Duurzaam doen | Shoppen met je Handed By tas

Wist je dat een gemiddelde Europeaan 200 plastic tasjes gebruikt per jaar? Het zal je niet ontgaan zijn dat er echt een enorm probleem is ontstaan in de natuur en oceanen door al het plastic afval. Tweede puntje wat je niet ontgaan zal zijn is dat er per wettelijke bepaling vanaf 1 januari 2016 geld gerekend wordt voor een pastic tasje in de winkel. Tijd om dus slim te zijn en duurzaam te werk… uhh te shoppen te gaan! De duurzame tas shopper Paris van Handed By is een enorm leuke en fashion-proof oplossing. Kijk je mee naar dit leuke assortiment tassen in wel 40 verschillende kleuren!

Handed By Shopper Paris (2)

Wettelijk gezien moet er 25 cent voor een plastic tasje gevraagd worden. Nu zie ik dat er niet “zoveel” gevraagd wordt in de winkels en dat er genoeg winkels zijn die er nog niet voldoende op inspringen maar de plannen van de EU is om het gebruik van plastic tasjes terug te dringen met 80% binnen 5 jaar. Het levert wat gescheld op bij de klanten en geloof me, ik maak het regelmatig mee gezien ik in een luxe kleding winkel (parttime) werk maar bedenk je wel waar het om draait! De natuur en vooral de dieren worden hierdoor getroffen. De winkelier kan hier niets aan doen, het moet namelijk echt aangegeven worden op de bon. Een papieren tas is een oplossing die enkele bieden echter ben ik zelf van mening dat je beter een tas kunt gebruiken die je zelf meeneemt. Laat Handed By hier nou supergoed op in gesprongen zijn met hun Shopper Paris! Ik vond het al zo’n leuk merk en nu vind ik ze nog leuker 🙂

Handed By Shopper campagne

Motto: Ga shoppen, neem je eigen tas mee

Handed By is een landelijke campagne gestart om het gebruik van plastic tassen te verminderen. Een onderdeel van de campagne is het steunen van Stichting De Noordzee, die zich onder andere sterk maakt oplossingen te vinden voor plastic zwer afval. De shopper Paris (BFC19) van Handed By is het ideale alternatief voor de vele gratis plastic tassen.

Een functionele boodschappentas voor de dagelijkse inkopen met een fashion look. Deze oersterke tas kan heel wat kilo’s vervoeren. De tas heeft stevige hengsels en is met de hand gevlochten van 70% gerecycled plastic. De tas is verkrijgbaar in maar liefst 40 verschillende kleuren en mixen.

Een kleurrijke en trendy boodschappentas waar je jarenlang plezier van hebt!

Handed By shopper Paris

Ik was al even bekend met het merk van Nederlandse bodem ik merk dat het echt ook duurzaam is. Ik heb al jaren manden in gebruik en zijn nog als nieuw! Ik verwacht dan ook zeker diezelfde kwaliteit bij deze leuke shopper Paris. Even uitrekenen: Stel dat je gemiddeld 200 tasjes per jaar gebruikt of moet kopen à gemiddeld 15 cent. Als ik al kijk naar jet aantal boodschappentasjes wat hier rond slingert en dan heb ik het nog niet over de tasjes die je nu bij de winkels moet gaan kopen bespaar je al gauw € 30,00. Beter voor je portemonnee en beter voor de lieve diertjes en onze planeet. Kun je dus beter investeren in een mooie shoppingbag. Deze tas kost € 22,95. Kijk, heb jij je tas er al uit!

Meer mooie producten uit het grote assortiment van Handed By vind je op de site >>> link

Wat vind je van deze shopper en het initiatief van Handed By?

Liefs Heidi

2 Comments

 • Deb
  mrt 1, 2016 at 22:03

  Ik vind het een super mooie tas! Het is wel even wennen hoor dat je geen tasjes meer krijgt bij je aankopen. Maar ik sta zeker achter het hogere doel dat gediend wordt.

  Ik heb me nu zo’n beetje aangeleerd om een canvas (tote) tas in mijn tas mee te nemen. Neemt opgevouwen ook weinig plaats in. Maar deze tas zal ik zeker ook in gedachten houden!
  Deb onlangs geplaatst…Review & Swatches: Essie Lounge Lover, Lente collectie 2016My Profile

  • FabulousHeidi
   mrt 3, 2016 at 11:04

   Ik vond het ook echt even wennen, maar ik kan zeker ook achter het hogere doel staan 🙂 Ook handig zoals je het oplost!

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com