FabNews | Shop Musthaves

Top

 

Ik krijg regelmatig leuke persberichten binnen maar om ze allemaal apart te plaatsen heb ik gemerkt dat dit wat teveel van het goede is. Ik heb dus de leukste nieuwe items voor je uitgelicht en hier 1 artikel van gemaakt met een korte toelichting van al dit moois.. stuks voor stuk echte musthaves! Van haar- en huidverzorging tot de nieuwste fashion items…

 

 

Nieuws

Voor meer informatie en verkoopadressen:

www.omoda.nl

www.etatpur.nl

www.juicycouture.com (verzend ook naar NL)

www.kmscalifornia.nl

www.payot.nl

www.etos.nl

www.loccitane.nl

www.crocs.eu

 

Wat vind jij de absolute musthave van dit moment?

3 Comments

 • Deb
  sep 15, 2014 at 21:46

  Leuk om het zo in een overzicht te zetten. Voor mij spring KMS Curlup eruit!! Ik ben heel benieuwd wat deze lijn voor mijn pluisgevoelige krullen zou doen. Mijn moeder zweert bij dit merk.. ik word nu toch ook wel erg nieuwsgierig 😉

  • Heidi
   sep 15, 2014 at 22:23

   Thx Deb! Wilde ’s wat anders doen met alle persberichten, zijn er vaak zoveel 🙂 KMS is echt geweldig! Ik ken het merk al zo’n 20 jaar en blijft echt zo goed! Je moeder heeft gelijk 🙂 binnenkort ga ik er meer van laten zien (hele set hier staan om over te bloggen).

  • Deb
   sep 16, 2014 at 09:12

   Té gek! Ben benieuwd!

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com