FabulousBeauty | essence all about nude palette en lipgloss | Swatch en Look

Owww how I love essence make-up! Goedkoop en kwalitatief prima te doen! Ik was lekker in de Kruidvat aan het snuffelen en kwam dit palette tegen “all about nude” uit de all about collectie, in februari komen weer 2 nieuwe palettes uit van deze serie. Voor mij een palette voor het makkelijke alledaagse gebruik met mooie en zachte kleuren… beetje voor de romantische look. Het was nog niet echt de bedoeling dat ik deze al wilde reviews gezien ik de laatste tijd al meer artikelen over essence geplaatst heb maar ik had even snel mijn make-up gedaan en gefotografeerd dus dacht ach, leuk tussendoortje voor de zondagmorgen!1

Verder met mijn snuffeltocht zag ik een leuke aanbieding van tandpasta met een lipgloss cadeau, ik vond ‘m erg bij het palette passen en de look goed mee afmaken.

2

De lipgloss XXXL shine “Dazzle Glow” vind ik ook een alledaags kleurtje, ik houd van deze zachte tintjes met een beetje glitters. Ik heb zo’n kleur altijd wel in mijn tas (of in de auto) zitten. Het sponsachtige kwastje is flexibeler als voorgaande edities die ik kocht en daardoor brengt het makkelijker aan.

3

Als ik de kleuren swatch vind ik ze niet bijzonder goed gepigmenteerd behalve de 2 donkere kleuren. Ik heb ze van links naar rechts geswatched.

6

 

Qua fall-out vind ik het wel heel erg meevallen, zeker een pluspunt. Voor mijn ooglook heb ik alle kleuren gebruikt. Heel goed kreeg ik het niet op mijn kwastjes maar toch genoeg om er een zachte look mee te maken.4

Op mijn bewegend ooglid heb ik de zacht roze tint gebruikt (linksonder) en in mijn arcadeboog de 2 donkere tinten. Onder mijn oog de beige tint (rechtsboven). De wit-crème tint (linksboven) gebruikte ik onder mijn wenkbrauw en de roze tint (midden boven) als highlighter in mijn ooghoek en iets boven mijn blush.

5

Mijn wimpers zijn nog net niet helemaal op normale lengte, dus ik wilde even wat extra mijn wimpers aanzetten. Ik gebruikte voor deze look ook een mascara van essence maar het valt me op dat hij vrij snel klontert (toch maar weer terug naar mijn geliefde MAC ;-)). De blush is wel van MAC.

Klein licht verschilletje, zonnetje scheen af en aan 🙂
7Kortom, echt een fijn palette voor elke dag en een snelle look om toch snel en verzorgd voor de dag te komen.

Het palette kost € 3,59 en is verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Heb jij al een palette van de all about collectie?

 

 

8 Comments

 • Dhini
  dec 30, 2014 at 22:57

  Mooi look heb je gemaakt

  • Heidi
   jan 21, 2015 at 22:50

   Thx sweetie!

 • Julie
  dec 22, 2014 at 13:43

  Ik vind de swatches wel een beetje tegenvallen… 🙂

  • Heidi
   dec 22, 2014 at 16:40

   Vond ik ook Julie, vandaar dat ik het meer een palette voor “dagelijks” vind, toch maar iets op mijn ogen 😉

 • Deb
  dec 21, 2014 at 20:59

  Mooie look! Omdat ik iets donkerder ben dan jij vind ik dat dit soort tinten mij niet zo goed staan. Ik moet het hebben van de warmere kleuren 😉

  • Heidi
   dec 22, 2014 at 16:42

   Thx Deb! Ze zijn inderdaad wat lichter, nieuwe collectie zal meer bij jou passen schat ik zo 🙂

 • femketje
  dec 21, 2014 at 10:46

  love dat paletje 😀

  • Heidi
   dec 22, 2014 at 16:43

   Jaaa zag ‘m bij jou ook voorbij komen! Echt een palette voor jou als ik zo een beetje kijk 🙂

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com