Essie – Wedding & The Resort Collection 2011

Nu de lente weer volop in gang is, de bloemetjes, de vogeltjes en het zonnetje weer helemaal op en toppie aanwezig zijn… is het ook weer tijd voor de liefde die oplaait en voor vrolijke en versierde bruidjes! Essie springt daar mooi op in deze lente met een hele leuke nagellak collectie genaamd “Wedding Collection 2011” Ok… je hoeft niet persé vriendlief aan te kijken van “wanneer vraag je me nu ‘s” mijn mening is dat je de lakjes ook best kunt dragen buiten de grote dag om 😉  

De bijzondere Wedding Collection 2011 van Essie staat in het teken van kleur. “Your nails are the number one accessory on your wedding day – be bold and express yourself through color!”, aldus Essie Weingarten, oprichtster van Essie Cosmetics.
De Essie Wedding Collectie is een subtiele mix van klassiekers en huidige trends.
Zachte neutrale tinten voor de perfecte nude weddinglook worden gecombineerd met uitdagend rood en pastelblauw. Door de speciale formule blijft de nagellak gedurende de hele dag zitten. Erg prettig als je in ogenschouw neemt dat jouw handen flink in de spotlight komen te staan bij het uitwisselen van de ringen en het aansnijden van de bruidstaart. Kortom met deze collectie kom je helemaal in de bruidssferen en ben jij klaar voor DE grote dag!
Daarnaast heeft Essie nog een nagellak collectie genaamd “The Resort Collection” nog een viertal prachtige kleuren voor op je honeymoon 😉

Het is tijd om jouw avontuurlijke kant tijdens de huwelijksreis naar boven te halen met de RESORT COLLECTION 2011! Essie heeft zich voor deze collectie laten inspireren door de ongekende schoonheid van Afrika met haar uitgestrekte kleurrijke landschappen en ’s werelds mooiste safari’s. Het resultaat: vier nieuwe sophisticated kleuren, waarmee iedereen stijlvol de wildernis kan trotseren!
De Resort Collection neemt je mee op een betoverend kleurrijk avontuur. Sensuele, aardse kleuren voeren de boventoon en maken je safari outfit helemaal compleet! 
Essie heeft nog een aantal goed tips voor de bruid in spé:

Begin met het experimenteren van de nagellak op z’n minst 1 maand voor je
trouwdag. Probeer laagjes aan te brengen, te beginnen met lichte neutrale tinten langzaam opgebouwd naar steeds fellere kleuren om te zien welke Essie bride jij gaat worden.

Verwen jezelf wekelijks met een heerlijke manicure en pedicure tenminste twee
maanden voor de bruiloft. Dit zorgt ervoor dat je handen en nagels in goede
conditie verkeren en klaar zijn voor de close up! Gebruik de Essie Apricot Cuticle Oil voor het verzorgen van de nagelriemen en jouw nagels zijn helemaal weddingproof!


De Wedding Collectie is vanaf april te verkrijgen in de winkel en de Resort Collection is vanaf mei verkrijgbaar in de winkel.

Verkoopprijs: €13,- per flacon (15ml) en voor meer info waar Essie te koop is kijk je op: www.beautymusthaves.nl


5 Comments

 • FabulousHeidi
  apr 20, 2011 at 12:43

  @ blogvanfem: ow wat leuk meis! Gefliciteerd! Nou wie weet is zijn het de perfecte lakjes voor de grote dag!

 • blogvanfem
  apr 20, 2011 at 12:40

  Ik ga volgend jaar trouwen dus misschien wel een leuke tip.

 • Kelly
  apr 20, 2011 at 07:49

  Wauww wat een prachtige kleurtjes!!

 • liekevandam
  apr 19, 2011 at 17:57

  Die rode kleur ziet er echt gaaf uit!

 • femketje
  apr 19, 2011 at 17:44

  lieve kleurtjes 😀

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com