FabulousBeauty | Dr. Hauschka Workshop

Afgelopen woensdag mocht ik weer naar een ontzettend leuk event van Dr. Hauschka. Deze was voor mij toch wel heel speciaal want het vond plaats op het hoofdkantoor hier in Nederland én werd er een heerlijke workshop gegeven. Ik kreeg een kijkje in het prachtige pand met alle behandel/cursusruimtes. Het merk waar ik al zo verliefd op was heeft een nog mooier plekje in mijn hart gekregen. Niet alleen door het team wat met grote passie werkt voor dit prachtige merk maar ook voor de filosofie achter “het” Dr. Hauschka. Daarnaast werd er deze dag een nieuw product gelanceerd, ik mag er helaas nog niets over vertellen maar… dat komt uiteraard goed! Ik vertel je vandaag over de workshop en hoe jij aan een workshop bij Dr. Hauschka kunt deelnemen, kijk je mee?

Allereerst werd (en naast mij nog een aantal lieve bloggers) warm verwelkomt door het team en mocht ik aanschuiven aan een chique aangeklede tafel. Er werd een heerlijk menu geserveerd, heel puur en glutenvrij. Allereerst een pompoensoepje met brood, vervolgens salades en een hartige taart. Om te smullen! Je weet, ik houd van lekker en gezond eten 🙂

1

10

 

Een kijkje in de behandel/cursusruimtes. Er is een aparte ruimte die tevens als voorbeeld dient voor een therapeute. De behandelstoel is gemaakt van kersenhout, er komt geen elektriciteit aan te pas, dit ivm het verstoren van het behandelproces. Elektriciteit gaat nou eenmaal door je heen en dit kan de kracht van de producten verzwakken en verstoren. Ik heb hier niet eerder bij stil gestaan maar feitelijk heel logisch. Ik mediteer regelmatig en dan is het ook belangrijk dat je niet iets op of bij je moet dragen door het verstoren van je energieveld.

3 2

 

6 7

De workshop begint, deze werd gegeven door Monique Groeneveld, Dr. Hauschka therapeute van het jaar 2014. Na een mooi inleidend gesprek over het nieuwe product wat deze avond gelanceerd werd, en wat ik je pas na 15 april mag laten zien, mochten we “aan de slag”! Yep, ik moest eraan geloven… make-up der af, ik had me al geëxcuseerd aan de andere dames “pas op, een spook” (haha beetje zelfspot mag wel he ;-)).

11

12

 

Alle producten stonden prachtig voor ons uitgestalt. De appel is het hoofdingrediënt van het nieuwe product. Erg leuk, geprint met een eetbare bio-opdruk. De kom warm water met een rozenhydrolaat was bedoeld voor de kompressen met als doel: het openen van de poriën. Ik heb het wel vaker verteld maar dit is toch wel heel erg belangrijk bij een goede huidverzorging. Niet dat je elke dag met een kom water op je schoot gaat zitten maar je huid neemt beter op wanneer het warm en vochtig is. De werking van producten kunnen dan beter zijn werk doen.

13

Na de mini-behandeling die we onszelf gaven en tijdens een goed huidadvies gaven was het tijd voor nog wat gezonde snacks. Na afloop kregen we, uiteraard, een prachtige goodiebag mee naar huis. Ik kreeg de rozencrème light mee in het pakket omdat deze het beste bij mijn huid past. Ik ga zeker een uitgebreid verslag maken van al deze verrukkelijke producten! Ik zal je dan ook meer gaan vertellen waarom ik zo onder de indruk van de filosofie achter het bedrijf ben en wat er zo bijzonder is aan de producten. So stay tuned!
Top

Wil jij nou ook zo’n leuke workshop bij Dr. Hauschka, dan kan dat zoals ik al aangaf. Niet zo uitgebreid met een diner maar er wordt dan meer gericht op de workshop zelf, jouw persoonlijke huidverzorging! Klik op deze link voor meer informatie over evenementen en workshops.

Voor meer informatie over Dr. Hauschka kijk je op de site.

Heb jij al eens iets getest van Dr. Hauschka en wat is je favoriete product? 

 

4 Comments

 • Deb
  feb 18, 2015 at 18:59

  Lijkt me een geweldig event ! Zó jammer dat ik het heb moeten missen en jou dus ook weer niet heb ontmoet! Gelukkig krijg ik er zo via jou nog iets van te zien 😉 Hopelijk volgende keer beter. Ik ben zelf fan van hun reinigingsmelk, dat is mijn favo product van Dr. Hauschka.

  • Heidi
   feb 18, 2015 at 22:09

   Jaaaa schandaaaalig dat je er niet was Deb! 😉 Volgende keer wel komen hoor! Het was echt weer een ontzettend leuk event. Wat leuk! Ik ben erg benieuwd naar de reiningsmelk, ik mag ‘m nu gaan testen 🙂

 • lonneke
  feb 18, 2015 at 13:22

  Oh wat een toffe ervaring!
  Ziet er heel leuk en relaxt uit.
  Liefs Lonneke

  • Heidi
   feb 18, 2015 at 21:17

   Thanks Lonneke, het was zeker leuk en relaxed! 😀 Zeker ook een toffe ervaring 😀 liefs!

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com