FabulousFive | Fun on the Internet

Vandaag een nieuwe FabulousFive en dit keer over een aantal bevindingen op het internet. Vandaag een preview van een film die ik eigenlijk nog nergens ben tegengekomen maar door mijn neefje Julian op werd geattendeerd. Een geweldige stuk uit het concert van Pink wat ik tegenkwam op Facebook, een tweetal Rumag’s en ja even een Jimmy Fallon momentje, love Jimmy Fallon 😀 kijk je mee naar deze grappige en ook geweldige vijf feel fabs?

Nr. 1 Lip Sync Battle Emma stone versus Jimmy Fallon

Het is al van een jaar geleden maar dan nog is ie echt te leuk! Een van mijn favoriete actrices is Emma Stone en zij bewijst dat deze keer maar weer met een geweldige Lip Sync Battle tegen Jimmy Fallon. Ik kan werkelijk een hele avond vullen met youtube filmpjes van The Tonight Show!

 

Nr. 2 Vacation met the Griswold’s

Ken je de Griswold’s nog? De legendarische filmreeks van de welbekende familie met vader Chevy Chase aka Clark Griswold krijgt een vervolg: Vacation. Je moet van de humor houden maar als ik naar de trailer kijk, Christina Applegate, Ed Helms en Chris Hemsworth in de hoofdrol, dan moet dit een leuke film gaan worden. Enne ladies.. check ff het einde met Chris 😉

 

Nr. 3 Lenige power woman Pink 

Wauw… Pink! Echt ge-wel-dig mooi dit! Wat een kracht moet je hebben om zo’n lenige act neer te zetten en ook perfecte controle over je stem te hebben. Als ik naar haar kijk zal ik overigens qua lichaam zo willen ruilen 😉

Nr. 4 Bono en Jimmy Fallon op de fiets

Het schijnt dat de stoere Bono onlangs een ongeluk met zijn fiets heeft gehad, vandaar dit korte en zeker echt grappige filmpje… blondie Bono met een scheve bril en Jimmy met een… uhh… schattig fietsje 😉 (ok fietsje van Jimmy doet ’t ‘m helemaal).

Nr. 5 Gotta love Rumag

Ik heb echt zo vaak met Rumag dat ik denk, ja helemaal ik of ohjaa die ’s echt zo waar. Rumag is toch wel een hot item, de zwart met witter letters en puntjes ipv spaties, wat het uniek maakt (let maar ’s op die kleurstelling is heel krachtig) en volgens mij een van de meest gedeelde posts ever. Zelfs op de whatsapp hier (hihi). Ik heb er 1 dat ik denk oja das Heidi en 1 yep, die mensen ken je vast en zeker wel! Zeg maar koekoek!

11258238_524139057734930_7120732772937785682_n11010002_514253062056863_7469487137335097678_n

 

 

Ik hoop dat ik je de dag heb kunnen laten beginnen met een lach of misschien wel lekker voor het slapen gaan. Welke vindt jij het leukste?

Liefs Heidi

 

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes die ik via social media deel? Volg me op FacebookInstagram en Twitter.

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com