Dr. Hauschka | LE Bronzing Powder | Review en Swatch

Toen ik de lieve mail zag binnenkomen met de vraag of ik producten wilde testen was ik uiteraard weer aangenaam verrast… wat is bloggen toch enorm leuk, niet alleen omdat je producten mag testen maar ook de manier waarop je contact hebt met alle bedrijven en PR bureau’s, echt een verademing. Positief, hartelijk en dankbaar.. zo voelt het contact echt altijd en zo ook met Dr. Hauschka! Ik vertelde mijn moeder dat ik mailcontact had.. “oww dat is zo’n mooi merk, daar wilde ik altijd in mijn salon mee werken” nou een beter binnenkomer kun je niet hebben volgens mij! Vandaag laat ik de prachtige Limited Edition Bronzing Powder zien.

Top

Bronzing Powder geeft de teint een transparant bruine kleur die door de terracotta tint doet denken aan de mediterrane warmte. Zijde, wondklaver, toverhazelaar en salie helpen je huid bij kleine onzuiverheden.

Ik kwam de bronzer al op verschillende blogs tegen, waaronder Beautygoddess en ik las bij haar dat het aquarel op de poederdoos is gemaakt door de Berlijnse kunstenares Tina Berning. Bijzonder detail en ik vind het ook een hele erg mooie en vrouwelijke afbeelding.

Het doosje is verpakt in een mooie stevige etui en bevat tevens een kwast, altijd handig tussendoor je make-up bij wilt werken.

12

Hierboven het indrukwekkende pakket wat ik ontving. Ik ben altijd dol op mooi reclamemateriaal. Folders gedrukt op reclycled FSC papier met natuurlijk uitstraling (deze vakidioot zal er niet te diep op ingaan, we willen geen tollende lezers hebben ;-)) en ook de met zilverfolie gedrukte logo’s op de 3-luikfoldertjes die samples bevatten. 1 ervan is helemaal bijzonder, als je deze openmaakt, ontvouwt er zich een roos… ik houd van dat soort details!

Naast de bronzer ontving ik ook een hele fijne oogcrème welke ik apart zal reviewen.

 

14

En toen kwam ie… de nachtmerrie van elke beautyblogger… tranen met tuiten… ik duw per ongeluk voordat ik een foto kon maken een gat in de bronzer *snif*… ei dat ik ben!

De foto is dan minder mooi maar gelukkig kan ik ‘m nog wel gebruiken.

 

8

Ik gebruik vaak geen bronzers omdat ze vaak wat oranje overkomen en shimmers bevatten, ik ben echt dol op shimmers maar niet op mijn gezicht.  Het verschil met deze bronzer is dat het geen shimmers bevat en een mooie en natuurlijke tint heeft. De structuur is meer poederachtig en ligt niet zo aanwezig op mijn huid. Ik heb grove poriën en een vochtarme huid en normale bronzer benadrukken dat teveel. Deze gelukkig niet en wat ik ook opvallend is zijn de ingrediënten.  De bronzer is vrij van synthetische geur- en conserveringsmiddelen en vrij van minerale oliën, parabenen, siliconen en PEG.

 

Hoe breng je nou het beste bronzer aan?

Bronzer gebruik je op de delen in je gezicht die het eerste bruin worden door de zon. Je neemt altijd een bronzer die een paar tinten donkerder zijn dan je huid.

Breng eerst een basispoeder aan en vervolgens met een kwast breng je de bronzer aan op je voorhoofd en door naar je neus, wangen en eventueel je kin.  Heb je teveel bronzer op je kwast, tik ‘m dan af of dep het op een tissue. Blazen à la Mari van der Ven is niet de beste manier, je kunt dan je kwast licht bevochtigen en dat kan voor strepen zorgen.

7

5

*Oehhh that smells nice* De geur van deze bronzer is echt heel erg lekker!

 

3

Ik heb daarna een blush kwast genomen om wat meer te shapen, daar vind ik deze bronzer echt heel erg geschikt voor! Ik heb dus iets meer mijn jukbeenderen uit willen lichten.

Het geeft echt een mooie natuurlijke indruk. Kortom, nu al een die ik op mijn favorietenlijstje kan zetten!

 

11

De bronzer is te koop bij alle erkende verkoopadressen van Dr. Hauschka.

De prijs van deze bronzer is € 21,50. Inhoud 9 gram.

Wil je meer informatie, een verkoopadres bij jou in buurt of wil je meer producten zien van Dr. Hauschka, klik hier voor de site.

4 Comments

 • Deb
  sep 3, 2014 at 22:11

  Hij staat je goehoed!!! Mooi!! Foto’s zien er ook super uit. Lekker ruikt ie he.. heerlijk dat ie niet poederig ruikt, ik houd wel van die kruidige geur.

  • Heidi
   sep 10, 2014 at 23:53

   Thx Deb!!!! Lief!! Ja echt heerlijke geur! Ik houd ook van dat kruidige 🙂

 • femketje
  sep 3, 2014 at 20:04

  hij is echt mooi!

  • Heidi
   sep 10, 2014 at 23:54

   Ja he! Ben er ook echt heel blij mee!

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com