FabulousBeauty | Vinoble Detox Hotel in de Alpen

Vandaag wil ik een wel heel bijzonder plekje in de Oostenrijkse Alpen met je delen. Normaal zal je nu waarschijnlijk denken… Alpen… Oostenrijk… skiën? Wat zal er nou lekkerder zijn om na je skivakantie je even terug te trekken in dit prachtige spa hotel midden in de bergen en je van top tot teen in de watten te laten leggen met wel hele bijzondere behandeling op basis van druiven!

Hotel+Post+Wellness1

Natuurlijk kun je in Tirol niet alleen terecht voor je skivakantie maar ook in de lente of zomer is dit plekje adembenemend. Vooral als je je van deze behandeling ook nog ’s gebruik kan maken. Ik zag dan ook dit persbericht binnen komen en dacht jaaa dit moet ik echt delen met mijn lezers! Dit lijkt mij echt fantastisch en tevens een soort reis die nog steeds op mijn wensenlijst staat. Voor als je ’s niet wéér diezelfde vakantie wil maar echt ’s iets anders waar je niet voor naar Bali hoeft maar veel dichter bij huis en laten we eerlijk zijn… een heerlijke Oostenrijkse lekkernij gaat er ook goed in!

Wellness2

Wat houd de behandeling precies in:

De schone, ijle berglucht geeft je nieuwe kracht en energie. In combinatie met een verkwikkende detox kom je als herboren terug. Hotel Post in Lermoos biedt sinds kort een Vinoble Detox behandeling. Deze ontslakkingskuur bestaat uit peelings en wikkelbehandelingen, gecombineerd met reinigende lichaamsmassages en bergwandelingen.

De behandelingen vinden plaats in de fraaie beautysalons van Hotel Post, met uitzicht op imposante bergen. Voor de romantici is er een ‘My Spa’, een robijnrode ruimte met open haard, luxe waterbedden en rustgevende muziek naar keuze. Neem eens de tijd om je te onthaasten en te ontspannen, weg van werk- en informatiestress.

De therapeutische Vinoble-behandelingen worden uitgevoerd met producten uit druivenpitten, koudgeperste druivenpitolie en rode wijn extracten. De werkzame stoffen worden door de huid opgenomen en stimuleren intensief de doorbloeding. De huid wordt zuiver, zacht, mooi en strak.

Wellness4

Vinoble Detox

De therapie bestaat uit een Vinoble Druivenpit Lichaamspeeling en drie Vinoble Essence-Aroma-Wikkelsessies van elk 60 minuten. Daarnaast zijn er drie uitgebreide detox-massages waarbij de afvoer van afvalstoffen via de lymfebanen wordt gestimuleerd. Een aantal Nordic Walking wandelingen door de Zugspitz Arena completeren het programma. In totaal duurt de therapie, verspreid over drie dagen, circa 390 minuten. De kosten bedragen € 480,- per persoon.

Wellness3

Over het hotel:

Hotel Post is één van de 25 luxueuze Best Wellness Hotels in Oostenrijk. Het ligt in het hart van de Tiroler Zugspitz Arena in Oostenrijk. Het hotel heet voluit Alpine Luxury Hotel Post**** Superior en bevindt zich aan de zonzijde van de Zugspitze in Lermoos. Het beschikt over een 2000 m2 groot, ongekend luxe wellnessparadijs: Rosalpin Spa. Hier staat een deskundig team klaar voor heerlijk ontspannen massages en beautybehandelingen.

Kortom een heerlijke oppepper: wijntherapie en berglucht!

csm_Luxury-Hotel-Winter-Aussenansicht_9850647c5b.adaptive

Voor meer informatie:

Hotel Post
Familie Angelika und Franz Dengg
Kirchplatz 6,  6631 Lermoos – Tirol/Oostenrijk
Tel : (0043)05 673/ 22 81 0

welcome@post-lermoos.at
www.post-lermoos.at

Facebook.com/Hotelpost.Lermoos

Lijkt je dit niet geweldig!

One Comment

  • Eline
    jul 19, 2017 at 22:30

    Oh my! Wat een droombestemming dat hotel. Puur genieten!

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com