FabulousBeauty | Mádara Organic Skincare

Zo nu en dan krijg ik een persbericht binnen van een merk wat zelfs voor mij niet bekend is. Best logisch gezien er zoveel prachtige merken op de markt zijn dat ook ik ze niet allemaal ken. Vandaag wil ik jullie aan een prachtig merk voorstellen genaamd Mádara Organic Skincare en dan met name de 2 nieuwe producten, de gezichtsmaskers Organic Peel & Detox for skin deep effects. Bijzonder feit: Mádara is gekroond met een Cosmopolitan Beauty Award!

Top

Over Mádara

Mádara is opgericht door vier Letse vrouwen met een passie voor een groen, mooi leven en natuurlijke schoonheid. Mádara produceert organische producten gebaseerd op oersterke noordelijke planten. Het assortiment van Mádara omvat meer dan 40 natuurlijke producten in verschillende lijnen zoals gezichtsverzorging, deco cosmetica, lichaamsverzorging, haarproducten en baby & kids verzorging. Mádara heeft het Eco Cert keurmerk en bevat ingrediënten met tenminste 99% van natuurlijke oorsprong. Daarnaast wordt tijdens het productie- en verpakkingsproces zoveel mogelijk rekening gehouden met het milieu. Alle producten zijn dierproefvrij.

Waarom de maskers?

Al sinds het begin van Mádara is er veel vraag van consumenten naar maskers. Om een zo goed mogelijk product binnen dit segment te ontwikkelen heeft Mádara, in samenwerking met schoonheidsspecialisten, onderzoek gedaan naar trends en de specifieke beauty routines en wensen van de Mádara gebruikster. Op basis hiervan zijn deze twee maskers ontwikkeld die in zowel grote als in kleine probeerverpakkingen verkrijgbaar zijn.

MADARA_MASK_PEEL_60+12ML

MÁDARA PEEL MASK

Peelen is een belangrijke routine in de beautysalon. Het nieuwe Mádara AHA Peel Mask is speciaal ontwikkeld voor thuispeeling maar geeft het effect van een professionele schoonheidsbehandeling.

Dit product op basis van natuurlijke fruitzuren en vitamine C van kweepeer, melkzuur en verzachtende vlierbloesem zorgt voor een frisse, stralende en egale huid. Het masker is effectief, zacht, gemakkelijk zelf te gebruiken en verhoogt de effectiviteit van andere gezichtsproducten. Het reinigt de huid en verwijdert dode huidcellen waardoor werkzame stoffen dieper in de huid kunnen doordringen.

Mádara Peel Mask speciaal is geschikt voor de doffe, vermoeide of ouder wordende huid en helpt bij ouderdomsvlekjes, lijntjes, verstopte poriën en acne. Het actieve AHA peeling masker is Eco Cert gecertificeerd. Mádara Peel Mask is niet  geschikt voor de kwetsbare, hypersensitieve huid.

Verkrijgbaar in 12,5ml (€ 5,50) en 60ml (€ 23,50)

 

MADARA_MASK_Detox_60+12MLMÁDARA DETOX MASK

Klei is een belangrijk en bekend reinigend ingrediënt. In het Noord Europese Letland, waar Mádara wordt gemaakt en waar de meeste actieve ingrediënten uit de producten vandaan komen, ligt midden in de bossen een bijzonder meer. De klei in dit meer is circa 4000 jaar oud, zeer rijk aan mineralen en komt van een diepte van 7 tot 9 meter.

Het nieuwe diep reinigende Mádara Ultra Purifying Mud Mask (DETOX) is gemaakt op basis van deze mineraalrijke Nordic klei. Het reinigt de huid, revitaliseert, verkleint de poriën en maakt de huid fris. Het masker bevat aminozuren, waterkers als antioxidant en talg regulerende algen om onzuiverheden tegen te gaan en gezond huidherstel te bevorderen. Het masker boost de microcirculatie, optimaliseert de hydratatie en draagt bij aan een gezonde glow.

Verkrijgbaar in 12,5ml (€ 5,50) en 60ml (€ 23,50)

Mádara Organic Skincare is verkrijgbaar bij de beste drogisten, natuurwinkels en gezondheidswinkels en online via madaracosmetics.nl en vitaminstore.nl.

Wil je kennis maken met de prachtige producten van Mádara? Vanaf vandaag t/m 30 november krijg je 40% korting in de online store!

Hebben jullie al eens van Mádara Organic Skincare?

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com