FabulousFood | Lemon Cheesecake Creamdrank | Mini Paasrecepten

Als je voor de Pasen nog inspiratie nodig hebt voor wat bij de paasbrunch te schenken dan heb ik een lekkere tip voor je! Warninks heeft namelijk een nieuwe likeur uitgebracht, de Lemon Cheesecake Likorette! Een romige likeur die je puur kunt drinken maar ook bijvoorbeeld in de koffie of over een lekker ijsje. Als mega cheesecake liefhebber kon ik deze natuurlijk niet voorbij laten gaan! Ik vertel je er alles over én heb ik 2 mini Paasrecepten voor je! Kijk je mee?

 

Top

 


Een heerlijke creamdrank met de smaak van Lemon Cheesecake. Zeg daar maar eens nee tegen. Heerlijk om puur van te genieten na een maaltijd, maar ook om over een ijs- of vruchtendessert te gieten. Op deze manier maak je van elk dessert een feestje. 

Cheesecake heeft, in navolging van Amerika, de laatste jaren Nederland verovert. Menig zoetekauw kan een stukje cheesecake niet weerstaan. Niet gek dat bekende dessertsmaken anno 2015 steeds populairder worden in de wereld van de likeuren. Warninks combineert de ‘best of both worlds’ met de Lemon Cheesecake creamdrank. De combinatie van de frisse citroen en het hartige van kaas met zoet heeft natuurlijk al bewezen een geweldige combinatie te zijn. Maar zelfs in de likeur proef je de smaak van biscuit terug! 

1

 

Ik kan je zeggen, het is inderdaad net alsof je een heerlijke cheesecake opdrinkt! Het is echt een drankje die je bij de koffie of het dessert drinkt. De zoete en toch frisse likeur heeft een alcohol percentage van 14,9%. Qua inhoud 35cl. Je kunt ‘m bijvoorbeeld ook met ijsklontjes drinken, dan wordt het meer een drankje voor een warme zomeravond.

2

 

Wil je geen dessert maar toch een “zoetigheidje” na de brunch dan heb ik een lekkere koffietip:

Ik heb een laagje van de likeur in een glas geschonken en daaroverheen hete koffie Een flinke laag slagroom en als topping wat kruimels van de rand van een taart. Je kunt bijvoorbeeld ook kleine stukjes cake gebruiken. Smaken die heel goed samen gaan. Je kunt bijvoorbeeld ook een lekkere cake bakken en deze erbij serveren.

3 4

 

 

Wil je toch een klein toetje na de brunch of diner, dan heb ik een lekker ijstip:

Neem een kopje (ik nam hier een wijd espresso kopje voor), schep er een bolletje roomijs in. Klein toefje slagroom en giet de likeur eroverheen.

5 6

 

Als je alleen bij oma op bezoek gaat voor koffie en een Paaseieren-zoektocht, neem dan zeker een fles van deze heerlijke Lemon Cheesecake mee. Succes gegarandeerd!

 

LEMONCHEESECAKE_ADV_AFB_2_LOWRES

 

De Warninks Original Lemon Cheesecake is al vanaf 23 maart verkrijgbaar en te koop bij Jumbo, Plus en Hoogvliet supermarkten.

Prijs per fles à 35 cl € 4,99

 

Liefs Heidi

One Comment

  • Deb
    apr 4, 2015 at 17:04

    Dit klinkt mij als muziek in de oren! Ik wil ém zeker proberen! Zowieso ben ik dol op likeurtjes 😉 maar een vloeibare cheesecake met een vleugje alcohol lijkt me hemels. De C1000 is nog geen Jumbo geworden dus ik weet niet of hij dit drankje verkoopt, de andere supermarkten heb ik niet echt binnen handbereik dus ik moet even kijken hoe ik ém ga scoren.

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com