FabulousBeauty | Event Dr. Hauschka met Karim Sattar | Winactie!

Ik was laatst aanwezig bij het bloggersevent van het ontzettend mooie merk Dr. Hauschka. Ik heb er al eerder over geschreven (review 2 geweldige producten) en vanaf het moment dat de uitnodiging binnenkwam verheugde me al meteen op deze leuke dag. Mijn make-up held Karim Sattar (echt een heel leuk en grappig persoon) was ook aanwezig om tips te geven. Met lekkere hapjes en drankjes achter mijn kiezen en veel goede tips ging ik enthousiast huiswaarts met 2 goodiebags op zak, 1 voor mij en 1 voor… jou! Yesss… weer winactie! 

10

Het event werd georganiseerd bij Bagels & Beans in Amsterdam. Lekkere en gezonde smoothies en (uiteraard) mini-bagels stonden ons al op te wachten. Je had de mogelijkheid van één van de experts een volledig advies te krijgen over welke huidverzorging of make-up het beste bij je past. Vervolgens mochten we plaatst nemen waar Karim zijn presentatie zal houden en een make-up aan zal brengen bij zijn model.

9

Het team van Bagels & Beans hard aan het werk om ons te voorzien van de heerlijke bugels, muffins, smoothies en sapjes. Bij de winactie zitten 2 cadeau bonnen van Bagels & Beans, daar lees je meer over verderop in dit artikel 😉

5

 

Na even gekletst te hebben met andere bloggers, werd het tijd om plaats te nemen om naar het werk van Karim te gaan kijken. Het welkomstwoord werd gedaan door, Marketing & Sales Manager Anne de Kooter. Ze vertelde over het prachtige bedrijf, hoe het ontstaan is en vertelde over de producten. Wat ik ontzettend leuk vind en wat ik meer merk bij bedrijven is de dankbaarheid voor bloggers die wordt uitgesproken. Bloggers zijn inmiddels erg belangrijk geworden omdat ze uitvoerig de producten reviewen, waardoor het veel beter naar de consument wordt overgebracht. Wist je overigens dat 80% van de vrouwen (onderzocht) een artikel over een product voor waarheid aanneemt? Gelukkig maar want daar doen we het voor!

 

3

Even kort over Karim zijn rol bij Dr. Hauscka:

Karim Sattar is onze internationale make-up artist. Hij geeft wereldwijd make-up shows en werkt mee aan het ontwikkelen van nieuwe make-up looks. Wie met hem kennismaakt voelt onmiddellijk: Karim is een innemend mens en een absolute professional. In juli bezocht hij ons hoofdkantoor in Nederland en gaf een aantal wervelende make-up shows. 

Gebruikte je zelf Dr.Hauschka, door de jaren heen?

“Zeker. Met name voor mijn gezicht, vanwege de gevoelige conditie van mijn huid. Daar kwam absoluut nooit een ander merk aan te pas. Dr.Hauschka gaat hierin gewoon nog een stap verder: achter alle stappen in het productieproces zit een gedachte. Ze doen daarmee wonderbaarlijk mooi werk: van natuurlijk zuivere cosmetica maken ze felbegeerde producten.”

Hieronder heeft hij een palette vast die toch zeker wel in je “stash” toe behoort. Onlangs heeft hij Paris Hilton haar make-up verzorgt en Paris moest en zou dit palette hebben… sjaa Karim kon niet anders dan ‘m afstaan 🙂 Binnenkort meer ober dit palette en zijn veelzijdigheid!13

Karim aan het werk met een beeldschoon Aziatisch model, als ik me niet vergis een dame die hoog is geëindigd met de Nederlandse Miss-verkiezingen.

Karim verteld ook dat je nooit een foundation op je pols moet testen maar liever net onder je junkbeen. De gelaatskleur is nou eenmaal anders dan je pols.

4

 

Het eindresultaat, een prachtige en zachte smokeylook. Voor en na het aanbrengen van de foundation sprayde Karim een aantal keer met een gezichtslotion (te vinden in de shop). Dit om de huid goed te hydraten en de make-up als het ware vast te zetten. Foundation versmelt als het ware ineen zodat je een mooier en langere houdbare make-up creëert.6

Een aantal beautytips van Karim:

Kies foundation in je eigen kleur, dus niet donkerder. Gebruik geen zwarte mascara onder je oog, dat maakt je vijf jaar ouder. Gebruik je rouge ook nét onder je wenkbrauw, dat maakt je juist vijf jaar jonger! Ik ben geen fan van plastische chirurgie, omdat er altijd een gevaar is van verslaving. Ook houd ik niet van de zonnebank, vanwege de schadelijke effecten daarvan. Voor een bruine kleur kun je beter veel wortelsap drinken, daar zit meteen vitamine A in.

Natuurlijk ook: epileer nooit je wenkbrauwen bovenaan. Drink veel water en last but not least: give yourself a smile!”

7

Wat een schat is het haha! Ik mocht Karim al een paar jaar geleden eerder ontmoeten. No man can wear a leather pants like Karim 🙂

Er volgde nog een vragenronde en gaf hij nog enkele tips. Hierboven legde hij uit hoe je vloeibare eyeliner aanbrengt bij een beautyblogger (Make-up Junkie).

Hieronder nog een kleine impressie van het event.
2 11 8 1

12

 

14

Zoals ik al vertelde, de goodiebags! Ik kreeg 2 boxen mee en jij kan er 1 winnen!

Ik kreeg 2 verschillende, 1 voor mezelf met allerlei geweldige foundations en een set. De ander die je kunt winnen heb ik hieronder omschreven. Ik wil jou de keuze geven welke van de sets ik weg ga geven.

Wat zit er in de goodiebox die je kunt winnen:

– Dr. Hauschka Handcrème (50 ml)

– Dr. Hauschka Nagelolie stift (3 ml)

– Dr. Hauschka Gezichtverzorgingsset of het Vitaliserend Verzorgingsritueel (aan jou de keuze)

– 2 waardebonnen t.w.v. 2 x 5 euro van Bagels & Beans (geldig t/m december 2015)

Wat moet je doen:

– Volg me op Facebook en like het bericht.

– Laat in de comments achter welke set jij wil winnen, dus of het Gezichtverzorgingsset of het Vitaliserend Verzorgingsritueel.

Voor extra winkans:

Volg me op bloglovin, twitter of instagram (linkjes in de zijbalk)

Deze winactie loopt t/m 12 december 2014

Voor meer informatie over Dr. Hauschka, kijk op de site!

14 Comments

 • Heidi
  dec 16, 2014 at 11:34

  Lieve ladies, bedankt voor jullie deelname en lieve en enthousiaste reacties! De winnaar is geworden Denise! Veel plezier van de box!

 • zoe
  dec 9, 2014 at 00:06

  ik doe mee!
  ik zou de Gezichtverzorgingsset graag willen winnen!
  alles gedaan
  bloglovin en facebook; zoelouwerse
  twitter en instagram; zowiezo_

 • Denise
  dec 7, 2014 at 18:55

  Wauw! Lijkt me heerlijk.. Ik doe ook graag mee voor de gezichtsverzorgingsset..
  Ik heb alles gedaan..

  Fingers crossed!:)

  • Denise
   dec 7, 2014 at 18:57

   p.s ik volg je ook op bloglovin!

 • Petra
  dec 6, 2014 at 21:39

  Wow, ik doe ook graag mee aan deze winactie, ik volgde je al eventjes op Facebook en natuurlijk ook Bloglovin..ook heb ik de post op facebook een like gegeven. Ik wil graag meedoen voor het gezichtsverzorgingsset…dat klinkt zo prima, ( de andere ook, dara niet van )

  fingers crossed xx
  Groetjes Petra

 • Celine
  dec 4, 2014 at 18:29

  Wat leuk, klinkt als een geweldig evenement! En Bagels & Beans is zo lekker 😀
  Ik doe dus graag mee voor de ‘Vitaliserend Verzorgingsritueel” set, die klinkt zo leuk :3

 • Ilja
  dec 2, 2014 at 19:44

  Ik doe graag mee voor de gezichtsverzorgingsset. Ik ben ook erg benieuwd naar het palette waar je in het artikel over schreef 😉

 • Jamey
  dec 2, 2014 at 12:33

  Prachtige site! ik doe graag mee aan je actie! heb alle stapjes doorlopen en heel veel succes! hoop dat je veel nieuwe aanmeldingen mag ontvangen! <3

 • femketje
  dec 1, 2014 at 19:28

  awesome winactie 😀 ik doe mee voor de Vitaliserend Verzorgingsritueel set 🙂 ik volg en like overal! <3

 • Corinne
  dec 1, 2014 at 14:27

  Prachtige sfeerimpressie… Wat een heerlijk event zeg! Ik doe graag mee voor het ‘Vitaliserend Verzorgingsritueel’. Groetjes en bedankt voor de kans 🙂

 • Dhini
  dec 1, 2014 at 14:07

  Wat leuk dat je bij de event was geweest. Zag er gezellig uit
  Ik doe mee en ik ga voor Dr. Hauschka Gezichtverzorgingsset

  • Heidi
   dec 1, 2014 at 14:16

   Leuk dat je meedoet Dhini! Het was zeker een leuk event!

 • Deb
  dec 1, 2014 at 13:00

  Wat leuk dat je erbij was! Mooie sfeerimpressie geef je ook! Het lijkt me een geslaagd event!

  • Heidi
   dec 1, 2014 at 13:09

   Ja he, vond ik ook! Jammer dat jij niet kon! Was het zeker 🙂 Thx Deb!

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com