Fabulous Christmas!

Whoop whoop it’s christmas! Ik wil op deze mooie kerstdag al mijn lieve volgers bedanken voor het afgelopen jaar! Na weer een nieuwe start met mijn blog dit jaar, heb ik erg genoten van het schrijven en ook van alle lieve reacties! Het nieuwe jaar (en nog een stukje van dit jaar) heeft weer veel leuks in petto en zal ik jullie weer gaan bestoken met allerlei artikelen!

Ik wens jullie allemaal een hele fijne, liefdevolle kerst toe en alvast een FABULOUS and happy new year! Dat al jullie dromen en wensen voor het nieuwe jaar mogen uitkomen!

Kerst

 

 

Enne… don’t forget to Feel Absolutely Fabulous Every Day! 😉

Liefs Heidi

article-0-15691407000005DC-935_306x434

Tags:

One Comment

  • Deb
    dec 25, 2014 at 23:33

    Fijne Kerstdagen sweetie!! XXX

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong en sinds kort mag ik mij een NederBelg noemen. Ik schrijf dan ook voor de Nederlandse en Vlaamse lezers! Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over beauty, lifestyle en food. Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!
250x250 promotie_1

Abonneer je op FBLS Blog

FBLS on bloglovin

Follow
Affiliate-Geuren-250x250

Blogger voor Social Deal

BlogSociety

mytastenld.com