essence MTV Rock Out | Blush & Lipgloss | FOTD

Halverwege oktober zou de nieuwe essence  “Rock Out” collectie uitkomen. Vandaag zag ik ‘m al liggen dus hop naar de kassa ermee! essence is officiële sponsor van MTV European Music Awards, vandaar ook deze speciale ROCK collectie. Ik nam niet de gehele collectie mee maar 3 items waarvan ik denk dat ik ze vaker zal gebruiken. De kleuren van deze collectie vind ik persoonlijk niet echt herfstachtig maar wel gorgeous! Lekker zoet!7 Ik kocht de multicolor blush “Global Icon”, beide de vinyl shine lipglosses “Best Rock” en “Best Pop”. Best wel een paar knalkleurtjes. essence blijft toch wel mijn favoriete budgetmerk. Uiteraard maakte ik een complete look.

 

3

4

Heel prettig vind ik vorm van het sponsachtige “kwastje” niet. Van mij hadden ze het recht mogen houden met een schuin kantje. De roze variant blijft ook wel glazig. De glitter variant vind ik dan echt wel een lekker basis gloss, leuk ook straks weer voor de feestdagen.
5

 

De blush breng echt fijn aan! Beetje shimmers zitten er wel in en het geeft een wat metallic- achtige look. Normaal neem ik wat meer roze tinten met brons tinten er in maar deze is wel lekker anders. Ietsiepietsie suikerspin idee 🙂

 

8

 

 

1

In de collectie zitten ook wat minttinten, ik koos daarom voor een mint/aqua kleur te gaan voor op mijn oogleden (Sugarpill).

 

Heel fel is de roze gloss niet, het zit iets meer in de groefjes van mijn lippen. Boven de pink, onder de glitter. Like a little pink moustage.

2

De blush kost in de winkel (Kruidvat) € 3,39 en de lipgloss per stuk € 1,99.

Heb jij al iets van deze zoete collectie gekocht?

8 Comments

 • COTShopaholic
  okt 17, 2014 at 15:15

  die blush is echt té mooi, waauwww!

  • Heidi
   okt 19, 2014 at 10:26

   Jaaa prachtig is ie he! Ik vind het wel 1 die niet uit je stash kan ontbreken 😀

 • Francis Mostert
  okt 15, 2014 at 20:11

  Leuke blogspot weer! De oogschaduw is mooi! Xxx

  • Heidi
   okt 16, 2014 at 18:26

   Thanks Francis!!!! xxx

 • Dhini
  okt 15, 2014 at 18:30

  Die blush ziet er goed uit

  • Heidi
   okt 15, 2014 at 18:47

   Zeker! Hij is ook echt fijn!

 • Deb
  okt 15, 2014 at 17:59

  You Rock chick !!! Hele mooie look! Ik vind de blush er heel mooi uitzien.

  • Heidi
   okt 15, 2014 at 18:46

   Thx gorgeous!!! Ja die blush is echt mooi!

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com