FabulousBeauty | The BeautyScenario Tag

Ik zag deze Tag staan bij Debbie van Dppzmyworld.nl en ik vond dit niet alleen een leuke Tag om te lezen maar ook om over te nemen, het is al even geleden dat ik een Tag deed. The BeautyScenario Tag heeft 8 leuke vragen over beauty met een persoonlijk tintje 🙂

 

1. Je moet al je foundations weg doen en je mag slechts één budget- en één highend foundation houden. Welke houd je?

De high end is dan niet echt moeilijk, ik blijf fan van de MAC Cosmetics Studio Fix Fluid. Als ik een budgettopper moet noemen (weet niet echt of het een budget foundation is) is het de Rimmel BB cream. Ik gebruik deze echt veel en is heel erg fijn, geeft net genoeg dekking en is ook niet echt zo dun al andere BB creams. Volgens mij ligt ie rond de 8 à 9 euro.

DSCF6055

2. Je hebt een sollicitatiegesprek en de vrouw met wie je dat hebt heeft lipstick op haar tanden. Zeg je er wat van of negeer je het volledig?

Ik hoef gelukkig geen sollicitatiegesprekken meer te voeren maar ja ik zal het wel zeggen. Ik zal wel even aftasten wat voor vrouw het is, niet iedereen voelt zich gemakkelijk om op iets gewezen te worden, persoonlijk zal ik het wel fijn vinden als ze mij er op wijzen 🙂

670px-Keep-Lipstick-off-your-Teeth-Step-5

 

 

3. Je voelt je niet helemaal je van het en hebt een oppepper nodig. Welke lipstick doe je op om jezelf mooier te voelen?

Deze is dus echt lastig, ik ben van eeuwige gloss-lover naar lipstick-lover aan het gaan (ok niet volledig) en momenteel ben ik verkocht aan de “Kylie Jenner lips” trend. Ik droeg dit al in de jaren 90 (ik heb begrepen dat dit destijds ook de trend was) en het geeft wat meer volume en kissable lips. Love it! Ik trek het alleen net niet zo ver door als zij 😉

kylie-jenner-coachella-2014-deuxieme-week

4. Als je terugkijkt op je tienerjaren, wat zou je dan anders gedaan hebben met je haar en make-up?

Oehhh haha.. sjaa… ik ben al 20 jaar een wing-girl. Echt al vanaf mijn 13 draag ik een wing en je zal me niet snel zien zonder. Je zal nu wel denken dat ik er perfect in zou zijn maar dat nog steeds niet. Ik droeg ‘m in het begin echt verkeerd en met een potlood. Ik maakte er een raar krulletje van. Wat ook echt een foute was is hoe ik mijn wenkbrauwen bij tekende… nu een dikke fail haha! Toen waren er geen blogs van wie je kon leren en werd er lang niet zoveel make-up gedragen als nu. Jonge meiden hebben nu het geluk dat er keuze is met goede budgetmerken.. maar ach, ook weer het mooie van de jaren 90 🙂

HeiHier was ik 15 of 16… yep #fail

 

5. Je vraagt je kapper om een Pixie Lott kapsel (schouderlang haar) maar ze verstaan je verkeerd en geven je een pixi cut (kort kapsel). Wat doe je? a) Je lacht, vertrekt en belt hysterisch je moeder op. b) Je barst in huilen uit in de stoel en schopt een scene. c) Je vraagt om de manager en eist een vergoeding.

Ik ga huilen, ik zweer het! Nu ben ik al een dame met kappersvrees, ik ben zelf een kapper en laat echt niet zomaar iemand aan mijn haar zitten. Meestal knip ik het zelf of mijn kapster Anneke. Ik heb het 1 keer meegemaakt dat ik een bepaalde techniek (disconnected) in mijn haar had geknipt en ik had een bon gewonnen voor een kappersbezoek (10 jaar geleden). Ze zal wel even de puntjes knippen en voor ik het wist ging er 10 cm af omdat ze het gelijk wilde maken, het was al te laat voor ik er erg in had. Ik had die avond een feestje en voelde me meteen truttig met mijn vreselijk kapsel. Maar ik zal niet naar de manager stappen. Kwaad is al geschiet…

Bride Wars 3

 

 

6. Je vriendin verrast je met een 4 daagse city trip en je hebt maar 1 uur om in te pakken. Welk alles-in-één palette pak je in?

Ow help! Dit gaat een twijfel moment worden. Ik vind het The Nude Mattes Palette van Paula’s Choice geweldig! Maar ook weer de Urban Decay Naked Palette… ze liggen naast elkaar in de badkamer dus het wordt ienemienemutte..

 

7. Er is ingebroken in je huis, iedereen is veilig, maar je beautystash is overhoop gehaald. Van welk product hoop je het meest dat hij veilig is?

Haha heerlijke vraag, ja dat gaat een inbreker vast doen (mits het een vrouwelijke inbreker is) die neemt 1 blik op mijn stash en rent weg. Ik had laatst al een man in de badkamer staan (nee geen lover) hij kwam kijken naar een wateraansluiting. Goh wat een vrouwenspullen… met zo’n verschrikte blik… duh hallo vrouwenhuis! Ik heb geen product waarvan ik wakker zou liggen. 🙂

foto

8. Je vriendin leent je make-up en geeft het gehavend terug. Wat doe je? a) Je doet alsof je niets merkt. b) Je vraagt haar om een nieuw product voor je te kopen. c) Je doet stiekem hetzelfde bij haar producten.

Optie D, ik leen niets uit. Dit uit hygiëne. Ik heb sowieso al niet een vriendin die dit zal doen en al was het kapot dan weet ik dat het vergoed zal worden.

 

Aangezien het een Tag is en ik het stiekem wel leuk vind om andere beautybloggers te taggen, geef ik ‘m door aan Deb van Beautygoddess.nl en Dhini van Dhini.nl

Mocht je ‘m uiteraard zelf leuk vinden, neem ‘m gezellig over!

3 Comments

 • Deb
  dec 4, 2014 at 17:19

  Hihi wat een leuke tag Heidi, thanks dat je ém aan mij doorgeeft. Ik zal hem zeker overnemen 😉 Wat een gave jeugdfoto van jou.. ik had zo’n verschrikkelijk foute kuif vroegaahhh.. stond er een uur op te föhnen.

 • Jessica
  dec 4, 2014 at 16:05

  Wat een leuke tag! Je komt ook heerlijk nuchter over in je antwoorden haha.

  • Heidi
   dec 4, 2014 at 16:33

   Ja dat vond ik dus ook! Haha thanks! 😀

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com