FabulousBeauty | Hannah Clearity Cream | Review

Sinds enige tijd heb ik de Clearity Cream van hannah aan mijn dagelijkse gezichtsverzorging toegevoegd. Altijd als ik een huidproduct test, probeer ik hier zoveel als mogelijk tijd voor te nemen om te zien wat de effecten zijn. Ik denk dat er niets zo lastig is om een huidproduct te omschrijven in een review gezien je niet een direct resultaat kan weergeven zoals make-up en dergelijk maar dat neemt niet weg dat je toch na een tijd goed aan kan geven wat de werking is van een product en deze crème van hannah is zeker een favoriet geworden! Nu wist ik dat hannah een erg goede naam heeft en dit is dan ook het eerste product wat ik voor de blog uit mocht testen (ik heb eerder producten gebruikt waar ik ook over te spreken was). Lees verder voor mijn bevindingen!Top

Belangrijk voordat je gaat beginnen met een nieuw verzorgingsproduct is of het aansluit bij wat je prettig vindt en wat aansluit bij je huid. De meeste dames weten lichtelijk vaak wel wat voor huidtype ze hebben. Weet je dit niet dan is een behandeling bij een hannah huidcoach een aanrader. Ik ben fan van pure producten en daar sluit Hannah supergoed bij aan. Om te beginnen al de verpakking, een gerecycled kartonnen doosje wat al een pure uitstraling geeft en de glazen verpakking van de crème welke ook nog ’s hygiënisch is omdat er een pompje op zit. Geen vingers en geen nare plastic deeltjes in de in je crème.
1

 

Mijn bevindingen:

Voordat ik je vertel wat hannah van deze crème belooft, vertel ik je eerst wat ik er van vind. Ik heb van tevoren eerst gelezen wat het gebruik was en niet gekeken naar wat het daadwerkelijk beloofd werd qua werking omdat eerst wil zien wat het effect is. Ik gebruik het dus in de ochtend voor het aanbrengen van mijn make-up. Ik verander alleen mijn routine met 1 product om zo goed als mogelijk het effect te zien. Ik test liever niet van alles door elkaar.

Mijn huid begint al lichte sporen van fijne lijntjes te vertekenen, ik heb een stevige en toch droge huid met grove poriën en af en toe wat onzuiverheden.

Persoonlijk zie ik verschil bij mijn huid. Het oogt rustiger en tevens heb ik minder last van oneffenheden. Het is een hele lichte substantie en feitelijk voor je gezicht volstaat 1 pompje al. De geur is licht kruidig (rozemarijn), echt ook een pure geur en wat ik fijn vind, het trekt snel in. Ik houd eerlijk gezegd wel een royale laag op mijn huid en pak dan vaak 2 pompjes al is het niet nodig. Het is de perfecte basis voor onder mijn make-up omdat het zo snel in trekt en wat me ook opvalt, ondanks dat het geen vette crème is is dat ik en zelfs nu geen schrale huid heb, dus niet van die nare velletjes. Mijn huid voelt ook erg zacht aan.

2

Wat beloofd hannah van deze Clearity Cream:

Een onzuivere-, vette- of geïrriteerde huid vraagt om een product dat zorgt voor een directe kalmering, herstel van zuiverheid, talgreductie en een verhoging van de natuurlijke weerstand tegen schadelijke externe invloeden. Nieuw binnen de Clear-lijn is de Clearity Cream. Deze innovatieve formule verenigt kalmerende, zuiverende, balancerende en hydraterende eigenschappen binnen één unieke, effectief huidverbeterende crème! 

Dankzij de cocktail van zuivere werkstoffen afkomstig uit natuurlijke bronnen zoals etherische oliën, maïs en pompoenextract staat de Clearity Cream garant voor een buitengewone verbetering van een onzuivere of geïrriteerde huid. 

Deze crème werkt normaliserend op zowel de talgproductie als bij ontstekingsreacties in én irritatie op de huid. Defensil Plus is een krachtige, weerstandsverhogende antioxidantolie en door het hoge gehalte aan antioxidanten samen met de essentiële vetzuren zorgen voor een optimale weerbaarheid van de huid tegen externe invloeden. Dit alles wordt ondersteund door rozemarijnolie, welke niet alleen de huidactiviteit reguleert en een zuiverende werking heeft, maar ook een prettige geurbeleving geeft. Na gebruik heeft de huid direct een aangenaam zacht gevoel en is de kans op irritaties of prikkeling van de huid geminimaliseerd.

De prijs van deze Clearity Cream is € 57,00 voor 50 ml.

 

Ik vind absoluut dat Hannah de belofte waarmaakt. Qua prijs ligt het zeker wat hoger maar dan heb je zeker waar voor je geld. Het is zuinig in gebruik, doet wat het beloofd en goede huidverzorging is zeker wat waard.

Wil je meer over deze weten over Clearity Cream, hannah en de huidcoaches van hannah, klik dan hier voor de site.

Heb jij weleens iets van hannah getest en wat vind je dan een echte aanrader?

One Comment

  • Dhini
    feb 5, 2015 at 19:49

    Lijkt mij fijne product, wel prijzig

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com