Extra Lentegevoel met Benefit Cosmetics


Toen ik benaderd werd door het Benefit Cosmetics om persberichten en producten van ze te mogen ontvangen om te testen en reviewen was ik natuurlijk heel blij! Ik had al een aantal keer van het merk gehoord en na een mega grote afdeling van het hippe Amerikaanse merk te hebben gezien bij de Sephora in Parijs, begon mijn interesse en nieuwsgierigheid nog groter te worden! Eenmaal thuis gekomen van Parijs lag er dan ook een heel leuk pakketje om me te wachten….
Misschien heb je het leuke pakketje “Finding Mr. Bright” al vaker voorbij zien komen, alleen de naam al is echt zo super leuk gevonden! Ik moet zeggen het gehele merk doet erg origineel en goed ook qua verpakkingen overkomen! 
Er zaten 2 doosjes bij genaamd “Hello Flawless” aangezien ik echt wel een voorkeur heb aan compact poeder i.p.v. foundation was ik hier erg blij mee. En ik moet zeggen, ik vind ze echt heel fijn!
Even kort samengevat wat “Hello Flawless” is:

In april 2011 worden 6 nieuwe kleuren van deze poeder gelanceerd! De lijn zal dan in totaal uit 9 kleuren bestaan. Oneliner: Your custom blend powder for flawless looking skin! Wat is het: Een poeder foundation waarmee je zelf de mate van dekking kan bepalen die een SPF 15 bevat. Stunningly natural! Ik ben misschien niet perfect…. mijn poeder is dat wel!

Eerlijk gezegd is het heel lang geleden dat ik een wenkbrauwgel heb gebruikt, ik moest even wennen want je voelt het wel even zitten, maar mijn wenkbrauwen zien er wel heel mooi uit met deze “Speed Brow” gel! Het is heel licht getint en brengt makkelijk aan. Ze blijven mooi in vorm zitten πŸ™‚ 
Deze vond ik wel heel apart! Een lipgloss die eruit ziet en ruikt naar tandpasta, genaamd California Kissin‘! Ok er zitten glitters in en ik zou het niet als tandpasta gebruiken haha! Het is een heel mooi neutraal kleurtje die je tanden iets witter doen lijken door het blauwe tintje (blauw is de contrasterende kleur van geel) Who needs bleeching now! 
Uiteraard houden jullie een goede swatch van de poeders en de andere producten van me tegoed! Net als het superleuke pakketje “Finding Mr. Bright” πŸ˜€ die ligt nu nog onaangeroerd in mijn kast….
Hebben jullie al iets van Benefit Cosmetics? En zo ja wat?? πŸ™‚

19 Comments

 • DesirΓ©e
  mei 3, 2011 at 14:05

  Wow, dat is een leuk pakket! Ik heb ondertussen al wat producten van Benefit en begin het merk steeds leuker te vinden πŸ˜‰

 • Kayla
  apr 17, 2011 at 17:48

  Benefit heeft echte leuke producten! Heel leuk artikel meid!!

 • Kim
  apr 16, 2011 at 13:13

  Wat leuk! <3
  Ik ben heel erg benieuwd naar Finding Mr. Bright & de foundations (:

 • blogvanfem
  apr 15, 2011 at 13:30

  Wat leuk dat ze je hebben benaderd, veel plezier ermee

 • Mariska
  apr 15, 2011 at 08:37

  Wat leuk zeg dat ze je hebben benaderd! Veel succes en zal zeker gaan lezen πŸ™‚

 • Liesewiesje
  apr 14, 2011 at 23:37

  Wat een mooie producten allemaal πŸ˜€ Zelf heb ik al eens de Bad Gal Lash mascara en het oogpotlood van Benefit geprobeerd πŸ™‚

 • FabulousHeidi
  apr 14, 2011 at 21:07

  Dank jullie wel meiden voor de lieve reacties, ik was er ook zo blij mee πŸ˜€ Finding Mr. Bright is ook echt een leuk pakketje!

  @Mitchin ow Moon bean, die ga ik dan ’s uitproberen!

  @Roxanne Ik hou de High Brow in gedachte!

 • Dhini
  apr 14, 2011 at 21:03

  Wat mooi spullen
  super tof dat je deze producten mag ontvangen

 • Kelly
  apr 14, 2011 at 21:02

  Wauw wat super tof dat je deze producten mag ontvangen!! wat een leuke spulletjes, het ziet er allemaal echt super uit!!!

 • Beautista
  apr 14, 2011 at 20:09

  Ziet er super uit!
  Ik heb al veel gelezen over de finding mr bright kit, en ik wil hem echt super graag kopen!

 • Carmenkind
  apr 14, 2011 at 18:39

  Wat leuk dat je door hun benaderd bent zeg! Leuke spulletjes πŸ˜€

 • Myrthe
  apr 14, 2011 at 18:27

  ziet er allemaal inderdaad super goed uit πŸ˜€ Echt leuk dat je een pakketje van ze heb mogen ontvangen πŸ˜€

 • Mitchin
  apr 14, 2011 at 17:41

  Whaaaa!! Een cool pakketje! *____* Ben benieuwd naar je review van Mr Bright!
  Ik heb mijn trouwe Moon Beam waar ik dol op ben =))

 • Younique
  apr 14, 2011 at 16:57

  Wauw, echt zo gaaf dat je dit mag testen. *jealous* :O

 • Nathalie
  apr 14, 2011 at 16:50

  Wat een verwennerij! πŸ™‚ Ik ben nog Benefitmaagd, maar zit er wel altijd kwijlend naar te kijken. Denk dat ik maar weer eens richting Sephora moet gaan πŸ˜‰

 • Ilja
  apr 14, 2011 at 16:32

  Ik vind het een prachtig merk, het Hello Flawless poeder is heel fijn!

 • Selina
  apr 14, 2011 at 15:58

  Leuke spullen! Benefit vind ik een tof merk πŸ™‚

 • Roxanne
  apr 14, 2011 at 15:51

  Ik heb Hello Flawless ook en heb ‘m net voor het eerst gebruikt! Ik ben enorm tevreden:D Ik vind het High Brow potloodje ook erg fijn! πŸ™‚ Finding Mr Bright ben ik ook ontzettend benieuwd naar trouwens πŸ˜€

 • femketje
  apr 14, 2011 at 15:48

  ziet er goed uit allemaal πŸ˜€

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com