FabulousFashion | Passionata Zomercollecties | Sweet, Fun & Glamorous

Voor de zomer komt Passionata met 2 prachtige collecties, de First Love en de Glamorous. Ik vind de beelden en collecties letterlijk een prachtig plaatje en wil ik je dan ook niet onthouden! Mooie frisse en felle kleuren met de leukste designs en glad of met kant. Voor ieder wat wils en wat ik leuk vind is de mix and match! Die mooie blauwe bh met een zuurstok roze hipster. Niet alleen voor je geliefde een cadeau maar ook voor jezelf! Enne… onder je outfit wil je er aankomend weekend toch ook op je paasbest uitzien 😉

Twee collecties om jezelf nog mooier te voelen, dat wil toch elke vrouw? Laat je verleiden door de prachtige collecties!

14

 

Passionata nodigt je uit in het hart van een sprankelende, flirterige en kleurrijke zomer met de lijnen First Love en Glamourous.

First love: Deze lijn zal, net als bij een eerste liefde, uw hartje sneller doen kloppen. Niemand kan weerstaan aan deze prachtige lijn met grafische prints die het leven meer kleur geven.

Glamourous: Een en al verleiding voor deze prachtige lijn met betoverende pasvormen en een adembenemend décolleté. De geslaagde combinatie van kant en zacht tricot wordt bovendien nog gebracht in een aantal heerlijke kleuren. De afwerking, zoals een platte strik in satijn en een grafische rand, is bovendien opvallend verfijnd.

15

 

Neem je kaartje en laat jezelf meeslepen in de wereld van de Passionata Sexy Funfair. Onze Passionista nodigt je uit in het hart van een sprankelende, flirterige en kleurrijke zomer. Zo speels!

Of je nu verleid wordt door de invisible lijn Glossy om in alle sereniteit te glitteren in het spiegelpaleis, of je aangetrokken bent door Double Je om het vuur in het verleidingsspel aan te wakkeren… het is altijd liefde op het eerste gezicht. 

Een stralende schoonheid, in een vrolijke, speelse bui die toegeeft aan de verleidingen van de zomer… Zelfs onze Sexy Bear kan niet weerstaan aan zoveel sexyness en heeft een fonkeling in de ogen… Hij smelt! Verander vooral niets… Ga naar buiten, lach, verleid, charmeer, geniet van elke nieuwe dag… net daarom zien we je zo graag. Jij bent een echte Passionista!

13

12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

 

17 16

Prijzen variëren voor een bh tussen de € 40 en € 50 euro en voor een slip tussen de € 25 en € 35 euro.

Kijk hier voor een lingerie winkel bij jou in de buurt en voor de volledige collecties kijk je op de site van Passionata.

Wat vind jij van deze collecties? Geef je graag wat extra uit aan goede en mooie lingerie?

Liefs Heidi

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com