Esprit Home | Living, Bathroom & Kitchen

Zoals je wellicht weet ben ik werkzaam in de mode. Nu ben ik altijd het internet aan het afstruinen voor de laatste nieuwtjes van alle merken. Ik was bezig met een artikel over welke kleiding het beste bij welk lichaamstype past en er blijft 1 merk die ik altijd leuk vind vanwege de basics en pasvorm. Nu stuitte ik bij de Esprit pagina op Esprit Home. Ik wist eerlijk gezegd niet dat zij ook een home afdeling hebben, wist jij dit? Ik heb een aantal centre pieces in mijn huis maar zo nu en dan wissel ik weleens van accessoires. Ik schrijf zo nu en dan over home interior en eigenlijk wil ik hier meer van delen. Om te beginnen wil vandaag graag even een aantal hele leuke accessoires met je delen van Esprit Home

 

Esprit Home | Living, Bathroom & Kitchen

 

Zo hebben ze behang, gordijnen en kussens maar ook specifiek items voor de kinderkamer, badkamer, keuken en uiteraard woonkamer. Bij hen staat florals en leuke prints dit najaar centraal. Ik ben altijd dol op kussens! Hoewel het lastig is met Sophie (mijn Jack Russel) omdat ze er altijd aan zit te plukken, zijn er een aantal stoffen die ze minder lekker vind om op te kauwen.

 

 

Een die er meteen uitsprong bij me is de velvet collectie… en dan 1 met sterren. Ik heb gewoon iets met sterren zolang ik me kan herinneren. In 7 kleuren verkrijgbaar en ergens vind ik het dan leuk om meerdere kleuren met elkaar te combineren op mijn witte bank. Oke.. roze blijft een favoriet 😉

 

 

Als keukenprinses zag ik ook matching keukensets. Hoewel ik echt schorten erg leuk vind en er in de kast heb liggen draag ik ze zelden maar ergens zie ik me soms als zo’n sixties vrouw met Grace Kelly rol, jurkje aan, hoge hakken en dan met een short en 2 ovenwanten een schotel uit de oven halen. Misschien ga ik dit stiekem nog weleens doen voor de blog.

 

Overal waar je bij mij in huis kijkt zie je kaarsen en windlichtjes in alle formaten. Op de toilet, badkamer, in de keuken echt overal! Ik wissel dan ook regelmatig af met leuke designs. Ik vind het zo gezellig altijd staan, vooral nu het weer weer grauwer wordt en het sneller donkerder is. Ik ben dol op van die lekker ruikende toiletten met zo’n brandend kaarsje er in..

 

In het huis waar ik ik woon is alles mooi zacht grijs gesausd op strak gestuukte wanden. Ergens wil ik dat ook zo laten maar ik mis ook weleens een leuk motiefje op de muren met een bijpassende gordijn. Nu heb ik nog steeds geen gordijnen (kun je het je voorstellen) al is het in dit huis niet helemaal nodig, het is heel modern met veel raampartijen maar ik ben nog steeds opzoek naar de perfecte match in mijn huis.

 

Ik denk dat het best herkenbaar is, je verhuisd naar je nieuwe stekkie (bij mij is het heel anders dan voorheen, ik ben van een gezellig rijtjes huis naar een modern appartement gegaan met een mega-tuin) en je moet nog zoveel. Ik wil nog steeds nieuwe handdoeken voor in de badkamer, gordijnen, kussens en leuke nieuwe accessoires. Voor mij dus lekker veel inspiratie vandaag en hopelijk voor jou ook.

Voor alle items kun je een kijkje nemen op de site (link).

Wat vind je van Esprit Home? Kende jij het al?

Liefs Heidi

3 Comments

 • Deb
  sep 11, 2017 at 21:08

  Heerlijk om zo lekker bezig te zijn met je huisje en het mooi aan te kleden met accessoires. Daar heb ik ook veel zin in! Voordat ik daaraan toekom, moet eerst de vloer gedaan worden van de benedenverdieping (staat gepland voor november) en dat wordt nog een hele klus. Ik wist trouwens niet dat Esprit een home afdeling had eerlijk gezegd ;-). Dus goed dat je het even zegt want qua kleding ben ik al jaren een fan van dit merk!
  Deb onlangs geplaatst…Lancôme Matte shaker & Le lip linerMy Profile

 • Rachelkromdijk
  sep 11, 2017 at 15:09

  ah wat super leuk zeg, heerlijk

 • bychristiana
  sep 11, 2017 at 12:04

  Oh echt, als ik dit soort foto’s zie, wil ik direct ALLES anders, haha;-) Geen beginnen aan natuurlijk;-) Ik wist dus helemaal niet dat Esprit ook een home afdeling had. Ik vind het erg leuk dat merken dat steeds meer doen. Zelf ben ik vooral fan van Zara home en Riviera Maison.

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com