Eyewear: Teeez, Essence & Catrice!

Vroeger was ik dol op make-up! Nieuwe kleurtjes, heel de dag tutten en prullen, heerlijk! Toen ik klaar was met de opleiding voor schoonheidsspecialiste wilde ik graag een opleiding in visagie gaan doen. Uiteindelijk heb ik er niet voor gekozen, ben ik eerst een tijdje gaan werken en vervolgens heb ik een opleiding aan de kappersacademie in Rotterdam gevolgd. Een paar jaar voor mezelf als kapster gewerkt (wat ik overigens nog steeds doe een paar avondjes in de maand, nog steeds super om te mogen doen!).

Inmiddels werk ik al een paar jaar in onze familiedrukkerij en langzaamaan verdween de liefde voor tutten. Tuurlijk vond ik het nog steeds leuk, was altijd in de weer met hairextensions, wimperextensions, gel- en acrylnagels, maar zo in de loop der jaren heb ik zo mijn vaste merken en producten en sjaa… dan raak je een beetje “vastgeroest” zeg maar… 🙂

Maar waarom vertel ik dit nou, vorige jaar kreeg ik het idee van een eigen webwinkel en werd zo langzaamaan door andere bloggers geïnspireerd om zelf een blog te gaan aanmaken. Eindelijk ook iets met de Twitter gaan doen (ik vond het eerst zo dom) wat nu erg verslavend werkt. Ik merk steeds dat ik weer meer qua tutten ga uitproberen en het enorm leuk vind om met al die meiden, die dezelfde interesses hebben erover te “kletsen” en om te zien hoe zij er hun vorm en mening aan geven!

Dussss… hierbij mijn eerste make-up look! Heb nog even wat moeite met goede foto’s maken, maar oefening baart kunst! 😉

Vaste items in mijn make-up tas;

 •Eye shadow van Clinique kleur: Pink Slate
•Mascara van Dior en Chanel (de nieuwe van Chanel Inimitable Intense is geweldig!)
•eyeliner een zwarte en een bruin/paarse
•”oude” mascara om mijn wenkbrauwen mee aan te zetten
Uiteraard nog meer, maar daar kom ik snel weer op terug 🙂
Voor de eerste “look” heb ik mijn basis make-up (zoals hierboven staat) gebruikt.
Ik heb al sinds jaar een dag verslaving aan wimperextensions… hihihi kan echt NIET meer zonder 😉

Voor look 2 hierboven heb ik 2 kleuren van Teeez! gebruikt, nl: de Loose  Powder Eyeshadows.
Ik moest even wennen met aanbrengen, geweldige kleuren, ze blijven heel de dag perfect zitten!
Ik heb eerst een klein beetje de poedertjes afgetikt en na het opbrengen met een grote kwast lichtjes de losse deeltjes op mijn ogen (en wangen) weggeveegd.
Vervolgens heb ik de een kohl potlood van Catrice als liner gebruikt.
Bij de onderste foto’s heb ik als basis de lichtroze eyeshadow van Clinique gebruikt en daarna mijn arcadeboog aangezet met de kohl van Catrice en uitgeveegd met het stiftje aan de andere zijde van de potlood, superhandig potloodje 🙂
Voor mijn liner heb ik de bruin/paarse liner van Sephora gebruikt en daar overheen de glitterliner van Essence. Mijn wenbrauwen aangezte met de oude mascara en als finishing touch de mascara van Chanel.
xoxo Heidi

One Comment

  • Roxanne
    okt 22, 2010 at 19:10

    Erg leuk dat je dit nu ook eens doet!! 🙂 Ziet er mooi uit hoor 😀

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com