Doe mij maar een doos borstvergrotende koekjes!

Nu bleek dit al een tijdje op de markt te zijn, ik had er echter nog nooit van gehoord…. borstvergroting door middel van speciale koekjes eten… uhhh…. yeah right! In Japan (hoe kan het ook anders) is er een koekje op de markt dat de kruid “Pueraria Mirifica” bevat en er wordt beweerd dat door het eten van dit koekje je grote borsten krijgt….

Het wonderkruidje wordt gewonnen uit de plant “Kwao Krua” en groeit in het noord-oosten van Thailand.
Het kruid bevorderd de eetlust, de bloedsomloop, de nachtrust, geeft meer energie en zorgt voor meer flexibiliteit in het lichaam èn gebruik je het in druppelvorm schijnt het de haargroei te bevorderen, grijs haar weer donkerder te maken en je wimpers langer te kunnen maken… sjee… echt een wondermiddel dus!
Wil je weten waar deze koekjes te koop zijn? Kijk op: http://www.getbustupgum.com/ Ze verkopen o.a. ook borstvergrotende kauwgom, koffie, thee en als klap op de vuurpijl roze tepelcrème…. haha hoe verzin je het!
Tags:

One Comment

  • s
    mrt 10, 2014 at 14:23

    oke dit is heel apart hahaha.
    werkt dat ook echt haha ? anders is een koekje wel beter dan zo pilletje (lijkt me in iedergeval lekkerder)

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong en sinds kort mag ik mij een NederBelg noemen. Ik schrijf dan ook voor de Nederlandse en Vlaamse lezers! Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over beauty, lifestyle en food. Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!
250x250 promotie_1

Abonneer je op FBLS Blog

FBLS on bloglovin

Follow
Affiliate-Geuren-250x250

Blogger voor Social Deal

BlogSociety

mytastenld.com