Essence The Jellys & The Metals Nail Polish

Ik kocht onlangs 3 lakjes uit de nieuwe Essence I love Trends collectieThe Jellys Flying Flamingo, The Metals Rebel at Heart en Rose Beats. Vanaf half februari lag de nieuwe lente/zomer collectie al in de schappen vol met leuke nieuwe producten. Vandaag mijn review en swatches van deze 3 grappige budget lakjes, kijk je mee?

Essence The Jellys & The Metals Nail Polish

Als ik iets niet oversla wanneer ik in de Kruidvat te vinden ben is de schap van mijn favoriete budgetmerk Essence. Niet alleen word ik blij van de kleuren maar ook van de uitstraling (en ja de prijzen ;-)). Altijd even spieken of er nog iets leuks tussen te vinden is. Deze lakken kon ik dus niet laten liggen!Essence The Jellys & The Metals Nail Polish

The Metals Rebel at Heart

Glitterssss love them! Ik bracht 2 lagen van deze mooie lak aan. Het kwastje lakt fijn, ietwat breder, wat ik dus fijn vind. De glitters zijn zo goed te zien, het effect is mooi en het dekt goed.

Essence The Jellys & The Metals Nail Polish

Essence The Jellys & The Metals Nail Polish

 

The Metals Rose Beats

Ook hier weer 2 laagjes en het fijne bredere kwastje. Wat ik wel merk is dat ik teveel oneffenheden erdoor heen zie. Mijn nagels zijn niet heel glad van structuur dus ik zal eerder 2 goede lagen base coat eronder dragen. Ik gebruik dan ook het liefste de base coat van Caption (zie artikel). Die zorgt ervoor dat de lak een stuk langer blijft zitten. Je moet vrij snel lakken want anders krijg je teveel strepen die je niet meer mooi weggewerkt krijgt.

Essence The Jellys & The Metals Nail Polish

 

The Jellys Flying Flamingo

Grappig lakje, leuke kleur en ook hier weer het zelfde fijne kwastje en 2 laagjes. Ik zie zelf dat ik teveel oneffenheden in mijn nagels heb, daardoor vind ik het effect wat minder. Wellicht met een mooie french dat het effect beter zal zijn. Het doet me echt wel denken aan die lekkere jellybeans.

Essence The Jellys & The Metals Nail Polish
Essence The Jellys & The Metals Nail Polish

Miss ongeduld als ik ben, zijn deze lakjes al ideaal. Ze drogen snel, heerlijk! Ik ben dol op nagellak en val altijd weer als een blok voor leuke nieuwe lakjes, vooral met zo’n leuk prijsje als deze. Mijn favoriet van deze 3 qua kleur is dan absoluut de Rebel at Heart. Nu heb ik wat droge handen en dan vind ik zelf dat het best hard kan staan maar de kleur die ik, ondanks dat de donkere glitter van Rebel at Heart me meer aanspreekt, ga ik toch voor de Rose Beats. Zachter van kleur, past meer bij mij en het geeft mij meer dat lente/zomer gevoel. Welke ik niet snel opnieuw zal kopen is één uit de The Jellys lijn. Ik vind het erg leuk qua kleur maar het transparante is toch niet helemaal mijn ding.

Essence The Jellys & The Metals Nail Polish

De lakjes zijn € 1,89 per stuk en verkrijgbaar bij Kruidvat NL en BE en de Trekpleister.

Welke lak is jouw favoriet uit de nieuwe lente/zomer I love Trends lijn van Essence?

Liefs Heidi

 

 

11 Comments

 • Desiree | Sweet Happinez
  apr 6, 2016 at 21:11

  Wat een mooie kleuren!

 • Rachel Kromdijk
  mrt 23, 2016 at 11:08

  De eerste is echt mijn favo van deze trio!

 • Deb
  mrt 22, 2016 at 20:17

  The Jellys Flying Flamingo is mijn favoriet van deze drie, alleen al vanwege de naam scoort ie punten bij mij 😉
  Deb onlangs geplaatst…Benefit Dew the Hoola vloeibare bronzerMy Profile

  • FabulousHeidi
   mrt 22, 2016 at 21:09

   Haha ik moest al meteen aan jou denken toen ik de naam zag 😉

 • Mariska
  mrt 22, 2016 at 11:10

  Heel mooie kleurtjes! Vind metals rose geweldig!
  Mariska onlangs geplaatst…Freedom Makeup London | LookMy Profile

 • Yvonne
  mrt 22, 2016 at 09:20

  Wat een prijsje zeg! Leuke kleurtjes.

  • FabulousHeidi
   mrt 22, 2016 at 09:28

   Ja, daar kun je ze bijna niet voor laten liggen he 😀

 • Bertine
  mrt 21, 2016 at 20:53

  ik vind dat eerste lakje heel mooi!!!

  • FabulousHeidi
   mrt 22, 2016 at 09:28

   Ook mijn favoriet! 🙂

 • priscilla
  mrt 21, 2016 at 13:55

  Het glitter lakje is mijn favoriet van de 3. Wat is deze mooi zeg!

  • FabulousHeidi
   mrt 22, 2016 at 09:29

   Vind ik ook! Hij lijkt nu ook lichtelijk mat (niet op de foto te zien) daardoor vind ik ‘m helemaal gaaf!

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com