FabulousBeauty | hand and body lotions Treacle Moon

Zo nu en dan zie je een product voorbij komen waar je spontaan vrolijk van wordt! Ik had al even op de grappige site zitten neuzen en vroeg er wat meer informatie van aan. Ik was dan ook aangenaam verrast toen ik twee van de heerlijke hand and body lotions van Treacle Moon™ binnen kreeg om te testen en te reviewen. Vandaag vertel ik je wat ik van deze leukerds vind en laat ik ook even een man aan het woord om zijn mening er over te delen. Kijk je mee?

Top

 

Treacle Moon™, de vrolijke bad- en douche sensatie uit Engeland staat symbool voor fun, fantasie én frisheid, gevat in vrolijke formules voor sprankelend bad- & doucheplezier. Nieuw vanaf eind januari 2015 zijn drie verrukkelijke bodylotions, die hemelse geuren combineren met een intensief voedende en hydraterende verzorging.

Van Caraïbisch exotisch, sprankelend fruitig,  tot intensief verkwikkend– elke geurbeleving van de nieuwe Treacle Moon™ bodylotions heeft een eigen karakter. Eén ding hebben ze gemeen: hun romige en voedende formule die de huid intensief hydrateert, heerlijk laat ruiken en weer streelzacht en soepel maakt! 

Ergens doet de verpakking me Philosophy denken maar ik vind het een mooie uitstraling hebben en misschien was dat ook wel ergens de bedoeling. Ik houd van dit soort verpakkingen, het staat leuk in je badkamer maar bijvoorbeeld ook in de toilet voor als je gasten even de handen met iets lekkers willen insmeren. En waarom dan niet met een lekker geurende lotion die ook goede ingrediënten bevat.

Ik kreeg one ginger morning en the raspberry kiss om te reviewen.

1

Beide smeren lekker weg, om het zo maar te zeggen. Qua dosering heb je voor je handen aan een half pompje genoeg. Het trekt redelijk snel en en laat een zacht laagje op je huid achter. Voor de ruwe plekjes kun je het wat extra insmeren echter vind ik het daar te vloeibaar voor, daar pak ik liever een wat dikkere crème voor. Voor het dagelijks gebruik vind ik ze ideaal. Als ik uit de douche stap, smeer ik me in na het afdrogen. Als ik echt een hele droge huid hebt smeer ik me liever in de ochtend en in de avond in, dan is het net wat meer voedend voor mij.

2

Ik vind de geur van the raspberry kiss heel erg lekker, ik houd van het zoete geurtje. De one ginger morning is wat frisser met een licht kruidige geur van citrus en gember. Deze vond ik dan ook geschikter om aan een man te laten testen en the raspberry kiss is echt een stukje zoeter en fruitiger qua geur maar toch met een fris tintje. En ja… I love pink! Beide qua geur echt zalig!

3

René testte one ginger morning uit. Ik gaf hem de opdracht om op bepaalde punten te letten tijdens het testen en of dit ook geschikt voor de man is gezien mannen ook gemakkelijk iets pakken wat in de badkamer staat om toch te hydraten en wij dames moeten de mannen soms een handje helpen nietwaar 😉

René zijn bevindingen:

Het is wel geschikt voor mannen, de geur tevens ook maar ik zal het niet ’s morgens opsmeren ivm de overheersende geur van gember. Het is niet een overdreven zoete geur, meer een frisse gember geur. Als je je lichaam insmeert moet je wel een minuut of 5 à 7 wachten omdat het een ietwat vettere substantie is dan de bodylotion die ik gewend ben. Ik heb na het douchen vaak een wat trekkerig gevoel dus vind het prettig om me toch in te smeren. Je merkt gelijk dat mijn huid minder droog/soepeler aanvoelt. 1 keer per dag insmeren is voor mij voldoende.  Als ik niet zal weten dat het eigenlijk bestemd is voor de vrouw, dit staat aangegeven op het etiket, zal ik het zeker kopen.

4

 

De ingrediënten:

Aqua (water), Vitis vinifera (druivenpit olie) Cetearyl alcohol (emulgator), Glycerine, Shea butter, Phenoxyethanol (bacterieremmer/conserveringsmiddel), Caprylic/capric triglyceride (bestandeel kokosolie zorgt voor geode smeerbaar heid), Parfum, Sodium stearoyl glutamate (emulgator), Xanthan gum (verdikkingsmiddel), Benzoic acid (conserveermiddel ), Tocopherol (vitamine E), Dehydroacetic acid (bacterieremmer/conserveringsmiddel), Citric acid)fruitzuur/conserveringsmiddel), Linalool (geurstof), CI 17200 (kleurstof), CI 42090 (kleurstof). Niet op dieren getest en parabenen vrij.

Verkoopprijs: Treacle Moon™ Bodylotion € 5,95/pompdispenser 350 ml.

De pompdispensers bodylotions zijn verkrijgbaar bij 300 grotere filialen van Albert Heijn, alsmede via de website: www.albert.nl Voor meer informatie kjk je op de website van Treacle Moon: www.treaclemoon.nl of op Facebook: https://www.facebook.com/treaclemoonnederland

Heb jij al eens iets geprobeerd van Treacle Moon™? Misschien wel de nieuwste geur met Kokos? Deze lijkt me heerlijk voor de zomer!

6 Comments

 • Timeless Elegance
  mrt 31, 2015 at 20:57

  Ik ben echt benieuwd om deze producten ook eens te testen! 😀

  Leuke review!

  Liefs

  • FabulousHeidi
   apr 2, 2015 at 10:00

   Thanks! Zijn zeker het testen waard! x

 • Cynthiiaa
  mrt 29, 2015 at 03:19

  Juist, ik ben niet de enige die dit op Philosophy vind lijken! Ik heb ook meerdere keren gehad dat ik dacht dat ze het merk bij ons verkochten, maar dan was dit het! Ze klinken wel goddelijk, mijn voorkeur gaat wel uit naar Raspberry Kiss, want zoete geurtjes met de opkomende zomer, dat kan niet beter. 😀 Kokos, oh indeed! Ik heb nog nooit iets van het merk geprobeerd, but it sounds good to me!

  • FabulousHeidi
   apr 2, 2015 at 10:03

   Nou ik dacht dus in eerste instantie dat het Philosophy was haha! De geuren zijn inderdaad exit super! Zeker het proberen waard!

 • femketje
  mrt 28, 2015 at 12:28

  oeh die raspberry lijkt me heerlijk 😀

  • FabulousHeidi
   apr 2, 2015 at 10:05

   Ja die is zo lekker zoet, love it! 😀

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com