DISCLAIMER

COPYRIGHT

Op de inhoud fabulousfeelingblog.nl berust copyright. Alle teksten en foto’s zijn door ons gemaakt en geschreven en hierdoor onze eigendom tenzij anders aangegeven. Het gebruiken van onze foto’s en/of tekst is wettelijk niet toegestaan zonder onze schriftelijke toestemming hiertoe.

Wil je een foto/tekst graag plaatsen op je eigen website, plaats dan ALTIJD een link naar fabulousfeelingblog.nl website en herschrijf de tekst zoveel mogelijk in je eigen woorden. Wij zullen het ook op prijs stellen als je ons hiervan op de hoogte brengt. Het kopiëren van tekst is nimmer toegestaan.

Het is alleen toegestaan foto’s te gebruiken wanneer je een duidelijke link vermeldt én hiervoor vooraf schriftelijk toestemming hebt ontvangen.

De artikelen op deze website worden met de grootste zorg samengesteld. Indien deze desondanks onverhoopt toch feitelijke onjuistheden bevatten, kunnen er geen rechten worden ontleend aan de inhoud.

 

REVIEWS

Op fabulousfeelingblog.nl verschijnen regelmatig reviews (artikelen waarin wij producten of bestemmingen testen en onze mening hierover geven). Wij geven in deze reviews altijd onze eerlijke en persoonlijke mening. Veel producten kopen wij zelf maar wij krijgen tevens producten toegestuurd van merken en pr-bureaus. Als wij producten toegestuurd krijgen maakt geen verschil in de uiteindelijke review die wij schrijven. Die is altijd eerlijk, oprecht en onze persoonlijke mening.

 

AFFILIATE LINKS

Soms maken wij op de site en in artikelen gebruik van zgn. affiliate links. Door via de links te bestellen ondersteun je kosteloos fabulousfeelingblog.nl. Alvast bedankt!

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com