FabulousFood | Healthy V-Bombs Veggie Juice | Het gezonde groente- en fruitbommetje!

Vandaag wil ik je kennis laten maken met echt heel erg lekkere en gezonde groente- en fruitbommetjes! De V-Bomb Veggie Juice. Ik heb dan altijd even mijn bedenkingen bij zo’n product (en dan bedoel ik of het smaakvol is) maar dit vond ik echt heerlijk! Op een leuke pers dag van een PR bureau maakte ik kennis met dit erg leuke “wellness” sappenmerk en de oprichtster Julia (link bio). Ik proefde alle 6 de varianten en kreeg ik 3 flesjes mee om nog ’s goed uit te testen en natuurlijk te proeven. Ik heb ze ook aan mijn ouders en broer laten proeven. Zij waren er net zo enthousiast over. Vandaag vertel ik je over de 3 sappen die ik meekreeg.

5

Wat zijn de V-Bomb sappen precies:

De V-Bomb is een koudgeperste sap van groenten, fruit en zelfs kruiden. Een geconcentreerde sap waarbij 500 gram groente en fruit geperst wordt en 150 ml pure sap hiervan overblijft wat de inhoud is van 1 flesje. Het sap wordt rauw & koudgeperst met een slowjuicer en daarom is het zeer “stabiel” (minimale oxidatie). Één flesje bevat je dagelijkse hoeveelheid groente en fruit.

De bestanddelen van deze geconcentreerde sappen bevatten veel vezels, mineralen en verschillende soorten vitamines. De meeste groenten en fruit die zijn verwerkt werken goed op de spijsvertering, werken bloedzuiverend, antiseptisch, ontgiftend en bevatten antioxidanten.

Ze zijn niet alleen goed voor binnen maar ook voor buiten en daar houden wij beauty liefhebbers van! Hoe beter je stelsel van binnen werkt en schoon is, hoe mooier je huid is. Je huid is een soort spiegel van je organen. Alle sappen bevatten dan ook ingrediënten die voor elk orgaan wel een goede werking geeft. De sappen zijn dus niet alleen smaakvol qua combinatie maar ook nog ’s goed qua samenstelling voor je binnenkant.

1

De sappen die ik meekreeg om te testen:

De V-Bomb Bieten bevat naast bieten (32%) ook peer, appel, wortel bleekselderij en gember.

De V-Bomb Kruiden bevat appel, wortel, limoen, basilicum, munt en koriander.

De V-Bomb Paprika bevat naast paprika (35%) ook peer, appel en gember.

Er worden geen kunstmatige toevoegingen gebruikt en de sappen zijn echt 100% natuurlijk. Dat proef je ook. De smaken zijn licht hartig met zoet, best een aparte maar zeker echt heerlijke pure smaak. Ik vind de gember in sommige soorten ook heel verfrissend en lekker. Nadat je ze open hebt gemaakt moet je ze meteen opdrinken anders gaat er teveel goeds verloren.

4 3 2

Waar kun je de sappen bestellen en hoe gaat het in zijn werk:

De sappen zijn niet in de winkel te koop alleen online via de website van V-Bomb.

V-Bomb Veggie Juice is een versproduct en wordt ingevroren bezorgd. Ingevroren sap is tenminste 9 maanden houdbaar in de vriezer. Na ontdooien zijn de juices 5 dagen houdbaar bij max. 7° Celsius. Na opening is het sap beperkt houdbaar.

De sappen worden direct na productie in de shockvriezer ingevroren om een optimale versheid te garanderen. Door invriezen treedt geen verlies van kwaliteit en smaak op. De flesjes worden ingevroren verzonden.

De flesjes zijn vanaf 6 stuks te bestellen. Bestel je er meer tegelijk, dan is de stuksprijs ook goedkoper. Ze zijn te bestellen vanaf € 1,75. De verzendkosten zijn gratis.

Ik denk dat dit een heel goed product voor bedrijven is, er wordt tegenwoordig veel meer op Bio/MVO basis gewerkt en dit zal hier perfect in passen. Uiteraard kun jij, als consument, ze ook gewoon bestellen (bestel link).

Wil je meer weten over de V-Bomb Veggie Juice, welke smaken er nog meer zijn en welke ingrediënten ze bevatten? Kijk dan op de site: http://www.v-bomb.com

Schermafbeelding 2015-03-24 om 22.03.12

Trekt jou deze sapjes aan en heb je ze toevallig al eens geproefd?

 

2 Comments

 • Kim
  mrt 26, 2015 at 06:52

  Dit klinkt echt zo goed. Ik wil net nog steeds een keer proberen. Het lijkt me zo handig om altijd wat in huis te hebben.

  • FabulousHeidi
   mrt 26, 2015 at 08:24

   Ze hebben van die probeersets, hartstikke handig als je het een keer wilt uittesten Kim! Lekker is het zeker en wat je zegt, dan heb je altijd iets in huis 🙂 (haha soort van herkenbaar ;-))

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com