FabulousFashion | Pre-Opening Shoeby Flagship Store Den Haag

Een paar weekjes geleden was ik aanwezig bij de pre-opening van de nieuwe Shoeby Flag Shipstore in Den Haag. Mijn review is wel iets aan de late kant (door de drukte) maar dat mag nog steeds de pret niet drukken. Deze winkel is absoluut fantastisch en mocht je een keer in Den Haag zijn (of stiekem nog dat geweldige kerstoutfit nog niet in je kast hebben hangen) ga dan zeker langs bij deze Shoeby Store! Je kunt hier je kleding laten customizen en daarnaast staat er een team klaar om jou te helpen met het vinden de perfecte outfit!

16

 

Ik voelde me uiteraard vereerd dat ik naar deze pre-opening moet gaan. Ik was er bovenal erg nieuwsgierig naar gezien hier in het mooie Brabantse Oudenbosch ook een winkel zit en ik ergens het gevoel altijd heb dat het niet echt mijn winkel was. Het deed me wat oubollig aan maar wat me altijd wel opviel is dat het personeel supervriendelijk is, wat je tegenwoordig echt niet meer zo snel ziet in dit kikkerlandje.

Meer dan 30 jaar geleden (1981) is het allemaal begonnen, tevens in Brabant, de powervrouw Mieke van Deursen opende haar eerste winkel. Nu uitgebouwd naar zo’n 250 winkels over heel Nederland waar een deel Franchisers van zijn. Dat heeft haar en haar man geen windeieren gelegd! Ze kwam al naar mij en mijn moeder toe “wat leuk, jullie komen ook uit Brabant” dat had ze blijkbaar opgepikt. Feit dat ze interesse toont en hier goed op inspeelde weet je waarom zij zo succesvol is. Ik houd van zulke powervrouwen!

De openingsspeech werd door niemand minder dan Fred van Leer gedaan samen met Mieke. Hieronder beide op de foto… viel niet mee om ze te fotograferen met alle dames voor mij maar die blik van Fred vond ik dan wel weer erg grappig 😉

22

 

Hieronder een kleine impressie van de winkel en de collectie. Ik zei laatst tegen mijn moeder, toen we in Etten-Leur liepen “kijk mam, dat is ook een Shoeby, laten we daar volgende keer maar naartoe gaan want volgens mij hebben ze daar leukere dingen”. Wat dus niet klopt, er wordt hard gewerkt aan de nieuwe uitstraling om deze door te voeren in alle shops maar de collectie is overal hetzelfde. Wat een goede ambiance al niet kan doen!

14 15 17 18

8 7

 

Er is een dames-, heren- en aparte kinderafdeling. Daarnaast heeft deze Shoeby een hele gave Barista Café! We hebben hier even lekker gezeten en genoten van de heerlijke drankjes en hapjes, alles echt top verzorgd! De winkel heeft dan ook 4 etages. Onderste verdieping de damesafdeling. 2e verdieping heren en kinderen. 3e het Barista Café en de 4e verdieping de customize afdeling.

Ik was zo vrij om de foto hieronder van Beautylab te “jatten”. Ik ben hier nl druk op mijn telefoon bezig in het café 😉 erg handig, de gratis wifi!

shoeby-opening-flagship-store_26

 

Designer Esther Dorhout Mees, gaf een fashion trend presentatie en ontwierp voor Shoeby een aantal prachtige jurken, hieronder 1 van haar juweeltjes. Prachtige vrouw overigens!

4

Dan zijn we aangekomen op de 4e verdieping. Je kunt hier kleding laten laseren met een door jou gewenst ontwerp. Supergaaf om die jeans net even dat persoonlijk te geven!2321

Er is een borduur- en naaiatelier waar je je kleding kan laten borduren maar ook meteen kunt laten vermaken.

2

Daarnaast kun je je kleding laten printen met jouw aangeleverde ontwerp (vergeet niet je usb-stick) of een ontwerp laten samenstellen. Zoals je ziet kan het oop op donkere kleding. Deze printers zijn zo gemaakt dat ze eerst een dekwit printen en vervolgens de kleur. Het enige is wel, je kan alleen je kleding laten customizen die je daadwerkelijk bij Shoeby koopt. Het concept is daarentegen echt heel bijzonder! Ik heb nergens iets dergelijks nog tegengekomen en als ik met niet vergis is deze service ook gratis! 1

 

Nog een nieuwtje, de beautylijn van Shoeby “Eksept”. Ik vind de uitstraling echt top, mooie kleuren, superchique en betaalbaar! Ik kreeg een foaming showergel mee, welke ik uiteraard ga testen!

2019

 

Hieronder nog een impressie van de kinderafdeling. Voor de jonge ladies is er een make-up tafel. en voor de jonge stoere heren een bokszak. Er is ook een apart hoekje met tablets mochten ze zich vervelen.

11 10

En ja… even op de foto met Fred, wow wat een big smile haha iets teveel van het goede 😉 wat een grapjas is het toch!

12

Ik kreeg een geweldige goodiebag mee, met een muts, sjaal, 2 tassen, t-shirt, water, brownie, de showergel en een giftcard t.w.v. €50,00. Deze heb ik meteen gespendeerd en kocht er een zwarte jumpsuit en een omslagdoek van. De jumpsuit zal ik later nog reviewen net als de showergel. Normaal had ik geen jumpsuit uitgekozen voor mezelf maar op aanraden van 1 van de verkopers koos ik hier toch voor, grappige is dat ik er zelf slanker in lijk! Als je me op instagram volgt heb je al een aantal items voorbij zien komen.

Mijn moeder kreeg ook een goodiebag, 2 items hieruit vond ze iets te jeugdig 😉 dus deze ga ik binnenkort weggeven! So stay tuned

13

 

Shoeby heeft verschillende goede merken in de winkel naast hun eigen lijnen als Eksept, Zoï, Cult Edition en Third Republic bij ons. Voor kinderkleding hebben ze de eigen labels Jilly, Jill en Mitch ontwikkeld.

Ik heb ontzettend genoten van deze avond. Echt super verzorgd, vriendelijk personeel en met veel leuks naar huis! Wat een prachtige concept met hele betaalbare kleding en voor ieder wat wils! Diepe buiging voor het team en Mieke!

Je kunt ook online shoppen bij Shoeby: http://www.shoeby.nl of terecht bij 1 van de winkels.

Hebben jullie al eens geshopt bij Shoeby?

One Comment

  • Dhini
    dec 20, 2014 at 20:18

    wat leuk zo bij opening winkels aanwezig te zijn

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com