Doe mij maar een doos borstvergrotende koekjes!

Nu bleek dit al een tijdje op de markt te zijn, ik had er echter nog nooit van gehoord…. borstvergroting door middel van speciale koekjes eten… uhhh…. yeah right! In Japan (hoe kan het ook anders) is er een koekje op de markt dat de kruid “Pueraria Mirifica” bevat en er wordt beweerd dat door het eten van dit koekje je grote borsten krijgt….

Het wonderkruidje wordt gewonnen uit de plant “Kwao Krua” en groeit in het noord-oosten van Thailand.
Het kruid bevorderd de eetlust, de bloedsomloop, de nachtrust, geeft meer energie en zorgt voor meer flexibiliteit in het lichaam èn gebruik je het in druppelvorm schijnt het de haargroei te bevorderen, grijs haar weer donkerder te maken en je wimpers langer te kunnen maken… sjee… echt een wondermiddel dus!
Wil je weten waar deze koekjes te koop zijn? Kijk op: http://www.getbustupgum.com/ Ze verkopen o.a. ook borstvergrotende kauwgom, koffie, thee en als klap op de vuurpijl roze tepelcrème…. haha hoe verzin je het!

Tags:

One Comment

  • s
    mrt 10, 2014 at 14:23

    oke dit is heel apart hahaha.
    werkt dat ook echt haha ? anders is een koekje wel beter dan zo pilletje (lijkt me in iedergeval lekkerder)

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com