FabulousBeauty | Sans Soucis Glamorous Seduction | Swatch & Look

Sans Soucis heeft onlangs een nieuwe make-up lijn voor de herfst/winter 14/15 uitgebracht gebaseerd op (pas uitgeroepen) kleur van het jaar Pantone “Radiant Orchid”. Met de briljante, intense kleuren en mooie composities van nagellak, oogschaduw en lippenstift, benadrukt Sans Soucis de verleidelijke schoonheid van de vrouw en zet haar in het middelpunt van de aandacht. Ik kreeg 3 producten uit deze lijn toegestuurd om te swatchen en uiteraard heb ik er een look mee gemaakt!

top

 

Ik kreeg 2 nagellakjes (welke ik later nog apart zal reviews en de Limited Edition Beauty Set, welke ik voor dit artikel geswatched heb en een look mee heb gemaakt.

LIMITED EDITION– Beauty Set Glamorous Seduction 
Deze handige Beauty Set Eye Shadow & Mineral Powder Rouge biedt alles wat u nodig heeft voor verleidelijke “looks”. Kies voor slechts een subtiele touch of voor een betoverende expressieve uitstraling. De super zachte, romige formule van Sans Soucis zorgt voor een intense oogopslag en laat de ogen stralen als nooit tevoren. Dit nieuwe duo creëert de juiste Smokey Eyes look voor elke gelegenheid. De Mineral Powder Rouge, 40 Rose is in perfecte harmonie met de andere kleuren en zorgt voor een optimale accentuering van de wangen, die matcht met de Smokey Eyes Look. De roze blusher is geschikt voor een zachte en subtiele maar ook voor een trendy en sprankelde teint.
4
Het prachtige en handige doosje die je gemakkelijk in je tas stopt om even je blush of eyeshadow bij te werken, uiteraard met spiegeltje, heeft een zeer luxe uitstraling. Ik moet zeggen dat ik had verwacht dat de kleuren iets grijzer zullen uitvallen maar desalniettemin prachtige kleuren, vooral de blush ben ik verliefd op! Prachtige shimmers en in de eyeshadow zit een ietwat blauwe gloed.

5

De pigmentatie is echt heel erg goed en het breng ook heel fijn aan. Hieronder de swatch, zo lijkt het meer grijs net als in het doosje maar als ik ‘m aanbreng op mijn oogleden lijkt het meer blauw. Ik denk dat voor dames met bruine ogen dit echt een geweldig palette zal zijn.

De verkooprijs van het Limited Edition – Beauty Set Glamorous Seduction palette is € 29,95

 

6

Op mijn bewegend ooglid heb ik een neutrale kleur aangebracht en met de lichtere grijstint mijn arcadeboog aangezet en deze naar boven geblend. Vervolgend met de donkerdere kleur alleen mijn arcadeboog aangezet. Ik heb voor deze look ook een lichte tint onder mijn wenkbrauw als highlighter aangebracht.

 

1

Op de foto hierboven heb ik de blush ook op mijn lippen aangebracht wat dus een zachte en matte tint geeft. De foto links hieronder heb ik een gloss erover heen aangebracht en tevens foto’s met en zonder flits gemaakt. Met dit palette kun je veel kanten op, of het nou een lichte dag make-up is of een smokey avond look. Kwaliteit is top zoals ik dan ook van Sans Soucis gewend ben.
sslook

Je kunt best goed zien nu dat ik geen wimper extensions meer heb 😉 blijft wennen! Mijn wimpers beginnen nu langzaamaan weer voller en langer te worden.

Alle verkoopprijzen van deze collectie:
 • Limited Edition – Beauty Set Glamorous Seduction 29,95 EURO
 • All In One 3D-Effect Mascara – Deep Black 17,50 EURO | 9 ml
 • Long Lasting Eyedefiner 10 Smokey Black 11,95 EURO | 1,2 g
 • Perfect Lips 34 Fruity Raspberry 15,75 EURO | 4 g
 • Perfect Lips 35 Pink Orchid 15,75 EURO | 4 g
 • Perfect Nails 170 Cool Silver 5,75 EURO | 5 ml
 • Limited Edition – Perfect Nails no 180 Metallic Grey 5,75 EURO | 5 ml
 • Limited Edition – Perfect. Nails no 190 Sparkling Raspberry 5,75 EURO | 5 ml
 • Limited Edition – Perfect. Nails no 200 Glamorous Orchid 5,75 EURO | 5 ml
Verkoopinformatie: 
Wat vinden jullie van deze nieuwe collectie van Sans Soucis?

4 Comments

 • Deb
  nov 26, 2014 at 20:18

  Mooie look heb je ermee gemaakt! Koele kleuren staan je super goed! Ik ben ook erg benieuwd naar de lakjes !!

  • Heidi
   nov 29, 2014 at 10:44

   Thanks lieverd!! Jaaa binnenkort het review! 🙂

 • femketje
  nov 26, 2014 at 19:17

  oeh die blush! <3

  • Heidi
   nov 29, 2014 at 10:47

   Ja mooi is ie he! Echt nu al een dikke favoriet!

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com