Hondensnacks:
Dogs love these cookies!!!! Lekkere handgemaakte hondenkoekjes. De koekjes zitten in een geschenk verpakking en zijn daardoor geschikt om cadeau te geven. De koekjes zijn verkrijgbaar in de vorm van muffins, ijsjes en popcorn.
Ze worden verkocht bij dierenwinkels die Keff Dog couture verkopen en bij mij 🙂 (mail naar info@fabulousfeeling.nl


Knaagdieren speeltje:
Geweldig voor je knaagdiertje! Een bal waar je voedsel in kan stoppen en waarmee ze op een speelse manier het uit de bal moeten krijgen. De bal heeft een doorsnede van 7 cm en is gemaakt van kunststof en is geschikt voor konijnen en cavia’s.


De bal is te koop bij verschillende dierenwinkels en bij: http://www.zooplus.nl/shop

Tags:

4 Comments

 • Kittylover
  nov 15, 2015 at 17:40

  Van welk merk zijn die kattenmandjes? In die shop staan ze niet meer. Zijn ze nog ergens anders te koop?

 • Macrovet
  mei 25, 2012 at 13:18

  Deze blog is al van een lange tijd geleden, maar ik moest toch even zeggen dat deze ideeën heel leuk zijn! Voor komende dierendag zeker onthouden, vooral die kattenmanden zijn super. Niets leukers dan je huisdier te verwennen op dierendag.

 • Heidi
  okt 3, 2010 at 15:51

  Thanks girls! ja leuk is die kattenmand he! Het is dat ik geen kat (meer) heb, maar anders… 🙂

 • Floor / Marjolein
  okt 3, 2010 at 12:43

  Oh, wat een gave spulletjes. Die kattenmand, geweldig!

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com