FabulousBeauty | essence Come to Town | Swatch & Look

Mijn favoriete budget make-up merk essence heeft sinds korte tijd weer een erg leuke Limited Edition in de schappen gezet. Deze “Come to Town” is een vrolijke kerstcollectie met donkergroene tinten en lekkere felle kleurtjes. Het is altijd weer een run op deze Limited Edition’s, je grijpt snel mis… wat wil je dan ook met zulke prijsjes en zulke leuke collecties. 😉 Vandaag heb ik een look gemaakt met een aantal items uit deze collectie!top

Deze creamblush “Wrapped in Pink” is om te zien echt een knalkleur, ik had ergens alleen iets meer van de pigmentatie verwacht. Het is een beetje aparte structuur, niet wat ik van een creamblush gewend ben. Je duwt ‘m steeds van je plaats. Uiteindelijk heb ik ‘m met de Sigma Foundation kwast deppend op kunnen brengen. Met mijn vingers kreeg ik amper iets op mijn gezicht. De geur is wel heel erg lekker, een zoete vanille-achtige geur.

6

 

De Lipstick “Wrapped in Pink” is meteen wel een favoriet, geweldige kleur! Blijft lang zitten, brengt ook goed aan en is heel romig. Kreeg meteen een compliment toen ik ‘m droeg 🙂

7

 

De quattro eyeshadow “Naughty or Nice?” had van mij ook wel iets meer gepigmenteerd mogen zijn, al vind ik de kleuren lovely. In combinatie met de lipstick geeft het wel weer een mooi effect, dan mag het iets rustiger blijven. De eyeshadows brengen wel prettig aan.
8

 

De aubergine tint is wel beter gepigmenteerd. Rechts de creamblush.

9

 

 

Feeling like a little prinses 🙂 het zijn best zoete kleurtjes zo bij elkaar.

4

 

Op mijn bewegend ooglid heb ik de roze tint aangebracht, in mijn arcadeboog de aubergine tint, onder mijn wenkbrauw de gouden tint, welke ik heb geboend met het aubergine en onder mijn oog de zilveren tint. Het is wel een palette wat ik vaker zal gebruiken gezien de warme en zachte tinten met mooie shimmers.

5

 

Deze zegt echt wel POW! Ik vind ‘m echt supermooi! Ik heb ‘m deels wel even aangebracht met een kwastje. Het fijne van deze felle lipstick is dat ie niet gaat lopen in je groefjes. Na een maaltijd moet je ‘m wel bijwerken maar verder blijft ie zeker lang zitten.2

 

Ik heb ook het minisetje van de nagellakjes gekocht maar deze zal ik apart reviewen.

De prijzen:

essence come to town – quattro eyeshadow € 2,89

essence come to town – lipstick € 2,39

essence come to town – cream blush € 2,39

Heb jij al iets van de Come to Town Collectie kunnen bemachtigen?

10 Comments

 • femketje
  dec 7, 2014 at 11:24

  love die lipstick!

  • Heidi
   dec 11, 2014 at 13:45

   Ja he Femke! Echt een favoriet meteen al.

 • Petra
  dec 6, 2014 at 21:12

  wat is de kleur mooi als je hem op je lippen ziet, echt prachtig….

  • Heidi
   dec 11, 2014 at 13:46

   Dank je wel Petra! Voor een budgetmerk als essence echt een prachtige en goede lipstick.

 • Deb
  dec 6, 2014 at 20:13

  Heel mooi! Vooral die lipstick springt er voor mij uit.. letterlijk 😉 !

  • Heidi
   dec 11, 2014 at 13:47

   Thanks Deb! Haha jep… popt er goed uit he 😉

 • Carola
  dec 6, 2014 at 19:22

  Wat een mooie collectie!

  • Heidi
   dec 11, 2014 at 13:47

   Zeker te weten! Hele vrolijke collectie 🙂

 • Julie
  dec 6, 2014 at 13:41

  Ik heb de lipstick gisteren ook gekocht en vind hem echt prachtig! 🙂

  • Heidi
   dec 11, 2014 at 13:48

   Geweldig is ie he! Ik ben benieuwd hoe ie bij jou staat!

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com