FabShots | Personal PLOG | Maart 2015

Het is alweer een nieuwe maand, vandaag blik ik even terug op de afgelopen maand maart. Voor diegene die nog iets minder bekend zijn met het fenomeen bloggen.. want nog steeds veel mensen zijn nog steeds deze wereld aan het ontdekken heb ik gemerkt (sommige weten helemaal niet wat het is), dan wil ik heel simpel en kort uitleggen PLOG = Photo-log. Ik gebruik de termen die worden gegeven in de online wereld nog niet zo gezien ik merk dat er teveel vraagtekens bij krijg. Goed is deze alvast uit de wereld 🙂 verder naar de PLOG van vandaag. Ik gooi het onder de noemer FabShots, past ook lekker het geheel, ik wilde nl een eigen naam aan mijn persoonlijke photo diary geven. Ik heb de afgelopen maand weer veel leuke dingen meegemaakt, leuke events bezocht en vandaag mijn verslag! Even een klein kijkje in de keuken van FFB en mijn privé leventje 🙂

Als eerste mijn lieve schat Sophie, ze sinds zondag alweer 9 weekjes bij me (ze is nu 17 weekjes oud) en OMG wat een doerak!! Heel lief maar echt een grotere ondeugd kun je niet vinden.

IMG_3840

Op 4 maart was ik aanwezig bij de opening van de Flagship Store van Rivièra Maison gelegen aan het Gelderlandplein in Amsterdam. Er werd een leuke videopresentatie gegeven door Nico Tijsen. Ik zag er weer een aantal mooie items staan én wat heel leuk is aan deze RM store, je kunt er gratis interieur advies krijgen, het personeel kijkt met jou mee naar jouw huis en aan de hand daarvan maken ze een plan de campagne, gaaf toch! Dit lijkt me voor mijn kantoor nog weleens leuk om te doen, ik zal het graag wat stoer willen hebben met natuurlijke en ruwe materialen.

IMG_3813

IMG_3811

 

Op 5 maart bezocht ik de Hema Beauty Store in Amsterdam en mocht ik de nieuwe lentecollectie zien. Wat ik wel een hele leuk vond zijn deze setjes, ideaal voor moederdag tegen een leuk prijsje. Mijn volledige verslag lees je hier.

IMG_3827kopie

 

 

Op 11 maart mocht ik aanwezig zijn bij de opening van Italiaans restaurant Vapiano in Tilburg. Hier worden de lekkerste pasta’s, pizza’s en salades vers voor je bereid. Wauw wat was dit een groot en mooi restaurant! Ik vertel je snel meer over dit geweldige concept in een apart artikel.

IMG_3953kopieIMG_3954kopie

 

 

 

 

 

Op 12 maart ging ik met de gorgeous en gezellige collega-blogger Crystal naar Amsterdam voor een geweldig persevent. We mochten hier gaan “shoppen”, grappige was ik had mijn portemonnee al meegnomen maar nee die kon ik in mijn tas laten, ik kreeg een winkelmandje mee en bij elke stand werden daar enkele items van de nieuwste collecties aan toegevoegd. Af en toe is het voor mij Kerst, Sinterklaas en mijn verjaardag in 1. Uiteraard doe ik hier veel voor terug. In bloggen gaan uuuuuren zitten, zo’n beetje heel mijn leven draait op dit moment om mijn blog haha! Het is dan ook echt een passie en ja af en toe wordt je dus ook flink verwend 🙂

3 2

Onderste 2 foto’s door Crystal verzorgd.

3 2

 

Op 19 maart was ik samen met collega René aanwezig bij de opening van MarktLokaal in Breda. Zijn verslag volgt snel. Dit leuke en nieuwe concept is zeker weer een winst voor de gezonde leefstijl.

160013-IMG_8056_edit-035872-large-1426844578

 

Zo nu en dan krijg ik meer leuks opgestuurd waaronder 3 lakken van de OPI Soft Shades collectie, een Licor 43 pakket en een nieuwe lemon/cheesecake likeur. De verslagen volgen snel!

IMG_3865

 

IMG_3880

 

Afgelopen zaterdag zal ik (en René) voor mijn neefje Julian zijn verjaardag (alweer 17 jaar de schat) naar de Nederlandse versie van Comicon gaan, helaas hebben veel celebs het af laten weten en kozen we ervoor om naar Antwerpen te gaan. Het was een regenachtige dag maar ach als met leuk gezelschap is het niet erg om door de straatjes van deze geliefde stad te lopen. We haalden een lekkere maple sirup macciato bij de Starbucks (errug lekker) en na wat geschopt te hebben ploften we neer bij de Gulden Swaene voor een heerlijke pasta. De heren namen een bolleke en ik een wit wijntje, dat hoort er toch wel bij :-).

FullSizeRenderIMG_3941

 

 

Nadat ik nog even naar binnen “moest” bij de MAC store en daar 2 limited editions scoorde, liepen we langs een pas geopende winkel van Pierre Marcolini. In Brussel zit hier ook een vestiging van. We zagen de meest mooie eclairs voorbij komen, een prachtige toonbank vol met bonbons, macarons en deze geweldige cakejes gemaakt van amandelmeel. Die ochtend vers gebakken, echt overheerlijk! Mocht je eens in de gelegenheid zijn… echt een aanrader! Ze kosten 1,80 per stuk.

IMG_3973kopie IMG_3971kopie

 

En ja… zucht… ik ben nou eenmaal dol op auto’s… hoe sneller hoe beter haha! Ik werd door BMW dealer Renova in Breda uitgenodigd voor een drive experience voor vrouwen. Door een professionele vrouwelijke coureur (Femme Frontaal) werden we eerst een stukje rond gereden en vervolgens mochten we zelf een stuk over de weg vertoeven. We mochten zelf kiezen een M3, M4 of M5, ik wilde de M4 maar die was een dag ervoor tegen een boom aan geparkeerd en werd het een M3, mocht je geen verstand hebben van auto’s dan zegt het je waarschijnlijk niets maar dit zijn de snelste BMW’s, lekker simpel uitgelegd toch 😉 voor mij echt een feestje! Ik ben dus echt verliefd… hihi! Jammer dat het zulk ontzettend slecht weer was (was ook aan mijn haar te zien)… maar dan nog, ik heb er van genoten!

IMG_3968kopie IMG_3965kopie IMG_3959kopie IMG_3958kopie

 

 

Heb jij de afgelopen maand nog iets leuks gedaan? 

Liefs Heidi

2 Comments

 • Melanie
  apr 2, 2015 at 16:55

  wat is je hondje toch schattig ! Leuke foto’s xx

  • FabulousHeidi
   apr 2, 2015 at 16:59

   Thanks Melanie! 😀 ze is heel lief, echt een dotje, ik noem der inmiddels schurk, dan weet je wel hoe laat het is haha!

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com